Fitnesspurk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fitnesspurk
MemberEga paljaste käte kõvedustega muidugi Vin Dieseliks ei saa, aga eks ta aitab päris hästi, kui vahepeal suvel jõusaalis ei käi või kui pole veel jõusaalis käima hakanud.
Fitnesspurk
MemberAmarillo, kaua sul dieet nii kestab ?
Fitnesspurk
MemberKuna alles esimene aasta läheb jõusaalis, siis niikuinii ei hakka näppima veel neid lisandeid, aga huvitav teada mida kokku lubatakse ning kuidas nad tegelikult mõjuvad.
Fitnesspurk
MemberKoolikott selga ja kätekõverdused.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>suvel lähebki nii
“> Praegu niipalju kui saab ikka jõusaali.Fitnesspurk
MemberNo kui koolis sügisel kehalises jooksma hakkasime , siis muutus põlv natuke valusaks ning kükkimise alguses on ka tunda, kuidas põlv natuke nagu oleks valus. Jalad on mul suhteliselt nõrgad ka.
Fitnesspurk
Membervb on siis triitseps nõrga võitu
Fitnesspurk
MemberKas see on tõsi, et kui võtan esimest korda kreatiini, siis laksib hästi, aga kui teen poole aasta pärast uue kuuri, siis enam nii hästi ei laksi.
Fitnesspurk
MemberTere, sooviksin ka surumisekava. Vanust 17, olen käinud jõusaalis alates Oktoobrist, nädalas 3 korda. Surun ära 75 kg ning kaalun 69 kg. Frezzzz@hot.ee
Ette tänades.
Fitnesspurk
Member–
Fitnesspurk
MemberKui Sul hetkel kitsad õlad on ( geneetiliselt ), siis ujumisega sa neid küll laiaks ei saa.Ilus on mõelda aga ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Harjutusi on terve interneedus täis.Näiteks SIIN
Argo
Mingis vanuses enam ilmselt mitte, aga need kalad, kes juba 4-5 aastasest peale ujuvad… ma pole ühtegi kiitsakate õlgadega näinud.
Fitnesspurk
MemberKas keegi oskaks vastata, kas kaerahelbe puder on hommikuks sobiv söök ? Kuulsin täna juttu, et on liiga lahja ning ei anna eriti midagi. Peaks mune igal hommikul sisse ajama ?
veebruar 17, 2010 at 7:56 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #256908Fitnesspurk
MemberPõlved on sellised kahtlased, ragisevad ka kükkimise ajal. Vahel on ka vasak natuke valus kükkamise ajal üles lükkamisel.
Fitnesspurk
MemberSelliste probleemidega mine kindlasti arsti juurde, süda pole naljaasi ning jõusaal koormar räigelt südant. Mida kiiremini arsti juurde saad seda parem sulle endale. Kõva jõusaali treeningu jätaks ma hetkel katki, kuni arst ütleb, mis edasi saab.
Fitnesspurk
MemberAga banaani oleks kasulik süüa ? Kõige lihtsam süüa ja odav kaa.
Fitnesspurk
Memberpeale trenni vadakuvalgu sheik koos süssaritega.
-
AutorPostitused