Fle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fle
MemberÄra seda niisama prügikasti ka viska!!!! Tavaline prügikast ei tule sellega toime, aga mul spetsiaalne konteiner, too aga mulle, küll ma selle paika panen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… selle mõttetusege tahtsin ma öelda, et pane julgelt edasi, kui just ei tunne et midagi oleks imelik/kahtlane/teist moodi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))))))Fle
MemberVaata, sealt pöörad paremale, siis üle nurga läbi pargi vasakul siis otse, siis üle väljaku, siis lähed tramm number 3 peale sõidad koplisse, seal lähed bee?i maja taha, koputatad musta vana mersu aknale kui sealt tümmi kuuled ja küsid Senjat. Ta juhatab sind edasi.
Aga noh, ma tegelikult ei oska ka sind aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fle
MemberJah, liha pidi isegi kahjulik olema, kui palju süüa. Eriti sea liha. Isegi liha söömata on võimalik lihaseid kasvatada täitsa edukalt. Valgu saamiseks on ju palju-palju erinevaid toite ja variante.
PS! seda sealiha kahjulikkust, eriti maksale, oma happesuse tõttu ei ole ma ise välja mõelnud, vaid mitmed arstid on seda öelnud.
Fle
Membervõi et mitu korda jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii et sina 3m pikk ja su sõber 1m
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. okok aga geenid ikka loevad .. mõned lihtsalt kasvavad paremini, kui teised.Fle
Membernjah ÜHESÕNAGA: tolkamid!
Kasuta otsingut ja leiad asjalikke vastuseid
Memberkrt ise säänsed tattnokad ja nii palju suruvad
:DDDDDD
Ma 14. Ma maxi pole proovinud a no nii 135-ga teen 15-seid seeriaid
MemberTegelikult lihtsalt lamades surumine treenib ka hästi rinnalihase alumist osa.
Fle
MemberTOHOHH
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> milline see veel on 
Fle
MemberHenz proovi siis natuke laiema haardega teha, peaks rohkem rinnalihasele mõjuma…
Fle
Membermuidugi ma ei soovita seda nüüd, et hakake kõik savu kiskuma, igaüks ise teab mida teeb.
Fle
Memberma arvan et te kaos ja bert ei tea ikka asjast mitte kui midagi, misasi see kanep üldse on… tegemist on loodusliku (mitte keemiliselt sünteesitusd) päritoluga rahustiga, mis aitab väga hästi lõdvestuda ja kui seda just igapäev ei tarvita ei tekita see mitte mingit sõltuvust.
Fle
MemberNo minu eesmärk on lihasmassi kasvatada, jõud on teisejärguline, kuidas siis peaks treenima?
Fle
Membermiks sa piimatoodete tarbimist peaksid vähendama?????
Fle
Member** Portsjon: 30 grammi pulbrit segatud 300 ml piimaga.
ma arvan et nad on piima valgu, süsivesiku ja rasvasisalduse sinna sisse arvutanud.
Fle
Memberja millised need hinnad siis on?
-
AutorPostitused