FG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FG
MemberOti leib on küll väga maitsev, sain peale trenni Rosinalt ostuga paki kaasa ja sellest pool juba läind…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
MemberKui ma nüüd õieti mäletan, siis Tallegg vist millalgi isegi turustas sellist toodet (aasta-paar tagasi, Selveris). Aga kuna selle säilimisega pole ilmselgelt just parimad lood ning nõudlust samuti suurt polnud, siis tootmine lõpetati. Ehk keegi (Ott?) teab/mäletab täpsemalt, milles see asi seal oli.
FG
MemberViimasel ajal operatsioonidest palju teemasid: kes uurib kurgumandlite kohta, kes silmade kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas keegi ninakarbikute lõikusel on käinud? Kuidas taastumine jne? Endal on probleemiks igatalvised põskkoopapõletikud.Rosin on käinud, küsi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .september 25, 2009 at 10:07 e.l. in reply to: Üllatus neile, kes soovivad kaalust alla võtta #221991FG
Member-25% saab kohe kaalust alla?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaah mu esimene mõte oli ka sama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberMul poleks hea higistamisetapja vastu kohe midagi aga seni pole sellist leidnud.Botox
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberPlaan kinnimajja minna või
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?FG
MemberÕnne ja tervist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !FG
MemberRasedus pole haigus. Mõõdukus on võtmesõnaks.
FG
MemberMis sa jorised
.Võta jalad kõhu alt välja ja marss Telliskivisse, pakkumised selleks küll piisavalt head ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .september 1, 2009 at 6:30 p.l. in reply to: Võidusamba juures sai pilti teha musklis Ramboga? #216751FG
Member“Musklis Rambo”, “Sõjaka välimusega modell”.
Ei sõnagi Marek Kalmusest
FG
MemberSoovin suurendada oma rinnapartiid paari-kolme suuruse võrra treenides.Treenides – võimatu. Lahenduseks vaid implantaadid.
FG
MemberMina pesen kindaid masinas käsipesuprogrammiga.
FG
Member“Harv jooja”.
Vale vastus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .august 17, 2009 at 11:08 e.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213892FG
MemberSheigi maitsemine ja massilisaja eesmärgipärane, regulaarne tarvitamine on ju samuti 2 täiesti eri asja!
Minu ligi 2-aastane tütar maitseb ka vahel näiteks õlut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aluseliseks tehtud vett ja Protein No 1 sheiki
. Samuti lonksab vahetevahel minu latte kohvi. Ei näe üldse probleemi üheskis neist. Olekski lausa imelik, kui ta nende vastu huvi ei tunneks, kui ema ja isa nii ju ometi teevad. Mis aga ei tähenda, et ma tal neid asju “maitstes” lausa nö kaevul laseks olla ja end regulaarselt kurguni täis lubaks kaanida.august 16, 2009 at 6:59 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213766FG
MemberMa oma postitusega tahtsingi vaid öelda, et ärge palun ajage inimest (kes ilmselgelt niigi pimeduses kobab), veel rohkem segadusse.
AutorPostitused