FitnessAnywhere
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FitnessAnywhere
MemberMiks mul on tunne, et sina oled selle toote edasimüüja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Mul on tunne, et mingi protsendi saad kindlasti.
Ning 2300 krooni eest on selline asi osta lausa lollus. Okei, oletame, et mõjub hästi, saad oma kükke teha, aga selle raha eest saaks terve aasta jõusaalis käidud ning ma usun, et vahe on suur, kas käia selle raha eest jõusaalis või aretada kodus selle kummitükiga.
Mees,(eeldusel et vanust on piisavalt) oled valedel jälgedel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hea, et sa vähemalt tunnistad et asi töötab, kuid 2300 eest aasta jõusaalid treenida on küll meeldiv nali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kummitükiga võid sa muid vigureid teha, aga see toode kummist EI KOOSNE!FitnessAnywhere
MemberMiks peaks keegi endale mitme tuhande krooni eest mingid rihmad ostma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tahaks tõesti näha inimest, kes jääbki sellise vidinaga regulaarselt treenima.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes ei viitsi niisamagi trenni teha, siis selliste vidinatega treenimine nõuab mitu korda rohkem tahtejõudu. Tahtejõuetul inimesel on ikka kõige lihtsam mingi treeneri juures trennis käia.Kolm korda ripud nende küljes ja siis tolmu koguma. Küll mingi aja pärast tuleb uus sensatsiooniline treeningvahend, mida osta. Jõudu enda petmisel!
AVARDA OMA SILMARINGI!!!
FitnessAnywhere
MemberKükkida saad jõusaalis ka nii, et põlved ei raksu, kui tehnika on õige.Ning boonusena saad ka reaalsed tulemused kehakompositsiooni muutumise näol
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selliseid vidinaid soovitan siiski reklaamida Delfi naistekas.[/quote
Mul on päris palju silma jäänud, et siin on palju kodus treenijaid, seega pole ma päris metsas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kehakomp. on mul O ja K, lihtsalt ei viitsi enam kykke teha, palun ytle mulle kuidas teen täiskükke ilma et põlv raksuks, poolkükke äkki soovitad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FitnessAnywhere
MemberKükkida saad jõusaalis ka nii, et põlved ei raksu, kui tehnika on õige.Ning boonusena saad ka reaalsed tulemused kehakompositsiooni muutumise näol
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selliseid vidinaid soovitan siiski reklaamida Delfi naistekas.Sul on negatiivsed eelarvamused, kui kunagi seda proovida saad, siis usun et pole enam nii skeptiline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FitnessAnywhere
MemberSai kaks trenni see nv tehtud TRX-ga, peab vist j6usaali lepingu katkestama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaasas olnud dvd andis palju infot ja kykkida saab ilma et p6lved raksuksid ning 6lga nii et valu pole!Elagu trx-i leiutaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A mu trenni mitte trenni armastav/harrastav naine, tegi ka trenni sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (pidavat l6bus ja uudne olema) -
AutorPostitused