fitnesswoman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fitnesswoman
MemberKui on eeldused olemas ja nooruses/eelnevalt igasugu sporti tehtud ja teadmisi selles vallas – saab ka ilma paberiteta, muidugi peavad tutvused sel juhul olema. oleneb raskusastmest muidugi ka! minu sõbrants läks aeroobikatrenni, kus sõbrunes treeneriga ja treener lihtsalt õpetas ta omakorda treeneriks välja;)
fitnesswoman
Memberja muide Fitnesswoman – donimeerib ainult mõistus mitte keha!heheheeeee:)
superhästi öeldud
fitnesswoman
MemberKui ausalt meenutada, siis tundsin ennast lühema mehega käies /olles kuidagi domineerivana, mis käib mulle aga risti-vastupidi minu tahtmistele;)
seega – ei enam minust lühematele meestele!!!!
fitnesswoman
Membermina???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no ikka pikemaid

fitnesswoman
Membericccccc..mida teemat

ise olen kasvult 170 aga ikka ju kui välja lähen, panen vahel ka oma 7 cm kontsad alla ja siis olen ju 177 cm. nii kui ära võtan, tundun madalam kui muru. aga oli kord kutt, kes oli minust 5 cm lühem ja käisime terve aasta, mul kontsad all muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jõusaali meeste kohta küll ei ütleks et nad lühikesed enamus. pigem just suuremat tüüpi s.t. pikad.fitnesswoman
MemberNo kuulge!!!

Kas te pole näinud Planet Spordis silti LASTETUBA???
Sama on Arctic Clubis muide, tahtsin teada, kas see on hinna sees või lisatasu eest ja kas seda on ka mujal ntx. Vichy Club´is ja Status Clubis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fitnesswoman
MemberLisan veel, et see kalorilugemine ja vähendamine on tegelikult vilja kandnud – täna sai nädal täis ja 2 kilo on kadunud. Täpselt nagu kaalujälgijatel. Rohkem nädalas polevatki hea.
fitnesswoman
Membertänud arvajatele

aga kui ma trenni asemel iga päev ntx 2.a. last kärus ees lükkan kiirkõnnis ja 5 km järjest? see ju ka mingit sorti treening ning kaloripõletus!!! seda teen iga päev kui ilm vähegi võimaldab. ma ei usu et kui ma nii palju end liigutangi päevas pluss need kõhulihased, kätekõverdused ja ülesöömise vältimine (mida varem tegin just õhtuti ja ei saanud enne uinudagi kui kõht oli toitu täis õgitud – sellest ka ülekaal tekkis!), ma energiat ei kuluta ning see vähene toit “salvestub” nagu mainiti mitmeid kordi.
tglt sooviksin võtta lisaks mingit treeningut, aeroobikat ei tahaks, tahaks shapingut või fat burningut+ jõusaali siis ka juurde. tahtsingi soovitusi, milline on parem kombinatsioon, kuidas oma kilod alla saan ja kas üldse vajan mingit lisaainet???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>p.s. Kas keegi oskab öelda, kus spordiklubides hoitakse paketi hinna sees samal ajal last, kui ma treenin?
tänud ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fitnesswoman
MemberL-kreatiin asemel usun, et pidasid silmas ikka L-garnitiini.Kui sa kohe järsult alandad kalorite hulka 40% siis organism ei saa aru mis toimub – tekib shokk ja iga toit ( isegi see vähene ) mis sa sööd kohe automaatselt salvestatakse, et üle elada nn mõõnaperioodid
justnimelt – vabandust – pidasin silmas L-karnitiini!!!
vot sellepärast ma pole juba nädal aega kaalust alla võtnud:(
Aga tänud põhjaliku vastuse eest, olen nüüd palju targem juba….
fitnesswoman
MemberKas mitte L-Kreatiin pole rasvapõletaja? Minu põhiprobleem seisnebki selles, et millist kombinatsiooni valida, et oma “päästerõngas” kõhu ümbert ära saada ja ka see, et valitseb jube nälg, eriti õhtuti/öösiti, nüüd kui kaloreid loen ja peale kuut ei söö
AutorPostitused