FitMan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2007 at 9:51 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107885
FitMan
Memberkõik on jube suured teoreetikud ma vaatan a paljudel teist sotsioloogias haridus üldse on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma õpin seda juba 3a a vot nii julgeid seisukohti ma küll ei julgeks kujundada, sest mida enam ma sellest loen seda enam ma näen, et see kuubik on küll mitmetahulisem kui alguses paistab.. aga müts maha – nii noored ja juba nii elukogenud. amazoni foorumis on kogunenud geeniused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis sa siin oma haridust nii väga rõhutad, oma arvamus võib olla igal ühel, et kui autol on midagi katki siis ära sina ka sõna võta sest pole mehhaanikat õppinud, nii kaua oled seal püksiperset kulutanud siis peaks küll juba arukamat juttu ajama
FitMan
MemberTehtud –
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2007 at 9:38 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107751FitMan
Memberei ole ju meelest läinud kui laar käis pumppüssiga savisaare pildi peale märki laskmas, ühed mustad lambad kõik
veebruar 23, 2007 at 1:56 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107490FitMan
Memberpeale selle majanduse seisukoha pealt on penskar mõttetu …. kasulik osa ühiskonnast on töötav inimene mitte see keda tuleb üleval hoida …. ja penskarite eest peavad hoolitsema tema lapsed mitte riik …. need kes vinguvad et ei tule pensioniga välja need pole lihtsalt omi lapsi kasvatanud nii et need vanemaid aitaksid …
inimene maksab terve elu riigile makse, veerandi oma palgast! midagi krt peab ju tagasi ka saama
FitMan
Memberei taha päris umbluud ka nüüd ajada, aga kunagi kuulsin et punnis kõht tekib ka siis kui kõhulihased ei jõu enam seedeelundkonda kõhuõõnes hoida ja need vajuvad siis vähe väljapoole.
veebruar 22, 2007 at 10:26 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107262FitMan
Memberkeskerakond lubab kõige rohkem ja ära teeb ta ka selle, miks ma pean teiste heaolu peale mõtlema, oma ###### on ikka kõige lähem
FitMan
Memberlaevas meil on selline “nökats”, ausalt, seal peal ei saa midagi asjalikku teha, ära raiska raha. Ostsin ka kunagi anttilast mingi sõudetreanzööri koos jalgarattaga, 8-kilo maksis, peale proovimist jõudsin järeldudele, et concepti vastu ei saa ikka miski, paska pole mõtet osta, harjutuse sooritus pole ikka see, mis olema peaks.
FitMan
Member… klassivennad tahavad VÄGA teada…
mega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , öelnud kohe, et iseFitMan
Memberhaige mees – oma alaväärsuskompleksi püüab tütarde kaudu välja elada, alla kolme kuust last juba treenida (nii seal öeldi) see pole normaalne
FitMan
Membermul on ka esinenud, kui mitmest harjutusest-seeriast viimast võtan
FitMan
Member1 kilogrammise täpsusega kaal sellise raha eest? ehk on seal eksitud
FitMan
Membermees, kulle mees, ennem sõna võtmist tuhni foorumis, see ei ole ju nii raske
FitMan
Membersuhkru asemel võib mett kasutada, pole juba paar aastat tee-kohvi sisse suhkrut pannud
FitMan
MemberTreenrite tasemekoolituse II osas on nii kirjas:
Süsivesikud on inimesele tähtsaimaks energiaallikaks,sõltumata sellest,kas tegemist on sportlase või kehaliselt
väheaktiivse indiviidiga.Vajadus süsivesikute suure osakaalu järele toidus tuleneb reast asjaoludest,millest olu-
lisemad on järgmised.Esiteks,inimese organismi võime süsivesikute ladestamiseks on võrdlemisi tagasihoidlik,
piirdudes tavapärase segatoidu puhul 70 –80 grammi glükogeeniga maksas ja 300 –400 grammiga lihastes.Ener-
giahulgas väljendatuna on see ligikaudu 1500 –1900 kilokalorit (kcal).Teiseks,paljude rakkude talitlus inimese
kehas sõltub pea sajaprotsendiliselt süsivesikute kättesaadavusest.Näiteks punased vererakud (erütrotsüüdid)
suudavad energeetilisel otstarbel kasutada ainult süsivesikuid,väikese mööndusega võib sama väita närvirak-
kude kohta.Ainuüksi aju ja teised närvirakud tarbivad ööpäevas rohkem glükoosi kui seda on võimalik verre
eritada maksa glükogeeni lagundamise tulemusena.Kolmandaks,süsivesikud on kõige esmasema tähtsusega
energiaallikad töötavatele lihastele.Neist sõltub nii inimese vastupidavuslik (aeroobne)töövõime kui ka suutlik-
kus lühiajaliste kõrge intensiivsusega pingutuste sooritamisel (anaeroobne töövõime).
FitMan
Memberaja neid asju rosinaga, ta teab ja teeb rohkem
-
AutorPostitused