Flex250
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Flex250
MemberMis jama see on, et rassin kus tahes (jõusaal, aeroobika, jooksurada), väsitan ennast roppumoodi ära küll, aga ei higista. Siis ei ole suurt rasvapõletust ka loota?vähe vist pingutad ikka. see tõesti individuaalne, olen ka näind trennis väga lihastes meest kes ei higista.
mul omal aga hakkab higi jooksma juba enne soendust riiete vahetuseajal tavaliselt ja trenni lõpuks on riided läbimärjad-täielik vastand sulle
Flex250
Membera miks nendesse liigadesse selline loll süsteem siis loodi ja miks tagasi ei muudeta. õiglane oleks küll mu meelest, et see kes võidab, see käib ka kontrollis. suht ebaõiglane ja mõttetu ju kui kontrolli saadetakse loosiga 6 võistlejat. võiks ikka 6 esimest olla – õiglane ja loogiline.aga no eks suured rahad ole seal mängus. rahal on kõige suurem võim.
ilma dopinguproovideta võiks olla ainult profiliiga.
kuule aga kuidas siis üldse profiks nii saab? siis kui keegi ei pääse võitma amatööride võistlust ei tulegi proffe ju.
ja kui tõesti ilma steroidideta keegi peaks amatööride võistlused võitma ja profiks saama siis pole ju ka proffidel dopingut vaja.
Flex250
Memberpalju lihtsam oleks kui nii olümpiaaladel kui kulturismis oleks 2 kategooriat: steroididega ja ilmasaaksid need rahuldatud, kes tahavad kolle ja need, kes tahavad inimkeha võimete piire näha
täpselt, mõtlesin isegi nii. aga siis looduse fännidel tuleb vistt 100% dopingukontroll teha kõigile.
Flex250
MemberTere!Jaa, Rückupoiss on siin päris korraliku teema ette võtnud. Selle teema kommentaarides on juba päris palju tarkuseterasid läbi lipsanud ning neid ei hakka ma kordama, vaid kirjutan oma tähelepanekutest. Kui nüüd IFBB liiga tõesti on selle peale läinud, et finalistidest ainult 6 meest(+ 6 suvalist) loožiga dopingukontrolli lähevad, siis see on ideaalne väljakutse keemikutele. 2005 aastal osalesime Eesti koondisega Brasowis(Rumeenia) euroopa MV-l ning absoluutselt kõik esikolmiku mehed saadeti lavalt kohe kontrolli. Minu kategoorias patustajaid ei olnud ja ma jäin siis kolmandaks ning Oti katis võeti esimene mees vahele ning Ott saavutas kokkuvõttes tugeva teise koha! See võis olla kulturismi ajaloo üks ausamaid võistluseid. Viimastel euroopakatel oli aga pilt hoopis teistsugune. Vene koondislased rääkisid omavahel kartmatult igasuguse pasa(keemia) kasutamisest ja muretsemisest ning kõigil oli jube mõnus olla! Hämmastav, et mehed, kes olid kaalumisel minust 2 korda peenemad, olid järgmisel päeval minust kaks korda jämedamad. Seda laadimise juttu võime vabalt kusagil hiina restoranis rääkida. Mõned aastad tagasi võistlesin edukalt(maailma 2.koht) ka WFF liigas ning seal tõesti nägin oma silmaga, kuidas jõmmid ennast süstisid ja metaani krõbistasid, aga kuigi need tegelased kasutasid keelatud aineid, ma enamus neid mehi teravusega võitsin ja endal oli mul järgmisel nädalal dopingukontroll ja paar nädalat hiljem veel üks kontroll. Paljukirutud keemialiigas WFF-is on enamus vastaseid võidetavad, aga IFBB-s muutub see olukord järjest masendavamaks ning sportlased paisuvad iga aastaga järjest suuremaks. Kui Eesti alaliit mulle võimaluse annab, siis võistlen ka sügisel eraldi klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustel ning püüan selleks ajaks teha oma elu parima vormi ja kui siis saan kinnitust, et sellesse kategooriasse on ümber asunud veel mitmeid uusi endiseid kulturiste, siis ei ole mul enam mõtet selles liigas turismindusega tegeleda, vaid jääda ainult skandinaavia riikide lahinguväljadele, kus tegelikult samuti dopingukontroll puudub. Minu vormi suhteski on paljud väga kahtleval seisukohal olnud ning ma olen ka välja öelnud, et kellel asja vastu suur