Flex250
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Flex250
MemberJa kuidas nimi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>näed ju et jokker-naljamees!
Flex250
Memberma soovitaksin jälle ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
nimi on Ken (vana tuntud söögiäss)
algatuseks v6in öelda et hommikuti tuleb putru syya(see juba näitab ära et tegemist on ylimalt profesionaalse toiduspetsiga)
Oota ma lähen toon konto numbri
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis putru? milleks neid süsivesikud? eelkõige miskit valgurikast ikka!
Flex250
MemberMina telliksin Fred Antsonilt.miks? ta pole ju kõige suurem ega punnis!? kas ta on teoreetik aind?
ott ja marek on kasvõi paremad!?
ma soovitan saalides vaadata kes kõige suurem mees ja sellelt küsida nõu!
Flex250
MemberToidukorra asendaja asemel võta parem pakk kohupiima. On tervislikum ja ei nõua mingit kokkamist!!! Või jära vinnutatud liha, kuivatatud kala, osta mõni tuunikala konserv vahepalaks, hauka Juku juustu, joo keefirit või jogurtit, söö mõni banaan kasvõi ära… Võimalusi on oi kui palju! Kasuta ainult loogilist mõtlemist ja leiad hulgim toiduaineid, mis ei vaja kokkamist ja on viis korda etemad ja kasulikumad kui mingi toidukorra asendaja!
Flex250
MemberMillist toidukorra asendajat võiks kasutada, kui eesmärk on rasva kaotada.Ei jaksa lihtsalt koguaeg sööa teha siis tahaks toidukorra asendajat vahest kasutada
jah kui just päev otsa kodus ei istu ja töö või kool siis pole aega kokata ja tuleks kaasa võtta näiteks valgujook kas siis valmistehtult sheikeris või pulber potsikus.
vadakuvalk 80% on hea sinna lisad süsivesikud(dextrose) ja ongi olemas kõik vajalik.sega veega. lisada võix aind multivitamiini tableti.
hea kui vahelduseks muu näiteks muna valk või mingi eri proteiinide segu.
Flex250
Memberno mingit dieeti pole seal kyll mõtet pidada, ise laps veel. oleks siis paks laps. aga sinusugune kasvav laps peab aind sööma ja massikoguma.
Flex250
MemberHaa-haa!!! Ma pole kellelegi sipelgaid ja hapukoort sellistes kogustes sisse söötnud! Mesi lihtsalt lollitab teid.sisse söötnud pole aga soovitand siis äkki oled?
Flex250
MemberSinu pakututest on tervislikud ainult õunaäädikas CLA, l-carnitiin ja roheline tee. Ülejaanud on dopinguained, (VA. KOFEIIN JA ASPIRIIN) keelatud ja tervisele kahjulikud. Kõige hullem neist on kilpnäärmehormoon. Doseerid üle ja ainevahetus lakkab üldse töötamast. Nagu ka kogu organism.Kui su oma laps näiteks esitaks sulle sama küsimuse…………., KAS SIIS SOOVITAKSID TALLE KA NEID AINEID???
ma kirjutasin mis ained kiirendavad, valikud peab ta neist ise tegema. suur vahe on kas oma laps või anonüümne tundmatu tegelane kuskil arvutitaga kellest mul pole sooja ega külma.
aga kellele on mõeldud kilpnäärme hormoonid? vastus: neile kel kilpnääre ei tooda piisavalt thyroksiini ja ainevahetus on neil seega aeglane, rasvund jne… neile on vaja kilpnäärmehormoonasendus ravi. vb. sellel tegelasel ongi just sellehormooni puudus ja äkki ta vajab seda just? lasku arstil uurida.
mõni inimene sööb kas hästi palju rämpsu ja harva või tihti vahet pole ikka on väga kondine ja ainevahetus kiire või ei omasta midagi. teine peab dieete ja toitub õigesti ikka rasva % suur- see kõik oleneb keha keemiast, kui ikka näiteks thyroksiini puudus on siis ei aita eriti see tihe söömine õige toidu söömine…
Flex250
MemberTervist selline küsimus et kas kuskil on müügil sellist ainet/asja mis aitaks kiirendada ainevahetust.paljud asjad peaks seda tegema. ehk siis rasvapõletamist kiirendama…
õunaäädikas-poest saad
efedriin+kofeiin+aspiriin-apteegist retseptiga
clenbuterol
roheline tee-poest saad
kilpnäärmehormoonid t3 ja t4-apteegist retseptiga
küsi apteegist ja arstilt lisa. veel oli vist CLA ja Lcarnitiin
Flex250
MemberJõutõstja saab endale paljugi lubada võrreldes kulturistiga.no kle nii noorel lapsel dieeti küll vaja pole. ega ta võistlusteks valmistu kulturismis et peab rasvasid ja süsivesikuid piirama kui ta just paks laps pole. lihtsalt peab olema toitumine jah õigem ja rohkem valku, vitamiine…
kulturist peab aastaid massi kasvatama enne kui dieeti peab seega nende aastate jooksul ei jää miskit endale lubamata mida saab lubada jõutõstja, ammugi mitte lapsel
Flex250
Memberhuvi on mul suur..ja kes ütles et ma olen 70 kilone ja poisike..arendan ennast juba aastaid..ma paneks oma pildid üles kui fotokas oleks..mul haigus jõusaali vastu millest ma enam lahti ei saa..sa kirjutasid ju et gümna? sain aru et koolipoiss oled, päris noor siis alles. 16-17 või 18. suht loogiline oleks, et eriti massiivne nii noor ei saa olla…teine huviline oli veel ka arvatavasti koolipoiss. paras aeg asja õppida jah ja arendada end veel. muidu ega keegi nii noort treenerit tõsiselt võta, vanemad inimesed ei kuula sind kui sa veel eriline põkk just pole
Flex250
Memberkui asjast miskit ikka tead-toitumine+trenn ja ka muud spordiasjad siis võid selle paberi teha ära nagu naksti. ja siis võid ka lisa astmeid teha, veel kõvem kui ülikoolis kehakultuuriteaduskonnas õpid.
aga noh iseasi kas sind keegi jõusaalis selle paberi pärast keegi kuulab ja tõsiselt võtab. mind näiteks küll 70 kilose kooliposi jutt ei huvitaks/veenaks(muidugi ma ei tea kui tõsinetõsiselt võetav mees sa oled). usun, et klient vajab jõusaalitreenerit kel vähemalt kümne aastane trennikogemus, siis hea kui on võistlustelt head tulemused ette näidata ja tuntud mees ja siis et kas teda kuulata/uskuda või mitte seda räägib mehe keha ja jõud…mõned vanad tegijad nigu kalmus, murumets jne. neid kuulad onju aga kes kuulab mõnda tundmatut poisikest kel pole miskeid tulemusi näha?!
enne treeni end kapiks! see paberi saamine on tühine asi sellekõrval! klienti ei huvita mitte su paber vaid enne kui oma teooriat ajad praktika, reaalsus! või siis mine peale keskkooli kehakultuuri õppima.
Flex250
Memberok, panin arvutil heli järgi, nyyd saan aru!
Flex250
Membermix ma naljale pihta ei saa? täiza vana ja nähtud video.
Flex250
MemberEi taha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muidugi
AutorPostitused