FitMan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FitMan
MemberSystema – Vladimir Vasiliev – meenutab kuidagi A-teami
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FitMan
Memberühel päeval söö neid kõiki
FitMan
Membermul polnud 4 kuud võimalik nii tihedalt võimalik jõusaalis käiia(tavaliselt 5x nädalas, tol ajal korra või kaks) ja siis jätsin ka kreatiini söömise pooleli ja rinnalt surumine läks küll raskemaks, näiteks maksimumi surumisest läks vähemaks 20 kg, ei julge väita et kreatiini käsi seal mängus oli, ehk lihtsalt kehva trenn. Kuigi ma usun et kreatiin tõesti aitab, see jõud ei tule paugust, aga ta tuleb.
ma ei ole küll spetsialist, aga arvamust võib ikka avaldada
FitMan
Memberikka ei ole see asi korras, kas tegeleb ka keegi sellega?
FitMan
Memberminule ainult selline või siis midagi sarnast sobib kõige paremini
FitMan
MemberArnold on öelnud:
1.Õigesti ennustanutele auhinnaks:
IMM – EECT ja Robocop Fitness.ee – T – Särgid !
2.NB ! Järgmine ennustusmängu faas, võimalus võitta teine särk !
3.Üks õige oleks liiga lihtne – esimene ennustus võistlus on seda – kahte head korraga ei saa
nii et küsimus siis selline :kas saan särgi ka? või sööb keegi oma sõnu . Arnoldi tekstist rõhutaksin sõna teine särk.
FitMan
MemberOtt – 9. koht
Marek – 13. koht
FitMan
Membermul läheb pigem liigsest valgust kõht kinni kui lahti, kuigi eks siis tuleb rasvale rohkem rõhku panna
FitMan
Memberkuidas mõjub mu vormile – kui ma päevas saan oma süsivesikud 4st leivaviilust, ühest õunast, mingi väikse tötrsu ka kodujuustust, vähesest salatist(kurk, tomat, porgand või kapsas). Valku ja rasvu söön piisavalt – kaks korda päevas punast kala(kas võib kala nii palju süüa), mune, kodujuustu, liha. Kui kasulik on sült?Üldiselt on mul trennis energiat jätkunud ja kui on veits väsimust olnud siis olen teinud teie õpetuste kohaselt lisa rasva kogusesse.Kui palju munakollaseid võib, (on veel normi piires) süüa.Ajul vist oli normaalseks tööks päevas vaja vähemalt 40 g süsivesikuid.
FitMan
Member42 aastase kohta pole ju tegelikult kehal viga midagi
FitMan
MemberOtt Kiivikas
oktoober 21, 2006 at 6:27 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #93017FitMan
Membersõin ka seda bio – glükosamiini ( mul oli Plus). Sel vist oli soovitatav aeg ka väehmalt kolm kuud, aga selle aja jooksul mul tast kasu polnud ja sõin siis veel , kokku 5 ja pool kuud, ja sain lahti põlve ja küünarliigese valudest mis just jõusaali treeninguga esile kerkisid.
Nüüd söön profülaktika mõttes Arthryli (vist kirjutati nii), see ka liigestele, pulbri kujul , aga see aint retseptiravim ja kallis ka 14 päeva norm maksab 130 krooni, aga see pidi tõesti hää kraam olema.
FitMan
Memberostsin mingi pool aastat tagasi ” + ja -” -sest Shoenelle( või midagi sellist
FitMan
Memberkõik algab toitumisest, kas keegi rääkis kellel parem kõht on?
FitMan
Memberei kiitle, aga teen ühe kõhulihase trenni jooksul ca 700 kordust ja seda neljal korral nädalas ja arvan et päris paljud siin teevad rohkemgi
AutorPostitused