huvi, need võivad mulle oma kuludega koostöös erinevate anti-dopingu Liitudega teha kõik analüüsid ja uurida, kas ma olen puhas või mitte, aga mingisuguseid oletusi ma ei kannata. Ulmelise väljanägemisega olen ma vaid neile, kes ei ole näinud oma silmaga tõelisi supermane rahvusvahelisel areenil. Arvatavasti peale järjekordseid Euro Elite tuure emakesel Eestimaal saavad meie noored sportlased veel parema pildi, mis IFBB-s tegelikult toimub. Üldiselt võib sellel teemal palju rääkida ja muljeid vahetada. Meie alaliit saaks omalt poolt teha mõnel järjekordsel kongressil ettepaneku IFBB-l leida võimalus(!!!) taastada see süsteem, kus absoluutselt kõik esikolmikute mehed lähevad suurvõistlustel kontrolli ning lisaks veel 5-6 suvalist jõmmi, kes ei ole finaalidesse jõudnud. See oleks puhtam sport, kui see tsirkus, mis seal praegu toimub. Võimalik, et osade riikide jaoks oleksid eestlased pärast seda ettepanekut rahvavaenlased aga kuulge, venelaste jaoks oleme me fašistid nagunii!
Mina soovitan noortele meestele mitte omale eeskujuks võtta neid suuri eurokolle! Kui mees ongi täna suur ja vägev respect, siis võimalik, et juba paari-kolme aasta pärast viskab suurest keemiast lihtsalt sussid püsti ja kogu lugu. Viibige rohkem looduses, pingutage jõusaalis rohkem, treenige keha ja vaimu, leidke omale korralikud tüdrukud, tehke palju lapsi ja elage tervislikult 100 aastat! Kui mina peaksin võistlusspordiga kunagi lõpparve tegema(viimasel ajal on sellised mõtted hakanud vaevama), siis hakkan rohkem jooksmas käima, samuti jätkan oma pooleliolevaid psühholoogiaõpinguid, et vaimupool seniilseks ei jääks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõike paremat!
vend Vähk
hahhaa, ma küll ei taha minna loodust vaatama kulturismivõistlusele, tahan ikka kolle näha. wägew olex kui dopingukontroll spordis üldse puudux, siis näex tõeliselt võimsaid tulemusi, põnevam ikka kui loodust või tervisesportlast vaadata!
Flex250
MemberNii et isegi amatöörtasemel ei jõua ilma tippu? Sel juhul on kulturism võistlusspordina ikka väga masendav…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa mõtlesid et amatööri tippu ehk profiks saab ilma steroidideta vä? kui juba profi tasemeni jõuad ilma keemiata milleks siis profina peaks neid hormoone enam panema?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Flex250
MemberKas teed “enemy`t “?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ta ei teind ju enemit. enemy kirjutab eesti-inglisekeelt pooleks mitte ei vali ühte neist.
Flex250
MemberKui lugesite mehe kaal praegu ca 190 naela ehk 82 kg. Võite ette kujutada kui kunstlik kogu see profisport on kui lavakaalu planeeritakse sinna 110kg kanti. Mees ongi enam – vähem kogu aeg teinud, nii, et 3 kuud enne Olümpiat läheb saali ja hakkab tegema. Pilt on siin küll riietiega, kuid piisav, et arusaada mis vorm on.no vot siis! ja mis Ott seni rääkind on? et kilo kaks aastas juurde kogud on kõvatulemus(puhast lihast)
aga levrone teeb enne massi ja siis veel kuivaks ka ja vaja paarkend kilo juurde saada kuiva massi ja saab kindlasti
Flex250
MemberMul paistavad kah kõhulihased välja ja väheke sooni kah, mis sest et rasvaprotsent on 12. See ei tähenda et rasvaprotsent väike on. Ma olen kah paks.kuidas võtta, kustmaalt on paks? tavainimese-keskmise mõistses kindlasti pole paks, isegi mitte tippsportlase mõistes. kulturismisgi on normaalne et massiperioodil nii kuiv pole, muidu ei saakski massikoguda kui liigavähe kaloreid kehale annad pidevalt. see ei tähenda veel paksust. meditsiinilises mõttes pole ammugi paks. naistel näiteks oleks nii väike rasvaprotsent lausa ohtlik tervisele…
Flex250
Memberkas kõik teadsite et see kuju tõstetaxe ümber siin teise kohta kõigest?
