Flex250
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Flex250
Memberno mis komme see on esitada küsimus, millele teemas on juba vastatud ?! Lugeda võiks ka teema algust. Aga SINU jaoks siis puust ja punaselt !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
a) kuidas häirib ? – ma olen harjunud, et maa on paigal mitte ei värise, konstantselt ebaloomulikus olekus olemine tekitab ebamugavustunnet
b ) ma ei vahi ta jalgu vaid tunnen oma tagumendiga värinat ( silmi seal all pole )
c) no ju siis väristab nii, et tunnen, pole betoon jalge all i guess vaid PUIT
d) no mis ma ikka värisen, see pole nagu inimkehale loomulik – närvilisi liigutusi teha – its all about harmony my friend
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ah nii selge siis nyyd, et põrand siis lausa väriseb. siis kyll. päris pehme vana puu-laud põrand siis või teeb ta seda jalaliigutusi väga tugevalt. pole ise tund nii. aind näind et nii tehaxe ja see ei häiri.
Flex250
MemberTere
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Küsimus väga omapärane aga sellegipoolest vastust otsiv. Nimelt istub mul loengus ees pidevalt miskine “tuutu” kes ei suuda oma jalgu kohe mitte paigal hoida, kand üles kand alla kand üles kand alla (kiiresti )… ja nii tund-kaks järjest
Mis krt sellist käitumist põhjustada võib? Kesknärvisüsteemis viga? mingi aine puudus või üledoos? St mida ma talle soovitama peaks kuna ausalt ei suuda 8h istuda venna taga kes paneb sind tundma kui matkajat vibraatorimaal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuidas see sind häirib? ta liigutab ju oma jalga, ja mis vahid siis üldse. vaatad eesistuja laua alla kuidas liigutab? ei taipa kuidas häirib? ega siis põrand ju sellepärast ei vibreeri? või mismoodi sina tema jalaliigutusest vibrat siis tunned?
aga proovi ka! hea on teha nii hakkab sulle ka meeldima
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Flex250
Membermis väristamine?vibreerimine? kuidas see teisi häirib?
ma olen näind jala kiigutamist või liigutamist aga mitte värinat.või liigutab pastakat käes-või mängib sellega pidevalt. aga mis värin???ja kuda see teisi häirib? mind kyll ei häiri. ise ka siuke närviline-rahutu olin kui kuskil koolis paigal pidi istuma.
üks endine töökaaslane oli nii närvis et istudes ja rääkides kiigutas oma keha pidevalt(probleem oli elukaaslasega kes pettis), muidu jumala normaalne rahulik inimene
Flex250
MemberKui ei taha trenniga lõhutud lihaseid kaotada tuleb süüa valku peale trenni, kusjuures kella 18 on asi selline ,et öeldakse, et võib süüa 2 tundi enne magama minekut. See on sellepärast ,et magamise ajal seedumine seiskub ja toit roiskub ja ei omastu. Nii,et nälgida peale kella 18 ei ole vaja.ei seisku ja ei roisku. 13a annab nõu?on see vanus? kulturistid söövad vahetult enne magamist ja siis ka öösel
Flex250
MemberMinuarust on 2 tundi enne trenni vägagi mõistlik süüa.kui 2 tundi enne siis vahetult enne trenni ju jälle vaja. kes ikka 4 tundi söömata olex,
iga 2-3 tunni tagant peax sööma
märts 22, 2007 at 8:20 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #110410Flex250
Memberolen olnud 2 kuud juba no. vaese toitumise peal.Asjad mida ma syya kindlalt ei tohi: kartul, soja (vorstid, biffid…), piim (ja k6ik piimatooted), nisujahu(makaronid,nisujahu leib jne.), mandel.
Muna tohin ma mingil m22ral syya, sest see mulle v2ga allergiat ei tekita (1 muna p2evas).
Hetkel on mul menyys riis, liha,tatar, teraviljad,juurviljad (tegelikult suht tervislikud asjad
)2 kuud pole ma ka j6usaalis k2inud, sest uue menyyga harjumine v6ttis natuke aega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga tahaks uuesti k2ima hakata (2X n2dalas, sest tegelen ka karatega 3X n2dalas ja seal tehakse kah ikka k6vasti j6udu.Kas selline toitumiskava sobiks j6usaali k6rval:
7.00 kaerahelbed, kohv (vahel ka muna)
12.55 koolitoit (tavaliselt saan ma seal aint juurvilju ja vahel ka liha syya, kui see pole mingisse jahukastmesse tehtud)
15.00 riis
18.00 valgusheik ja tatar (see on siis toitumine peale trenni)
21.00 liha juurviljadega
esimene vahe on kyll suht pikk, aga ma pean arvestama kooliga.
