Flex250
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Flex250
MemberLink -kui seda mõtled, siis see on kõhule mõeldudjalgu lükkad põlvedest kõverdatult sirgeks.
Flex250
MemberShabunyal jalg parem, Koldil triic…oleneb ka poosidest ja pildist vizt
Flex250
MemberRate on hea suhtlus sait, aga “Rate ei ole elu!!!”See top 100 tabel on esiteks väga vana ja teiseks sealt puudub fitness.ee!
kui puudub siis järelikult ei ole top sajas vb on 101?
vana vä?
NETI: Eesti WWW Top100
Kuidas edetabel koostati ?
Edetabeli koostamisel osales umbes 170 000 kasutajat, kes tegid NETI kataloogis rohkem kui 901 000 klikki.
Millist ajavahemikku tabel kajastab ?
18.01.2007 00:00 kuni 19.01.2007 00:00.
62453 – Postimees
43175 – SL Õhtuleht
37648 – Hanza.net Hansapank
29607 – Eesti Päevaleht
18671 – U-Net Ühispank
14859 – Auto24 Kuulutused
13437 – Delfi
10903 – Eesti Loto Loteriide tulemused
10757 – Eesti Ekspress
10621 – Telehansa.net-Internetipank ärikliendile Hansapank
9547 – Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut (EMHI)
9172 – Kuldne Börs
7420 – City24
6370 – TELEKAVAD Kava.ee
6212 – U-Net Business Ärikliendi Internetipank
6108 – Kroonika
5769 – MÄNGUKOOBAS Java/Flash mängud
5705 – Päevahoroskoop, Hiina horoskoop Vara-Web
5683 – Ilm Eestis Reaalajas: ILM.EE automaatilmajaamad
5496 – Tasuta E-mail @hot.ee
5437 – Kinnisvaraweb KV.ee
4942 – Ilm Pärnus Reaalajas: Pärnu Sadam
4745 – Äripäev
4716 – CV Keskus Tööpakkumiste portaal
4502 – 1182 Ekspress Hotline
4483 – TELEKAVAD Vahendaja Delfi
4064 – Päevahoroskoop Delfi
4002 – Soov
3869 – Sampo Kindlustus
3607 – Maaleht
3330 – Riigi Teataja
32. 2881 – Rate Piltide hindamine
esikohal ikka neti pangad (hanza ja u-net), ajalehed ja auto24…
Flex250
Membergreg just mingis intervjuus t-nationis väitis et tegelikult pole asi syntholis, ja et tal on see puhas lihas, et synthol oli ainult abiks kudede venitamisel. ei tasu unustada et vend pani ka testosterooni 3g nädalas.. ma ei oska selle venna kohta seisukohta võttagi, liiga tühine kloun selleks. aga eks friike on igasuguseid
ma arvan et sinust on ta kyll mõtekam tegelane. 3 g testot nädalas näitab et ta on sinust rohkem mees ja tema tuntus…oma eesmärk on igaljuhul saavutatud ju või mis.
Flex250
Membernormaalne et on olemas selliseid teistest erinevaid, ise teavad mis teevad oma kehaga, ise eelistax pärislihaseid aga päris hea vaatepilt on mõni nagu valentino gregg näitex.
kõik ei pea yhtemoodi kehaga ja mõtlemisega olema
ma arvan et need vädjad on saand mis nad soovisid-tähelepanu ja kuulsuse
Flex250
Member1.teist värvi püksid jalas
2.pudel laua peal
3.sinine kork lauapealt kadunud
4. ühel pildil paistab vasaku käe alt mingi punane rätik, teisel pildil ei paista
5. üks ruut põrandalt puudu
6.kellal ostutid puudu
7.teisel pildi vari, ühe kõrva vari puudu
8.seljal oleval tatoveeringul üks kriips puudu
9.ühel pildil vasakul mingi roosa nurk paistab
10.kella all olev puust asi liigutatud paremale
Flex250
MemberKrt, hea film oli! Ei ole esimest osa juba pool elu vaadanud
Flex250
Memberkohuke, saiake, viiner, jäätis: liiga palju äkki sysivesikuid ja ka rasva tema aeglasele ainevahetusele? kuigi söögikgused olid vist väixed.
