Skip to main content

fighter

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 196 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: telesari “suurim kaotaja” #84983
    fighter
    Member

sellest 10kg’st, mis mõned kaotasid on heal juhul paar kilo rasva, kõik muu vee arvelt. arvatavasti järgnevatel kordadel hakkavad nad kõvasti vähem alla võtma.

samas sellest saatest nendele arvatavasti suurt kasu pole, heal juhul paar tükki jätkavad oma tervislikke eluviise ja ülejäänud mõne aasta vältel söövad oma rasva tagasi.

in reply to: Palju võtsite juurde esimese 3 aastaga. #84767
    fighter
    Member

2 aastaga siiamaani 22kg juurde tulnud, ravaprotsent on 12%.

in reply to: Massikava vaja. #84452
    fighter
    Member

massi tehes tuleb rõhuda puhastele ja aeglastele kordustele, rinnalt surudes 2sek üles, 2sek alla.

in reply to: VIDEO: Furious Angels #84387
    fighter
    Member

võistluskunstidest on ikkagi MMA konkurentsitult kõige tugevam, seda räägivad kõik faktid.

see mitme vastasega võitlemise jutt on ikka vähe kahtlane. Kui 5 tüüpi tulevad kallale, siis üks vend lööb su lihtsalt pikali ja teised lahmivad jalgadega oimetuks.

in reply to: VIDEO: Furious Angels #84188
    fighter
    Member

MMA’ga tegu(mixed martial arts). väga karm ala, vähe reegleid ja peaaegu kõik võtted on lubatud. täiesti nõustun eelnevaga, et kõvasti huvitavam kui tavaline poksimine või maadlus.

suht hea video:

Amazing MMA

in reply to: osta omale head geenid #84051
    fighter
    Member

huvitav oleks ka teada, kui karmid kõrvalmõjud sellega on.

in reply to: GMO #84050
    fighter
    Member

selle muundamisega on nii, et tõenäoliselt tekivad suuremad defektid organismidel, kui muudetavast geenidest tulenev kasu.

in reply to: Suve-statistika #84049
    fighter
    Member

suvel teen raudselt trenni tugevalt edasi. aega on palju ja tervis tugev. mõned korrad nädalas saalis veeta küll puhkamisele halvasti ei mõju, pigem hoiab erksamana enda liigutamine.

in reply to: Alfa või beeta – kelleks sina end klassifitseerid ? #83811
    fighter
    Member

“See, mida me ei teadvusta, ilmub meie ellu kui saatus,”

“alpha male’ks” saamine on kindlalt üks eesmärkidest.

mida me siit siis järeldame?

ennast teadvustan nii nagu ma olen, ei arva ennast rohkem kui ma väärt olen. samalajal teen kõik endast oleneva, et oma sihte ja unistusi ellu viia.

materiaalne jõukus ei ole kindlasti alfa mehe tunnus, küll aga tihtilugu nende tehtud töö tulemus.

in reply to: Alfa või beeta – kelleks sina end klassifitseerid ? #83790
    fighter
    Member

heh, laiutamisel ja enesekindlal kehakeelel on ikka vahe ka. aga ma olen suht kindel, et parema meelega oled artiklis kirjeldadud alfaga koos, kui selle delfi.ee anonüümse “kriitikuga.”

in reply to: Alfa või beeta – kelleks sina end klassifitseerid ? #83788
    fighter
    Member

eks maitseid muidugi on erinevaid, aga kui on ikka valida alfa(tugev, ettevõtlik, julge, jutukas, iseseisev, edukas) ja beta(alluv, kartlik, teistele nõjatuv) vahel, siis enamus valib ikkagi esimese. romantik võib ka vabalt olla alfa, tänapäeval ei pea nad olema suured ja hirmuäratava välimusega, küll aga tunneb nad ära väga enesekindla kehakeele järgi(hea rüht, pea püsti, istudes võtab palju ruumi).

in reply to: Alfa või beeta – kelleks sina end klassifitseerid ? #83774
    fighter
    Member

alfamees on tegelikult bioloogiline mõiste. ehk siis lõvi- või hundikarjades tugevaim liige, kes on karja liider ja juhib ning kontrollib kõiki teisi. ei karda kedagi ja on alati valmis võitlema vaenlasega. loomulikult saab ta ka kõik naised(tema staatus tähendab häid geene, mis on aidanud ta keskkonnas kõige paremini kohaneda)

ise olen ka kerge psühholoogia huviline ja kasutan antud materjali enda täiustamiseks, “alpha male’ks” saamine on kindlalt üks eesmärkidest.

in reply to: Pronkssõdur #83251
    fighter
    Member

kui sõduri sealt ära viia, siis saaks Venemaa hakata jälle seletama, et eestlased on natsid ja mälestusmärkide rüüstajad.

in reply to: mida teha et paksemaks minna? #83104
    fighter
    Member

55kg 178cm’se pikkuse juures küll nüüd nii vähe pole naise kohta, täiesti korralikud suurused. samas kasulikuks võiks kindlalt osutuda jõusaali minemine ja toitumise korda seadmine. Tervis on ikka tähtsal kohal sul nagu jutust näha!

in reply to: Treenimise prioriteet #82730
    fighter
    Member

mass on hetkel ikka kõige tähtsam, mis selle jõu ja reljeefiga nii väga ikka teha kui korralikke lihaseid all pole.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 196 total)