FG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FG
MemberPalju-palju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !FG
MemberÜks jubedamaid asju maailmas on peenikeste jalgadega mees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Minu meelest, siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Lahe video
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberTagument on jah kuidagi veitsa kondine, aga muidu pole ju väga viga, minuarust päris ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Las kükib paar kuud ja saab tagumikust ka asja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga jah, ju ma olen siis ka anorektilise maailmavaatega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …FG
MemberAga millest selline “väga suur pettumus”? Mida Sa siis soovisid, et treener Sinu kohta või Sinult küsib?
Lihtsalt huvi pärast küsin…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
Memberning kas õhu mure on Spartas lahendatud?Täna päeval küll õhuga mingit probleemi polnud (treenijaid oli, tõsi küll, suhteliselt vähe). Ja väga hea temperatuur oli, ei liiga soe ega liiga jahe – mulle vähemalt väga sobis.
FG
MemberKas lapse kõrvalt trenni ei saa minna? See aitab kohe päris kindlasti kõige paremini
FG
MemberMina panen mustsõstraid ja hapupiima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberÄkki sul on võimalus nt Spartast mõni päev läbi minna (kas või siis ühe trenni hinnaga) ja paluda endale mõnel sealsel treeneril abistada ja nõu anda pingi osas. Seleta ära, milles asi ja… Vaevalt et sulle abist ära öeldakse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ja edaspidi saad siis pinki juba oma saalis ise kasutada.FG
MemberArcticSpordis on samuti see pink olemas. Selle kasutamiseks peab aga sealse jõusaali klient olema.
FG
MemberMulle isiklikult meeldivad meestel just need “jutid/vaod”, mis jooksevad puusa juurest, kõhulihaste kõrvalt alla. Sorry, kuid ei oska neid kohti nimetada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mida sügavamad on vaod, seda ilusam.Jaa-jaaa!!! Ma saan täpselt aru, mida sa mõtled, ka mulle need vaod vägaväga meeldivad
MemberDr Tein annab sulle peale oppi kaasa materjalid, kus on sulle sobivad taastusravi harjutused ilusti kirjas ja kirjeldatud.
Edukat paranemist!
FG
MemberKas keegi oskab öelda kust saab treenerit kellega saaks konsulteerida nöost näkku ja kes teeks kavasid kuidas trenni teha ja kuidas toituda.Spordiklubist ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?FG
Memberhttp://www.koenverheijden.nl/data/2074/97109-l.jpgVeel üks hea näide, et puhtalt on võimalik väga võimas keha saada.
Pole küll kulturist, riistvõimleja, aga jõhker vend ikkagi.
Nüüd kisub korraks küll väga OT-ks ära, aga riistvõimlejatel ongi jah tõesti mega kehad
MemberHäid pühi kõigile
.Ja kui keegi on ikka veel segaduses, et kust Jõuluvana siiski tuleb, siis –
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
Member23 – 25
AutorPostitused