fighter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fighter
Membermul võtab üks trenn lihased ikka 3-4 päevaks korralikult läbi. võibolla peaks hoopis rõhku panema tehnikale ja intensiivsusele(aeglasemalt, täpsemini harjutusi teha).
fighter
Memberkuidas sellist venda saab austada ? temasuguste steroidide ja keemianeelajate tõttu ongi kulturismi maine selline nagu ta on. tervise puhas tapmine ei ole mitte mingil juhul õigustatud ja pealegi välimus on liiga imelik isegi bodybuildinguga tegelava inimese jaoks. ei poolda mitte üldse selliseid tüüpe!
fighter
Memberelu on liiga lühike, et teiste arvamuste pärast põdeda.
fighter
Memberväga tugev juurdekasv sellise aja jooksul igatahes. endal samas ka stabiilselt ~1kg kuus tuleb juurde ja olen rahul.
fighter
Memberlaastaks tugevalt tervist, mis muud.
fighter
Membersuht paljud joovad enne trenni kohvi, et paremini rasva põletada. aga kreatiini jm ta nüüd välja küll ei tohiks viia.
fighter
Membermul samuti väga kiire ainevahetus ja suurt söögiisu pole. seega, et massi juurde saada söön iga kord kõhu nii täis kui võimalik ja ajapikku sedasi mahub rohkem kõhtu toitu(magu venib välja).
võib tunduda natuke karm, aga isegi 5x päevas tohutult süües on mu rasvaprotsent ~10%.
fighter
MemberKlassikud on öelnud: pole olemas lolle küsimusi, on vaid lollid inimesed.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Järeldused teeb igaüks ise.

“ei ole lolle küsimusi, on ainult lolle vastuseid” olen ma kuulnud.
fighter
Memberei kasutaks, sport/lihasekasvatamine pole elu!
fighter
Membermassiga lihtsalt lahmib oma vastaseid, tehnikat polnud ollagi
fighter
Memberkui psühholoogiast rääkida, siis tugev sallimatus teiste inimeste vastu on ainult tingitud madalast enesehinnangust. sellised inimesed on tavaliselt ka sisemiselt nõrgad ning vajavad teiste tunnustust, vähese vastutustundega, süüdistavad teisi omaenda probleemides, valetavad tihti jpm.
homosuhetest rääkides oleneb palju ühiskonnast, kultuurist. nagu räägitud oli vana-kreekas kreeta saarel täiskasvanuks saamiseks vaja vanemat meesarmukest.
lapseõiguse andmisega vaevalt lastest homod hakkaksid kasvama, muidu heteroperedes ei tohiks gay’sid kasvada selle loogika järgi. samas kui nad kasvataksid üles mõned lastekodulapsed(kellest muidu kasvaks üles pätid, kriminaalid, narkomaanid) oleks see pigem tervitatav.
fighter
Membertsiteeriks savisaart:“vanamoodse inimesena meeldivad mulle ikka naised”
e-ee …
milline Savisaar seda ütles?
Vilja …
või Maria … ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilja ja Maria kohta ei tea, aga toda ütles ikka Edgar
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fighter
Membertsiteeriks savisaart:
“vanamoodse inimesena meeldivad mulle ikka naised”
fighter
Membertargem oleks massi juurde saada lihastes, aga selleks peab trenni tegema ja vaeva nägema.