FG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 14, 2008 at 11:57 e.l. in reply to: Kumb on kaunim, kas kaunis mees koleda hingega või kole mees kauni hingega – selles on küsimus. #175023
FG
MemberNoojah… Eesti kõige ilusamat meest seal pildiseerias polegi. Aga päris kenasid on küll paar tükki ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberSuvel ostsin omale suvilasse reguleeritavad hantlid, Tallinnas vanast heast Dünamo poest. Ostsin küll lisa-raskusi ka veel juurde ja täpset ostu maksumust ei mäleta, aga üks 15-kilone hantel maksis tookord 600 EEK.
FG
MemberAga jalapress ongi ju ainult tugevatele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mõttes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Äkki põhjendad? Ja kust alates siis “tugev” hakkab?FG
MemberNooruses on ikka loll oldud küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … Ma nimelt olen tahtnud kunagi omale (ma olin siis 19-aastane) oma esimese armastuse eesnime esimese tähe lasta tätoveerida
(kohta ei ütleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). No ma olen ikka äraütlemata õnnelik hetkel, et see tegu tookord tegemata jäi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Aga iseenesest mulle hea maitse piires stiilsed ja inimesele sobivad tatood väga meeldivad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .detsember 7, 2008 at 8:47 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173898FG
MemberPalju õnne Argole ja Helenale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Ja suur-suur aitäh kõigile hääletajatele-toetajatele!
detsember 7, 2008 at 7:55 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173854FG
MemberKes mu selle kuu telefoni arve küll kinni maksaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?…Ma ei taha teada, mis number seal seekord peal on
.FG
MemberArmastus siis kuhu j22b? Ma m6tlen siin ikka t6elist armastust, mitte a la “mugav on koos olla” suhet.Aga minu tagasihoidlik arvamus on just, et ka see nö “tõeline armastus” saab ükspäev ikka otsa. Varem või hiljem. Niiet päeva lõpuks ongi oluline see, et “oleks mugav koos olla”. (Kuigi see kõik on muidugi lihtsalt definitsiooni küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .)FG
MemberLisaks eepool mainituile lugesin kuskilt (tõesti enam ei mäleta, kust), et kõik plastpakendid (alates näiteks viilutatud singi-juustu pakenditest, lõpetades kõige tavalisemate plast-säilitusnõudega) pidid sünteetilist östrogeenilaadset ainet endast eraldama. Ja nii satub seegi meie toidu sisse. Eriti hull pidi olema selliste nõude kuumutamine või nende seest sooja toidu söömine – siis pidi selle aine eraldumine veel eriti hoogustuma.
Pole küll kindel, kui tõsi see jutt olla võib, aga ise enam väga plastnõusid ei taha tarvitada küll…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
MemberMhm…keegi soovitas orgasmi saamise eesm2rgil sinna istuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma seda proovisin (tõsi küll, mitte orgasmi saamise eesmärgil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Jube jäle tunne oli, kogu sisikond tahtis paigast ära väriseda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberOlen homme 17.25 alates vähemalt kl 8-ni seal kohal, näita mulle ka need räpased kohad ära?PS: Naiste riietusruumi ma ei sisene.
Just naiste riietusruumi piiresse need halvimad kohad enamuses jäävadki… Ja ma kahjuks homme õhtul trennis ei ole ka. Mõni teine kord ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?FG
MemberKas Arcticus oli siis must?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tallinna Arctic on kahjuks jah kohati vägagi räpane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .november 27, 2008 at 4:36 p.l. in reply to: Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu #172419FG
MemberSiitki kaudu minu poolt veel uhed hilised onnesoovid koigile voistlejatele ja muidugi eriti finaalipaasenuile.
Super-tublid!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
MemberMina teen näiteks sellist salatit tihtilugu:
jääkapsas
kirss- või ploomtomatid
kurk
paprika
porrulauk
rukola
feta
kanafilee
Kastmeks peale:
kas oliivõli + balsamico + sool-pipar
või siis oliivõli + 1 sidruni mahl + sool-pipar
FG
MemberÜle pika aja hea lugemine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nii lõbusa jutu väljamõtlemine nõuab kindlasti head fantaasiat. 5+ sulle vaimukuse eest, PreiliGeili
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kui aga siiski on nii, et Sa tõsiselt räägid, siis arvan ka, et paljalt püüd toitumisharjumusi nüüd muuta sind ei aita (ütlematagi selge, et see iseenesest on eluliselt vajalik). Pöördu ka kuskile psühhoteraapia keskusesse. Sest see, et 18-aastane täiskasvanud inimene sellist juttu ajab, ei ole lihtsalt normaalne – sa vajad abi.
FG
MemberMina näiteks käin BP-i kõrvalt jõusaalis, spinningus ja teen eraldi aeroobset. (Aga tegelikult teen BP-i, spinningut ja aeroobset hoopis jõusaali kõrvalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Aga valik oleneb ju jah Sinu konkreetsetst eesmärkidest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . -
AutorPostitused