Fle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fle
Memberirw@kroonika
Fle
MemberGlükoosis küll asi ei ole. Aga kui 300 ml-ga ei valuta kõht siis tarbigi 500 ml asemel 300.
Fle
Memberheh.. sulle tuleb vist kõik lahti seletada… kui sa 8. nädalal teed juba oma eelmise rekordiga 2 kordust siis on ju loogiline, et 9. nädalal surud sa uue rekordi (uus maksimum rekord (MAX)) !
max ei pea võrduma 100 %… max võib ka 110 % võrduda
Fle
Memberkas glükoos ja fruktoos ei olnud mitte monosahhariidid ehk siis lihtsuhkrud aga liitsuhkrud on siis äkki disahhariidid nagu sahharoos ehk tavaline suhkur ja siis maltoos ehk piimasuhkur.. aga võibolla ma eksin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fle
Membermõttetu teema!
Fle
MemberHarjutuste mõttes küll sobib, kui mahtu võibolla võiks vähendada.
Siis kui juba mõni aasta treeningstaa?i siis võiks hakata üks lihasgrupp päevas kavaga tegelema, kuid alguses on see enam-vähem.
Aga las staa?ikamad mehed avaldavad ka oma arvamust.
Fle
MemberAga kui lihas kasvab ja jõudu tuleb siis on ju kõik korras, ega sa ju valu saamise pärast ei treeni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… Ja see ka veel, et need kes teevad nii 17 seeriat, nad teevad ühe lihasgrupi peavas ja kuskil 6 korda nädalas trenni. Kui sa näiteks käid jõusaalis 3 korda nädalas, siis sa ei jõuakski kõikidele lihasgruppidele nii palju seeriaid teha, ajalises mõttes juba läheks sul trenniks ~3 tundi või rohkem isegi

Fle
MemberHr. Kiivikas ikka super hea piltide peal.
taf, sind ka nägin mõne pildi peal .. GOOOOD !!!
Fle
MemberFle
Membermetaan annab sulle uue puusärgi juurde
lukku võiks selle teema panna
Fle
MemberNjah, trennis on mul ka max. mis sisse läheb umbes 1,5 l vett
Fle
MemberOot aga kas te sunnite ka ennast jooma või ongi koohe janu koguaeg. Ise joon tunde järgi ja ma ei usu, et ma mingi üle 3,5 liitri joon.
Fle
MemberPs: teil võiks siin mingi selline süsteem olla, et külastajad saavad ka küsimusi esitada ilma registreerimata. Ma nüüd registreerisin siin selleks, et ühte küsimust küsida…Selline asi on minuteada täiesti võimalik…
Fle
MemberEndal piisas ühest purgist Ultra Gelist, et oma õlaliigese probleemist lahti saada. Sellele lisaks vähendasin ma ka koormust õlele tunduvalt.
Fle
MemberTOITUMINE ka paika! ! ! Ilma õige toitumiseta ei anna ka toidulisandid erilist tulemust.
AutorPostitused