FitMan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FitMan
MemberEi ole küll tasuta, aga 3 € eest saab Myfitnessi klubides ka teha proovitreeningu(Tallinnas 5 tk, ühte klubi saab külastada 3 euri kord 1 korra), vahelduseks päris hea muid masinaid-pinke proovida, vähe teise nurga alt lihast treenida.
FitMan
MemberAuhinnaks võiks Fitness.ee välja pakkuda näiteks võimaluse teha trenn koos Ott Kiivikasega või mõne tesise Eesti nimekamaga, oleks sabarakuks või midagi sellist. Harjutustest võiks hakata järjest tegema Fitness 5 harjutusi, siin meil kasvulava küll, natuke julgust, harjutamist, osavõtmist, trenni, oleks järgmine aasta millegi poole püüelda, need tulemused eelmisel võistlusel ju ei ole peajagu Meie omadest üle, kui siis kükk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda ma ei jõua küll eriti teha.FitMan
MemberTeemasse ka vahepeal. Mass.fi -st olen ka tellinud, nad küll Eestisse ei toimeta, aga kellel tänapäeval Soomes sõpra-tuttavat ei tööta. Seal on tihti palju soodukaid ja ka -20% aeg-ajati. Üle 70 € tellimuse puhul vist oli tasuta kohalevedu ka, hetkel isegi 20 €-se tellimuse puhul.
aprill 27, 2014 at 6:52 p.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #365185FitMan
MemberFitMan
MemberEga keegi sulle neid kurku ju ei topi, samamoodi nagu õllepudeli tõstad ju Ise suule. Hakkab vist “külviaeg”
FitMan
MemberKangi teevad läbimöödult suuremaks.
FitMan
Member(Y) väga lahe, 5+
FitMan
MemberLihtne, telli euroliidust väljastpoolt pakk kogusummas üle 21.98 eur ja ilma gift märgita
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muidu internetis deklareerimist ei soovitaks ilmselt vaenlasele ka..
Õigus jah, ma ainult EL-st tellinud.
FitMan
MemberKuidas teil õnnestub selle tolliga sehkendada? Ma panen delivery address Kodu ja Eesti posti või DHli onu toob ilusti ukse taha.
FitMan
MemberKa sportsdirectist tellinud ja korduvalt neil poes ka käinud, netist tellides võib värviga alt minna. Nike treeningtossud ostsin sportlandist 80ga, hiljem oli töö juurde ka vaja trennitosse siis käisin sportsdirectis ja sealt sain samasugused 36 €ga, meil osatakse hinnale hästi otsa keevitada. Ei lähe siia teemasse, aga üks siinsetest arutlejatest sai tollilt vastuse toidulisandite maksustmise kohta, minu lisandite tellimuste eest pole õnneks keegi miskit lisa küsinud.
FitMan
Memberhttp://www.sojapood.ee , seal Maca pulber 32€ kilo, sealt korra kohapealt ostetud, ei uurinud seda välismaa lehte põhjalikumalt võib-olla seal soodsam.
FitMan
MemberÜldiselt valgupulbrites juba on BCAAd (kui oled lugenud potsiku pealt?), vähemalt neis, mis ma tarvitanud olen, mõnes rohkem, teises vähem. Huvitav on, kuidas leiate suht kalleid lisandeid, võta parem pulbrina, maitsenaudingust pole muidugi juttu, aga see pole ka eesmärk. Kui siin tohiks konkureerivat firmat soovitada siis mainiks ära http://www.myprotein.com.
Samas tekib küsimus, milleks sulle seda vaja? Mis muutused on toimunud selle kahe aasta jooksul, mis on eesmärk?
FitMan
MemberSee võib olla ka miskit lordoosi taolist http://www.fitness.ee/artikkel/1367/kuidas-vabaneda-alaselja-valudest-ja-vahendada-lordoosi , mitte nüüd valu aga kehahoiak.
FitMan
MemberKunagi ammu oli töö juures jõusaalis selline Säästumarketi tüüpi stepper, no oli ikka õnnetu käkk tehtud, kõik oli ligadi-logadi, need pneumasilindrid ei töötanud nagu peaks(kord jäi kinni siis libises läbi). Teleturu kaubavalikust võin soovitada Orbitreki nn. crosstrainer-ellipsit, omal pidas vastu 10 aastat (natuke tahtis remonti ka ), aga nüüd on laagrid ikka lõplikult läbi, eeliseks vähene ruumi vajadus ka.
FitMan
MemberKelle asi see on,mis mul seljas on, kui tunned end mugavalt nendega siis andke minna. Alles oli siin ajakirjanduses, et keegi härra kurtis, käivad jõusaalis oma ilusaid riideid näitamas ja tema oma mitte nii kaasaegsete riietega ei saa-ei julge sporti teha nii, no ei ole mul neid Marati dresse enam alles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Igaühe vaba valik.AutorPostitused