fier
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fier
MemberKüllap pole sul tehnika paigas!Kuidas saab tavalise keretõste pingi peal tehnika paigast ära olla? Proovisin seal treenida ka kangi hoides, aga ikkagi tundsin tugevat jalgade väsimust enne seda, kui kõhule midagi tunda sain. Ka ei ole jalad nii nõrgad, et see põhjuseks olla saaks..
fier
MemberOleks selline küsimus, et olen siiamaani teinud kõhulihaseid selili matil jalad nurga all põlvest kõverdatult üleval, labajalad õhus. Selline meetod annab lihaseid juba peale 15 kordust tunda. Aga kui olen proovinud erinevaid masinaid(keretõstepink,rippudes keha tõstmine) tunnen ma alati survet jalgades mitte kõhulihastes, nii et lõpetan selle alati mõttetuks pidades ära..Kas masinatega siis ei olegi survet tunda aga treening ikka mõjub?
fier
MemberNo ma olen üsna kindel et treenimise viga sest teen kehatõsteid jalad õhus..Aga kummale poole siis kallutama peaks ?
fier
Memberno nendest viimastest postidest sain rohkem abi kui 10 mujal loetud teemast kokku.
Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga veel üks küsimus. Mida tähendab lihastreeningu tulemusena separatsioon?
fier
Member. Samas jälle kui reljeefi teha nii, et kaal säilib, on see mõeldav.Et loen siit (andreaze posti välja jättes) välja et parim viis siis enda jõu kohaselt 6-12 kordust. Kas see k’ib nii k’tek]verduste kui ka k]hulihaste kohta_
Ja kas keegi oskab öelda, kuidas saada massi, kui seedimine on täielik läbilaskesüsteem(söön nagu orikas ja olen üsna kõhn)?
fier
Membersee korduste teema oli kül ainult kõhulihaste kohta aga siinsamas foorumis ja artiklina…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ma ei maininud kordagi seda et alla võtta tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samuti ei taha saada lihasmäeks vaid lihaste piirjooni lihtsalt välja tuua.
Kas peale seda selgitust kellelgi midagi targemat kui eelmised postid öelda on?
-
AutorPostitused