FG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FG
MemberOlen üsna kindel, et põlveliigese põletikku ei saada ujumisest. Tee või tina.
Kui see treening meeldis, siis tee seda mõnuga edasi. Ujumisest (või vesiaeroobikast) turvalisemat treeningut muuseas annab otsida. Pane end pärast lihtsalt soojalt riidesse (talvel võid ju peale trenni veel ka pehmeid põlvekaitsmeid kanda, kui põlve pärast kardad).
Ja kõiki klubisid läbi käia muidugi pole mõtet (jälle vingut ja lahmid mõttetult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Tallinna spordiklubidest soovitan mina näiteks Arcticut – väga mitmekülgne valik erinevatest treeningutest ja toreded treenerid.FG
MemberSpordiklubisid on igas Eestimaa kandis jalaga segada.
Vali omale sobiv treening välja (kasuta näiteks treeneri abi ala valikul) ja hakka treenima. Paremat valemit küll pakkuda ei ole.
FG
MemberJesver küll…
Mulle küll tundub, et sa lihtsalt EI TAHA midagi teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
MemberTo builder:
Jutt käib ju ikka BodyPump`i seljalihaste loost! Millest sina räägid?
FG
MemberMul seljalooga sama jama – selga teen 7kg+7kg(+kang) ja selja poolest kanntaks veel paar kilo kindlasti lisada, aga vat käed ei pea vastu – randmetes tekib kiskuv venitusvalu.
Milles asi? Kas näitab see, et randmed ja nende ümber olevad lihased on nõrgad?
Veel mõtlesin, et äkki on mul hoopis asend / harjutuse sooritus vale, kui tundub, et kilosid lisada võiks?… Kuigi treener küll öelnud pole, et valesti teeksin…
FG
MemberAga kuidas Argol läks, kas keegi teab?
FG
MemberMa ei tea küll midagi ei kulturismist ega poseerimisest ega muust, aga ma tahtsin (naiselikust vaatepunktist siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) öelda, et nii noor poiss ja juba nii ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eriti selg
. Tõesti.FG
Member.
FG
Member.
-
AutorPostitused