Soovitused ja kriitika teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis see valgusheik sul endast kujutab?enamasti kasutatakse vadaku valku see siis piimatoode mida sa ei võivat. sul siis muna valgu shake? sojat ka ju ei tohtivat sa.
Flex250
MemberTegelikult on küll.Saaks dopinguproovis ka väita, et sõin kasvuhormoonidega söödetud broilereid.
Flex250
MemberSiis sa näed 60-selt välja nagu 30-nene.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas just nii aga usun et aitab noorendada, parandavat ju see aine ainevahetust-kiirendab ja aitab trantsportida aminohappeid ja ka mineraale+vitamiine lihastesse ja samas kui kasvatab lihasmassi suurendades valgusünteesi samal ajal põletab rasvu. kümneid tuhandeid raha kuus sellepeale-saavad aind staarid lubada kahjuks
Flex250
Memberno ta oleks võind välismaale minnes siis selle retsepti või loa hankida selleks, pappi ju on.
on nahhui vaja torkida teda yltse.
Flex250
MemberAppiiii…..Ei noh kui ma k]ike usuks mida kirjutab eesti kirjandus ma ammu oleks psühh valmis… hahaha
Igal juhul see toitumis viis on otse tee hauda!
Mina ikka olen proteiini rohkse toitumise pool! Kartuloid on mõtetu toit ei mingit kasu sellest ei saa nii et mina küll ei pooldaks sellist dieeti kus pead istuma kartulite peal bääääääää fui bööö!
Liha liha liha ja piimatooted- see on õige toit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on minuga nõus???
nõus, lisax veel kala ja munad
Flex250
MemberMis puudutab seda Tokko Hollywoodi naeratuse nalja, siis see oli kahtlemata asjakohane. Vaadake näiteks kuidas Tammert läbi meedia aegajalt Kanterit tõgab:) Väikene tõgamine käib spordis ikka asja juurde:) Dieedil oleva kulturisti võrdlemine toituva koeraga, keda samuti ei ole mõistlik selle toimingu puhul segada, võib pädeda või mitte. samas peaks miski inimest ikka teistest elusolenditest eristama. Reaktsioon suht sõbralikule tõgamisele oli ikka koolieeliku tasemel. Stiilis – mina enam sinu liivakasti ei tule, ja üleülse jätan kulturismi maha – lihtsalt uskumatu. Eriti arvestades seda, et VendV on ennast senimaani väga sümpaatse tegelasena näidanud. Arvatavasti peab ta nüüd mõnda aega taluma lavale astudes mõningaid naeruturtsatusi ja sisepiiris naljatatakse tema üle nähtavasti veel mõnda aega. Usutavasti see vahvat sõudurit ei murra.kuradi õige jutt täpselt nii ongi ju
Flex250
Memberkui noorelt peaks hakkama pihta16 aastaselt-paras aeg.
enne raskejõustiku sobivad lastele ka pallimängud või kergejõustik ja siis mehena juba raskejõustik.
kui aga isa trenni kaasa võtab ja õpetab treenimist siis võid ka kymneselt minna jah
Flex250
MemberPalju õnne Arnoldile, mehele kelle ajal on kulturism kõige rohkem eestis arenend igatahes!
Flex250
MemberNt. kui minuvanune (15) suht kilu:D ehk siis 65 kg vend tuleb jõusaali kappide vahele , mis reaktsioon on?sinuvanuselt umbes sai trenni mindud, üle 10 aastat tagasi. nyyd siis ise ka 70 kaalusin, jube kilu olin, nyyd on täpselt kaks korda sinu kaal.
treenijal ja treenijal on vahe-kui tõsisesuhutmisega poisid teevad trenni siis norm ja ei koti eriti kuda keegi teine treenib aga noored naljamehed kes telefoniga räägivad või koolilapse juttuajavad ei salli yldse. muidu saalis tuleb aind iseendale keskenduda ja ymbritsevat mitte märgata
Flex250
Membertuli selline mõte pähe hakata doonoriksaga kuidas see üldiselt mul arengule mõjub? käin nädalas 3 korda jõusaalis, vernd antakse iga 90 päeva tagant
olen kuulnud et see pidi isegi kasu tooma kuna siis organism toodab värsket verd rohkem kui muidu
kas ma üldse saan doonoriks hakata kui ma valku ja kreatiini panen?
ei tea ühtegi inimest ega muud elusolendit kes sünnist saati valku ei söö. kreatiingi tavaline toiduainetes sisalduv kraam nagu kalas-heeringas ja lihas.
AutorPostitused