Skip to main content

fireman

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ühe biitsepsi arendamine- kas nii on võimalik? #165893
    fireman
    Member

Sain su jutust nii palju entusjasmi juurde igatahes, et üle mitme kuu võtsin enese piinamise uuesti ette. Tõesti, kui liiges soojaks oli painutatud sain isegi ninast kinni üle pika aja

in reply to: Ühe biitsepsi arendamine- kas nii on võimalik? #165888
    fireman
    Member

…………….Jääva kahjustusena mul parem käsi küünarnukist enam ei liigu……………………….

Kui kindel see on? lõigati sul seal midagi ära või oli liiges nii sodi, et seda enam paikama ei hakatud? Ka minul oli vasak käsi kunagi peale avariid küünarnukist sirge, jõuga painutades tegi kohutavat valu. kuid järk järgult seda murdes taastus liikuvus 100%.

Küünarvarre ja õlavarre luud olid ca 40 jubinaks olnud- killustunud lahtine murd. Käsi pandi ikka korralikult metalli-kola täis ja nüüd veebruaris võeti uuesti välja. Olen käinud taastusravis ja nats ikka vaeva näinud aga progressi eriti ei olnud. Nüüd pole mingi 3-4 kuud vaeva näinud enam. Äkki peakski uuesti proovima hakkama. Kuigi üldiselt panustatakse just liikuma hakkamise osas taastusravile, mis võimalikult varakult läbi viiakse.

Aga mis keis Sul oli ja kui kaua sul see protsess kestis?

in reply to: Ühe biitsepsi arendamine- kas nii on võimalik? #165887
    fireman
    Member

Selleks, et vältida lihaste täielikku atrofeerumist ja sellega kaasnevaid tervisehädasid, ma soovitaksin küll leida võimalusi harjutuste sooritamiseks parema käega. Kui käsi liigub õlast, saab ju tõsta sirget kätt ette, kõrvale, üles; randme liikuvuse korral saab teha midagi randmega. Aga jätta parem käsi ilma igasuguse füüsilise koormuseta ei ole sugugi tark otsus.

Seda ma ei mõelnudki, et üldse ilma koormuseta jätan. Rinnalt surun ja muudes harjutustes ikka võtab parem käsi ka osa (selg näiteks) aga kuna küünarliiges liigub väga vähe, siis isoleeritud harjutused biitsepsile ja triitsepsile on out.

in reply to: Biitseps #50291
    fireman
    Member

pane hantlitega! tee 5 seeriat ja 10 kordust seerias. ja tee nii, et lõuna ajal 5. siis mingi õhtu poole ka 5. lihas hullult kasvab. PS: võta sellised hantlid, millega sa yle 10 korra teha ei jõuagi!!

see on tõestatud asi!!! kui keegi räägib vastu, siis see on jama!!! ärge uskuge!!!

Räägid päris tõsiselt vä? Ja mitu korda nädalas nii tehakse?

in reply to: trenn 3x nädalas- rõhk kätele? #50151
    fireman
    Member

täpsemalt vaagen ja alumine disk said pihta, harjutused on teada, mis teha saan.

Päris algaja ei ole, vana krunt on veel all

in reply to: trenn 3x nädalas- rõhk kätele? #50146
    fireman
    Member

Ok! Ja siit ka järgmine küssa: kas peale jõusaalitreeningut on kasulik teha kohe ka anaeroobset treeningut (sõudeergomeetril)?

Kas lihaste arendamiseks on muidu eeltoodud jaotus norm.?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)