Flex250
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 26, 2007 at 5:18 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Dmitri Uiba – selg ja triitseps #113378
Flex250
MemberKas Dimka sügisel eestikatel lavale ka tuleb? Raskekaal on kuidagi nadiks jäänud. Endal on küll tõsine kavatsus sügisel jälle Otti natuke ärritama minna.(Usun et seekord on ta raskekaalus juba otsapidi omadega). Suured rasked mehed tulge välja, näitame raskekaalus korralikku taset. Joker sina ka vaata , et vormis oled 9. novembril ja laval.)mismoodi sellised mehed võistlevad? kes ikka tahab trahvi maksta. nendel meestel võimalus eestis käija teistel võistlustel mida korraldab vist kossenko.
nyyd ju eestiski miski dopingukontroll, mis systeemiga seal puhtax jääda? loodust ka nigu pole just huvitav vaadata
Flex250
MemberKulla Tank, neil noortel ja juunioritel on ju oma vanuse näol vabandus olemas, miks meeste klassis võistlejatega võrdselt liha pole. Mis oleks aga sinu vabandus olnud, kui oleksid lavale läinud? Esiteks poleks sa kindlasti sinu varasema kulturismikarjääri põhjal otsustades olnud piisavalt kuiv ja oleksidki oma 84kg poolkõva vormiga lavale roninud ning taaskord esimeste meeste võidu pisut magusamaks teinud. Isegi kui oleksidki mingi imeläbi kuivaks saanud, oleksid samasugune välja näinud, kui need “kurejalgsed” “tikkpeenikeste” kätega noorsportlased, kuigi oled tunduvalt vanem, kui nemad. Olen kindel, et kui need poisid samas vaimus jätkavad on neil sinuvanuselt oluliselt rohkem näidata ning on võimelised konkurentsis esikohale püsima.Edu.
kohati olen ka nii mõelnud vahepeal et noortel ju ei saagi midagi massi olla ja loomulik et nad sellised. aga samas mu sõbrad jõusaalis aind naeravad eesti taset et mis ronivad sinna kui midagi näidata pole. nüüd mõtlen isegi et noortel ei saagi miskit olla jah aga mis niuxed lavale ronivad siis kes on alles mõne kuu või aastaksese trenni teind? enne peaks ikka massi ju alla kasvatama mõne aasta et oleks mida lihvida edasi ja siis vormi teha…
kriitikameel nagu puudub enda suhtes paljudel, usuvad et on head vist ise.
Flex250
MemberMis jutt!!
Lyhikese ajaga saavutatud kuivus???
Te, noormees, kuivataga ennast enne korralikult ja siis saate ka midagi kosta.sellex et üldse lavapeale minna onju peab kasvatama kõigepealt massi mingi 10 aastat. aga kuivaks tõmbamine- olenevalt inimesest aga üle kolmekuu ei kulu selleks kellegil aega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Flex250
MemberVäga hea võistlus oli ja showga võis rahule jääda.Vähk tegi lavapeal koomilisi nägusid mis mind ja mu sõpra naerma ajas.
Karikas läks õigesse kohta!
Flex250
Memberma venekeelsest arnoldi raamatust lugesin et ta pani igasugu aineid ja oli nigu narkar. enne trenni pandi amfetamiini ja kokaiini ergutamiseks, nägu tänapäeval samamoodi efekat kõik panevad
ja siis steroidid, lemmik loomulikult metakas olevat olnd siis kolm korda päevas 8-10 tabla. 30 metakat päevas siis ja lõõgastuseks veel kanep.
Flex250
MemberTere!Oleks järgnev küsimus – Kus asub Telliskivi 51 (Seal peaks asuma see fitnessi pood?) ning kuidas sinna saada.
Flex250
MemberKasuta rihmasid kui ei jõua hoida.ei soovita sidemeid kasutada,muidu ei saa sa kunagi sõrmi tugevaks.
misasja sa kirjutasid? ega kui rihmu kasutada siis jah ei saa sõrmi tugevaks. aga mis sidemed sõrmedele veel?
Flex250
MemberTere mul on selline küsimus et ma olen juba 3 aastat korralikult jõusaalis käinud ja olen 164cm pikk kaalun 56kg ja sooviksin teda saada kas proteiini või siis massilisaja kautamine võib ohtu seada kasvu kinni jäämise?kuidas ta kinni paneb kui nendest keha üles ehitataksegi ju. või sa arvasid et kasv tuleb õhust?
Flex250
MemberMiks sa segast peksad suure PÜHA hommikul??? Kui midagi muud teha pole, mine proovi areneda kuskil nurga taga…….ei saa ka aru mis segast ta peksis, hoopis sina pexad ju oma pühaga. mis kuradi püha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nahhui
aga metsloomaliha pidi parem olema jah aga pole ju saada kui mingi jahimees pole. ja ju ta kallis on
Flex250
MemberPalun ela enda anoreksiafetišit kuskil mujal välja…ma ei ytlend ju et need jämmed jalad koledad on!. ilusad muidugi tegelt. aga jämedad ikka, näiteks minu naisel paistavad poole pikemad ja kolm korda peenemad.
Flex250
Member13. aprillil tuleb USA’s välja uus film, milles on oma osa ka Kevin Levrone’l.Filmi nimi on Redline. Kevini kunagisest füüsisest pole muidugi midagi alles, aga hea ikka üht kulturismi ajaloo suurkujusid kinolinal näha. Tore, et tal hästi ka väljaspool sporti läheb.
Jääme ootama, kuni ka meie kinodesse jõuab.
minuarust oli ta emules ammu juba, kuu aega tagasi tõmbasin aga jäi pooleli või puudus codec.
Flex250
Memberjube jämedad jalad ikka, nii reied kui sääred. põlveosast paistab et ka kondipoolest jalad jämedad ja lyhikesed
Flex250
Memberained??? Kas korralikult süüa ja trenni teha ei osatagi enam?paistab et ta ei tea toitumisest midagi sellepärast ju küsibgi milliseid aineid süüa.
Flex250
MemberParaku nii juba on, et kui sööd kaloreid rohkem, kui kulutad siis ei ole lootustki kõhnaks saada. Mul tuttaval olisuur kõht ja kolesterool laes. Pani endal toitumise korda kõht kadus kui kevadine lumi (see aasta seda vist ei olnud!?). Samas kui sööd vähe ja treenid ambitsioonikalt siis ei tule ka midagi juurde kuna arenguks ei ole energiat.
treenid ambitsioonikalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ???AutorPostitused