FG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FG
MemberAntagu mulle nüüd andeks aga… Jeesuskristus millised peletised! Ma ei vaataks selliste khm-khmm “meeste” poolegi…
Siiralt loodan, et see Manhunt`i iludusvõistlus jäetakse ära, mehelikkuse puudumise tõttu.
FG
MemberTegelikult, kui nüüd ikka päris tõsiselt järele mõelda, siis hakkasin jõusaalis kunagi käima siiski enda pärast – lihas vajas trimmimist ja tervis ning enesetunne parandamist.
Mis seal salata – ülalnimetatud probleemid on tänaseks unustataud, aga jõusaalis käin ju mõnuga edasi. Ja miks – sest seal on toreded minuga ühiste huvidega inimesed (enamasti ju mehed – jeeee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), kellega vahel natuke juttu puhuda, veits flirtida jne. Ehk kõik see, mis päeva paremaks teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Niiet võta siis kinni, MIKS ma täpselt seal käin…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
MemberMul tekkis hoopis küsimus….Kas naised käivad meeste pärast jõusaalis?
No mina pean tunnistama, et vist käin jah…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See, et tulemuseks on ilusam inimene peeglis ja parem inimene elus, on väiksed lisaväärtused endale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberNo igas korralikus spordiklubis on sellised treenerid ju olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise soovitaks julgelt Arcticut.
FG
MemberMina soovitaks minna professionaalse treeneri juurde ja lasta teha omale jõusaali- ning toitumisprogramm vastavalt omale püstitatud eesmärgile.
Usu mind – õieti doseeritud ja sooritatud jõusaali treeningud koos õige toitumisega teevad su kehaga imesid, ja seda väga kiiresti! Kuigi – alustada oleksid võinud muidugi juba natuke varem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
Member• Oled kui tulistel sütel, kui ei pääse piisavalt treenima või kui väikseimgi treening jääb vahele.
Minu kohta käib ainult see
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !FG
MemberNo mina näiteks olen naine!
Ja minu poolt üles seatud Eesti seksikaima kandidaadi järgi otsustades
– musklis mehed ON seksikad.Kusjuures – mitte alati. Trennis näen iga jummala päev ka mehi, kes on vaieldamatult musklis, aga no mingit seksikust neist minu jaoks küll ei kiirga.
Niiet ilu on ikka vaataja silmades, usun. Kuidas seel oligi – ühele ema, teisele tütar
.FG
MemberNojah, ega tank`il viga pole, aga miks ta nimi just TANK on, ma küll aru ei saa…

FG
MemberMinu vastus algselt esitatud küsimusele – Argo Ader.
Lõpp seks mees. Ilma naljata
FG
MemberOk, aitäh vastuste eest.
Võtan siis trenni tagasi tulles lihtsalt paar esimest trenni natsa kergemalt.
FG
MemberAga sa käi jõusaalis tihemini ja pinguta korralikumalt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis pole vast enne magamaminekut selliseid vajadusi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …FG
MemberKüsin ka siia alla.
Mul tuleb trenni paus umbes 10 päeva. Kas peaksin midagi trenni tagasi tulles muutma või võin samast jätkata (10 päeva pole ju nii pikk aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ?FG
MemberHuvitav, kui see aparaat nii suure veaga näitab, miks siis spordiklubides neid aparaate kasutatakse (inimese füüsilisele vormile hinnangut andes)
FG
Memberminu arvates võid vabalt minna ka algajana proovima.
sest harjutused on bodupumpis primitiivsed, aga tõhusad. esimene trenn võib tunduda natuke segadusse-ajav, aga juba mõne treeninguga oled asjaga ära harjunud ja teed peast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberAppikene, sa oled 175cm pikk ja kaalud 51 kg, ja soovid alla võtta??? Miks ometi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Ma arvan sa näed praegugi kindlasti üsna kondine välja…
AutorPostitused