Fle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fle
MemberNoh.. mina läksin alguses jõusaali vist sellepärast et tugevamaks saada.
Aga nüüd käin ma jõusaalis hea enesetunde/välimuse pärast ja lihtsalt harjunud käima juba selle hmm mingi 3-e aasta jooksul.. Ei oska lihtsalt nii olla, nagu iseenest mõistetav juba, et nädalas 3 korda jõusaali lähen.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fle
MemberIkka niimoodi, et ühel harjutusel kõik seeriad ära ja alles siis järgmise harjutuse juurde.
Fle
Memberhehehe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MEGAHEA lugu… Mis asutuses sa siis töötad ka muidu?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fle
MemberOIJAH siis panin mina oma soovitusega täitsa mööda

Fle
MemberTIHEDAMINI SÖÖMA, KUID VÄHEM – on võtmelause. Kuskil 6-8 korda.. ja iga toidukord peaks sisaldama piisavalt valku kuid võimalikult vähe süsivesikuid.. rasvu tuleb pidevalt süüa.. aga neidki vähe.
Amazoni portaalis on kaloriarvesti.. seal saad arvutada kokku kui palju mingid toidud kaloreid sisaldavad ja palju sa neid ise kulutad. Tuleb kulutada rohkem kaloreid, kui süüa!
… Ja ei tea kui tervislik see kohvi joomine on, mina sinu asemel prooviksin selle kohvi üldse joomata jätta või siis ainult hommikuti ja vaadata mis tulemused on.
Edu!

Fle
MemberNjah.. nii ma umbes arvasingi
Fle
MemberEinoh.. siin neid postitusi lugedes peaks küll vist häbist maa-alla vajauma

Fle
Membernoh jah.. liha ikka rohkelt sees

Fle
MemberNo kui ma nüüd uuesti alustasin, siis käisin ma 3 päeva nagu mingi luumurdudega käed kõverdatult ringi
lihtsalt ei läinud kuidagi sirgeks.. kui ennem trenni tegin korraliku soojenduse/venituse ja pärast trenni venituse.. aga nüüd 2. biitca trenn oli täitsa talutav.. kergelt tunda ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see on mu arust hea..Fle
Membera norm ikka

Fle
MemberPunane on minu arust küll hea/ilus värv

Fle
MemberNuh kas see Avataar on nüüd kõige olulisem… aga neile kes juba eelnevalt on aktiivsed olnud võiks seda oma avataari võimaldada koheselt.. on minu arvamus

Fle
Membernuh mind see küll eriti ei seganud.. nii 20 sekunidit võtttis minu kallist aega, et vaadata om meilboksist uus parool.. sellega sisse logida ning seadete alt ära muuta :DDD
Fle
MemberPäeavas tulek süüa ~6 korda. Et tihedamini süües on ka ainevahtus kiirem… A see ka veel, et kui seni oled söönud näiteks 3 korda päevas, siis nüüd hakates sööma 6 korda päevas peaks sa söögikogust kka vähendama ühes toidukorras, muidu ei lähe järgmiseks söögiajaks nii 2-3 tunnipärast kõht tühjaks.
Loodan et said mu segasest jutust aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fle
MemberMul on nagu meelde jäänud et kunagi Ott mainis, et need realiseerimis kuupäevad on pandud tugeva varuga.. et kui valku võib veel pärast tähtaja lõppu edasi süüa, siis ma arvan et kreatiini ka
-
AutorPostitused