ma arvasin et läheb purustamisse või vanametalli või kõigeparem venemaale.
aga teisekohta kõigest… milles siis neil üldse probla oli?ja miks teda siis üldse vaja torkida oli kui päris maha ei võetagi-ei koristata eestist seda
Flex250
MemberOnu Ron on ju paks.kus ta paks on? see et ta lava-võistlusvormis pole se ei tähenda et paks. vaata tal paistab kõhulihas välja ja sooned nahaalt, rasvakiht on ikkagi õhuke lihastepeal
Flex250
MemberMa söön koolis E-R kartulit salatite ja lihadega + piim. Õhtulsöögiks olen ka kartulit ja riisi söönud. Kas oleks mõtekam õhtusöögi ajal riisi kartuli asemel süüa kuna lõunal sai kartulit söödud või erilist vahet pole ?Õhtusööki söön peale trenni, ehk siis mingi 18:00 ajal.
Ja mis salatid oleks toidukõrvale head ?
arvatavõib palju koolisööklas liha on kartulikõrval, ja piima kindlasti jood 1-2 klaasi vaid.
ja kodus siis sööd küll süsivesikuid-kartul riis aga seda peamist asja millega lihast ehitada ehk siis valku ka ikka sööd vä?
Flex250
MemberTervislik toitumine tähendab, et süüa tuleb taimseid toitaineid rohkem, kui loomseid!!!arvamusi on erinevaid, sa räägid taimetoitlaste eelistusest.
kehaehitajate ja raskejõustiklaste põhitoit: lihad, piimatooted, kalad, munad-ja sealt suurtes kogustes tuleb loomset valku. sinna kõrvale käib vähem taimseid salateid ja puu,- juurvilju ning putrusid.
Flex250
MemberKanaliha rasvasisaldus on umbes 11%, kusjuures veiseliha tavaline rasvasisaldus on 30-40%; sealjuures kuni kaks kolmandikku kanarasvast koosneb küllastumata mitmealuselistest rasvadest.Sealihast seedub 35-45%, vasikalihast 60%.
Sea- ja veiseliha on kõrge happelisusega, kanaliha madalaga.
missasssja? 30-40% rasva veiselihas??? sa räägid ju pigem sealiha sardellidest usun. sealiha ka ei sisalda niipalju rasva, oleneb mis lihatüki valid muidugi.
aga minuteada need looma ja veiseliha rasvasisaldused isegi hakklihal olid 5 või 10 maksimum no yle 20 kyll pole- loomaliha nii kuiv ju.
kanal on kints,koib rasvane ja maitsev, rind aga jumala kuiv-raskem alla lükata kuivana.
Flex250
MemberSportlabis on rohkem ja suuremalt neid pilte üleval. Sealt mõne pildi pealt ta suur kõht ikka on kohe eriti näha… lihtsalt rõvedalt jube. Nagu paks mees ja rasvaste tissidega oleks. Üldse ei taha näha seda. Loodetavasti ta ei võida Mr.Olympiat sest see ei ole ilus. Toney Freemani pilte nägin ka seal Sportlabis ja need olid normaalsed, pigem võitku see mees Mr.O. Tema on “ilusam” mis siis, et suuruselt alla jääb, piisavalt monstrum kuid mitte veel rõve.profi tippkulturistid peavadgi rõvedad ja jubedad monstrumid olema-vinge vaadata. ilusad poisid mulle küll ei meeldi-nagu fitnessi omad…