aga probleem võib hoopis olla inimese tervises-mõni võib samatoitumisega olla kondine nigu anoreksik. kehakeemia ja hormoonid mängivad vb. tal kilpnääre töötab kehvasti ega tooda rasvapõletavat hormooni thyroxiini jm. vb aitab kui arstil kontrollida niuxeid asju… kui ikka kehakeemia on paigast ära, sitt siis on ikka jube piinamine ja pidev dieediga näljutamine et vähekegi vormi saada ja seda peab pidevalt kannatama…kui tolku ongi siis
Flex250
MemberKulturism on üks väheseid spordialasid mis on välisel vaatusel silmaga nähtav, sinna võib veel lisada poks (lömmis nina) ja maadlus (moondunud kõrvad). Väga paljudel meestel kes pole eales jõusaalis viibinud on selles suhtes kompleks. Üsna tihti olen kogenud ka halvustavat suhtumist. Alles hiljuti istusin peale trenni saunas, kui sisse astusid isa koos umbes 10 aastase pojaga. Poiss siis viitas minu peale, et vaata musklimees, mille peale isa pani näpud suhu ja näitles oksendamist. Seekord suutsin säilitada enesevalitsuse : ) Veel mida olen märganud, et jõusaalivõõrad mehed teretades kättpidi pigistavad täiejõuga, see on vist neil alateadvuses.Üle viskab ka see, et olles kuskil sünnipäeval või muidu seltskondlikul üritusel, läheb alati varem või hiljem teemaks toit ja eriti naised oma ülekilodega. Miks nad aru ei saa, et ma tahan just sellepärast teiste inimestega suhelda, et väljuda sellest toidu- ja spordimaailmast mis mind iga päev ümbritseb. Sama lugu on ka kindlasti arstidega.
tõsiselt hea jutt. sellele et poiss näitas näe musklimees võid aind uhke olla! aga “isa” kes oksendamist näitas – see ei saa õige mees olla! nagu eit, pole midagi teha, kui vaadata aind ylevalt alla yleoleva pilguga kui hunnikut sitta.
ja see dieedjutt-muidugi ei viizi hakata seal seltskonnas seletama paarilausega õigest toitumisest mitteteadlikele, mittehuvilistele…
Flex250
MemberKa piimarasva kahjulikkus ja rasvavabade piimatoodete ülemäärane ülistamine on vaieldav. Nimelt ei suuda organism rasvatutest piimasaadustest omastada mineraalaineid, kaltsiumi ja magneesiumi. Rasvlahustuvad vitamiinid puuduvad neis aga sootuks.Milleks seda valget vett juua?
täpselt+lisaks olen ma lugend mingist kokaraamatust mingi kohupiima või piimatoodete raamat oli kus kirjutas et päris rasvavaba piim on mõtetu kuna siis ilma rasvata ei omastavat organism täisväärtuslikku valku, et mis läheb siis kaduma.
nyyd ma usun et ka valk ei toimi ilma rasvata?
Flex250
Membersa kedagi muud ei teagi lihtsalt.erinevaid massööre:
Flex250
Membersiuke küsimus et jätsin nüü suitsetamise mahaja 2 nädalat ei oleteinud jõle hea on trenni ka saalis teha, jaksab korralikult joosta ennem jõutrenni:
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
agama söön umbes 8 korda päevas nagu kui ma sööki näen kukun ma õgime hullult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ütleme niiet kui ma kodus söön hommikul näiteks 2 kaussi putru piima ja võileibu ja müslit ka veel ja kui ma koolijõuan siis 1 h pärast on kõht nagu jälle nii tühi, ma ei suuda üle 2 h söömata olla, et mida nagu tegema peaks:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ET SEDA massilist söömist vähendada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu niipalju süüa kahjulik äkki ei ole?koolis näiteks ma söön minimaalselt 5 portsjoni koolitoitu

enne jõutrenni mitte ennem!
