Skip to main content

Fitnesspurk

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Proteiin – gaasid? #255403
    Fitnesspurk
    Member

täna oli kõht tühi, lasin proteiini joogi enne trenni tühja kõhu peale, siis sõin ning seejärel trenni. Gaasid olid garanteeritud. Sai palju peeretatud ja palju naerdud.

in reply to: Proteiin – gaasid? #255375
    Fitnesspurk
    Member

Kui hommikul muna sisse ajada, siis ajab küll gaasid sisse. Eks ikka ajavad valgud peeretama.

in reply to: sauel uus jõusaal #255164
    Fitnesspurk
    Member

Seadmed on ilmselt vanemat sorti ? Kõige hullem on see, kui pead koguaeg vaatama et kuhugi vastu ei läheks, muidu oled paksult õliga koos.

in reply to: Närimiskumm #254825
    Fitnesspurk
    Member

kus sellist nätsu saada? keegi teab kus müüakse?

21759389.jpg

enne trenni on hakanud maitsema. ise sain spartast kunagi seda.

nätsu närimine aitas suitsust loobuda mul.

aga naispool mul sööb nätsu kohutavalt palju, valge orbit on koguaeg põses õhtuti.

igakord kui poes käia siis 4-5 pakki leian kassas korvist:P

üks päev ta magu või midagi muud selle tõttu üles ütleb !

mis selles nätsus erilist on, annab energiat juurde või mida ?

in reply to: Pulsikellad, mudelid ja müügikohad #254781
    Fitnesspurk
    Member

Kas pulsikellaga kellaaega ka näeb ?

in reply to: Närimiskumm #254709
    Fitnesspurk
    Member

Näts on üldse mingi kahtlane asi, põhjustab kõhulahtisust ning pole ka üllatav kui ta kuhugi kinni jääb. Alla neelamisel tuleb hea õnnega tagant välja, aga kui suures koguses alla neelata, siis ma selles nii kindel pole.

in reply to: Kas ja millist kreatiini tasuks osta? #254708
    Fitnesspurk
    Member

kreatiin pole sitt see on väga hea asi kui sa tahad jõudu, vastupidavust ja massi. algajatel niigi hea areng aga on veel parem kui kreatiini võtab ju.

Et mõtekas on siis lihtsalt oma ressurss ära raisata, sest esimene kord pidavat kõige paremini laksama ? Aga kuidas on selle jõu kadumisega peale kreatiini võtmist? Jääb see järgi kah ?

in reply to: Kas ja millist kreatiini tasuks osta? #254700
    Fitnesspurk
    Member

Milleks üldse peaks kreatiini võtma, kui sa pole mingi kulturist vaid algaja sportlane, kes tahab lihtsalt hea välja näha ? Ning olen kuulnud, et lihasest jõud kaob, kui enam kreatiini ei võta. Mina ei näe mingit mõtet sellel, kui just kulturist pole vms. Naljakas vaadata kasvõi enda tuttavaid, kes lähevad kolmandat nädalat trenni ja juba on neil mingi kreatiin veega kaasas. Pole vaja igasugust sitta endale sisse ajada.

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)