fibrill
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fibrill
MemberKiirusliku jõu arendamine ei mõju negatiivselt massile.
Kiiruse tagasi saamiseks on vaja vastavate liigutuste(jooskmine,löögid,jne) maksimaalse kiirusega treenimine (näiteks mõjub jõu treening hävitavalt löökide kiirusele,kuid kui paraleelselt jõu treeninguga ka treenida lööke kas vastu kotti või õhku ,ütleme 5×5 seeriatega maksimaalse kiirusega siis on tulemuseks suurema jõuga kiired löögid) Vastavalt siis ka muude harjutuste ja liikumis vormidaga.Need kes väidavad et jõu arendamine ei vähenda kiirust ilmselt pole pidevalt jõu tegemise kõrvalt tegelenud kiirus aladega.Mina olen.
fibrill
MemberSelle mehe kohta arvan et lobasuu pingviiniga on tegemist,aga miski võimatu see pole ka kuna ise nägin kuidas vägilane Tarmo Mitt surus 150 kilost kangi rinnalt 15 korda.See oli Tartus noorte rinnalt surumise võistlustel kus ta tegi näitlikult ette,kusjuures kohtunik ütles ,et Tarmol on lihase vigastus seetõttu ta maksimumi peale ei suru ja teeb kordusi.Samas tegi näitlikult ette ka Erkki Laiv kes surus rinnalt 230 kilo.
fibrill
MemberÜleval on link “Artiklid” ja sealt vali “Toidulisad”.
Loe läbi kõik.Mina lähtun rohkem artiklist .”Jälle see kreatiin”.
200 g glükoosi tuleks arvutuste järgi välja ainult laadimis perioodi ajal ,seda oleks jah liiast.Võta ikka kuni sada ja ega sadat grammigi kõik võta.See siis tähendab et peale laadimis kuuri võiks võtta 5-10g kreatiini ja kuni 100 g glükoosi.
Eks targemad paranda kui puusse panen kuid kui lugeda erinevaid allikaid ilmneb et nagu ikka, ühte ja ainuõiget käsitlust polegi
fibrill
MemberOn küll jah,nagu ma ka lisasin et see on laenatud.
fibrill
MemberSoovituslik on 10 g kreatiini ja 100 g glükoosi.Arvuta ise.
fibrill
MemberJutt jah võiks olla ühene.Kustudada ära ja ka bännida võiks sellised.
-
AutorPostitused