Fle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fle
Memberseal ei ole kül sellist asja nagu sink otseselt, aga on sealiha kints ja veiseliha sink ja sealiha karbonaad, nii et ise vali sealt.
Fle
MemberÜlevalt: TÖÖRIISTAD -> Kaloriarvuti
Fle
Memberjah. Või kui teed valgusheigi siis võid juba sinna sisse lisada, nii et vahet pole.
Fle
Memberjah kindlasti, siis peaks areng kiirem olema jne.
Fle
MemberIse ma kõhulihsate trennis mingeid korduste arve paika pannud ei ole vaid teen nii palju kui jõuan ja 3 seeriat niimoodi. Siiani on mul kõik hästi, ainult ma ei tea kui õige see on.
Fle
MemberDr. Zook sinu jutu järgi võin ma järeldada et sa oled mingi spordi arst…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah tõesti nüüd kui ma õlga otseselt treeninud ei ole on valud ära kadunud juba nädala ajaga.Fle
MemberPeaks ka siis seda Ultra gel-i proovima…
Fle
MemberOma kogemusest võin nii palju öelda, et alguses jäi mul lamades surudes paremkäsi vasakule alla, aga see kadus nagu mõne kuuga ära ja senimaani on edasi ühtlaselt arenenud. Biicepsit treenides ei ole erinevust märganud, võibolla väga väike vahe (ise vasakukäeline, aga parem natu tugevam).
Fle
Membertoo Svander mine õpi ennem keskkooli keemiat natuke ja siis tule räägi meile dopingust ja steriodidest ja nende mõjust ja arvudest jne.
Fle
MemberTahaks seda pilti näha. Pane see kuhugi ülesse ja ütle aadress.
Fle
MemberSee oleks hea nali kül kui valk keelatud ainete nimekirja panna, sest inimene ju valgust koosnebki enamjaolt.
Fle
MemberKellel see programm juba olemas või rusikas võiks minulegi selle saata. email – margus@meedia.pri.ee
Tänud.
Fle
MemberAga sealt lahkudes ma kahjuks targem kül ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võibolla et hilisel kellajal tõsiseid kulturiste/keemikuid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seal parajasti ei olnudFle
MemberMa olen ka nii treeninud, et ühel päeval rind – ja biitseps ja siis teisel päeval triitseps et mitte koos ühel päeval… nii jõuab paremini ( minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) -
AutorPostitused