aga kasvav koolilaps peabgi sööma nii palju, kui isu on siis on hea, ometi ei tasu näljutada
Flex250
Member1. Jõutõmbel töötab lailihas ka, lisaks praktiliselt kõik lihased , see ei ole ju isoleeritud harjutus , et ainult sirutaja töötab.2. Üks trenn tee näiteks jõutõmme pluss horisontaalsed tõmbed ; blokiga , kangiga jne.
Teine trenn vertikaalsed tõmbed; kitsa haardega , laiaga ,pluss pullover.
3. Korralik “pump” on garanteeritud ja ületreening ei tule ka nii kergelt, jõudu tuleb juurde kõigi harjutustes.
ikka palju asju töötab teistelihastega koos. lamades surumisel rinda teed töötab ka lisaks rinnale triits ja õlg ja lailihast teed töötab ka biitseps…jne.
aga teha korralikult jõutõmmet(muidugi töötavad ka teised lihased muidu ei seisaks jalgel pystigi) siis tunda pärast mitmeid seeriaid et seljasirutaja on kuradi valus ja väsind ja lailihases pole ma kyll mingit pumba efekti veel tund- otseselt lailihasega sa ei tõmba ju midagi kangi alt üles ega eest taha. puhtalt ikka sirutaja lihasega ajad selja sirgu ja mu meelet töötab teisena kõvasti veel tuharalihas ja vb vähe jalg
Flex250
MemberOleneb palju sa mõnede sentimeetrite all silmas pead ja millist lihast (eeldan, et õlavarre ümbermõõtu kuna tavaliselt võetakse see nö. mõõdupuuks), aga ega need sentimeetrid nii väga kergelt ei tule, et kahe kuuga “mõned” sentimeetrid. Ütlesid, et oled käinud jõusaalis veidi üle 2 kuu. Ma olen ka umbes 2 kuud trenni teinud (välja arvatud aastaid tagasi tehtu), päris alguses vist ei mõõtnud ümbermõõtusid, aga viimase 1 kuu jooksul on parem õlavars (nö. “biitseps”) kasvanud 1 cm (vasak 1,5 cm) ja käsivars 1 cm. Seega julgen arvata, et 2 kuuga 2 cm oleks max. Kui aga juba oled mõnda aega treeninud, siis kasvamine aeglustub, algus on kõige kiirem.ma 10 a treenind. paari esimese aastaga just esimene aasta oli kyll nii et pea iga kuu tuli biicale 1 cm juurde. 10cm aastas kuskil. nyyd on hea kui sent aastas juurde tuleb.
Flex250
MemberVõtsin siit portaalist kolme päeva treeningkava. Eesmärk on mõned sentimeetrid lihast juurde kasvatada paari kuuga. Treeningpäeval tarbin 2g/kg valku, kuid kui palju ma peaks tarbima valku teistel päevadel, kui ma ei käi jõusaalis. Olgu öeldud, et teistel päevadel teen muud sporti. Et kas ma pean ka teistel päevadel sama palju valku tarbima, või võib vähendada seda. Või siis ehk keegi oskab seletada, et kuidas toituda, et lihas kasvaks, kui ma käin kolm korda nädalas jõusaalis.Ette tänades
Indrek
puhkeolekut lihas taastub ja kasvab seega loomulikult ikka samapalju valku kui trennipäeval.
valku söö iga 2-3 tunnitagant 30-50 grammi korraga- vahetpole kas toidust või pulbrist, pulbristpiisab kui vaid peale trenni korragi panna või kui pole aega süüa
2,5g keha kg kohta ööpäevas valku.n. kui oled 100 kilo mees siis söö vähemalt 250g valku ööpäevas
AutorPostitused