FG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FG
MemberAsssaaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!! Ma ju ütlesin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! (no tegelt ei öelnud, vaid lihtsalt lootsin
).PALJU ÕNNE!
FG
MemberMinu absoluutne lemmik-hommikusöök
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!!Maitsestamiseks panen mina isiklikult pudru sisse hästi veitsa meresoola ja lisan natsa ka rafineerimata (pruuni) suhkrut (kuigi banaan teeb ise juba pudru magusaks, niiet tegelt vist suhkrut polekski enam vaja…).
FG
MemberTublid!!!
Ootan väga uusi uudiseid!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
MemberHommikul umbes 6 kilti autoga tööle, õhtul umbes 3 kiltsa trenni ja siis pärast sama palju koju (ikka autoga).
FG
MemberPeale 9-ndat eluaastat oled vaadanud, et juuksed pole enam endised… Täna oled 24, nagu ma aru sain
FG
MemberNo minuarvates on see juba rõve
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga mis ma temaga teeksin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Noh, võib ju olla, et ta on südamelt väga tore inimene, või mis?…
/
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
MemberRõõmuga mu silmad näevad, et ka Sinul aastad läevad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Rõõmu ja õnne Sulle
,soovib K.
FG
MemberKas toitumise osas keegi nõuandja ka naissoost on?
FG
MemberIkka vormi pärast!
Ja tegelikult natuke vist ka seltskonna pärast – saali sisse astudes nagu omad sõbrad enamik nägudest juba
FG
MemberPaluks ka yhte head manuaalterapeuti ja spordiarsti.Manuaalterapeudiks soovitaks proovida Jaak Lille – võtab vastu Pirital TOP-is (reg 6 39 89 10).
Ja Tauno Kalvetist paremat spordiarsti mina Eestis lihtsalt ei teagi…
FG
MemberNo mul see aeg nii pikalt ei kesta, õnneks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mul hakkab isu tõusma vast päev või paar enne päevi, ja kestab kokku 3-4 päeva. Ja samal ajal jääb vesi organismi kinni – käin ringi nagu paistes õhupall (vähemalt endal on selline tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Ega midagi – naiseks olemisel on omad miinused, AGA
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ärgem unustagem ka plusse!FG
MemberNÕUS
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Ma käin eranditult ja ainult meestreenerite pump`is.
FG
MemberArgo on Arcticus jah, aga ma arvan, et ta annab mujal ka.
Paavelist ei oska kahjuks öelda…
FG
MemberÄrge oma kallimatele neid pilte näidake, muidu oleta prutadest ja naikadest kohe ilma.Ei ühtki tõeliselt mõnusat meest seal! Siin foorumis palju mõnusamaid;)
aktivistiga 100% ja kahel käel nõus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !FG
MemberVahue – võibolla sinu tutvusringkonnas on selliseid naisi, kes selliste klibakate peale hulluvad, aga mul küll pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ja kui sa pead “taoliste meeste esinemiste” all silmas a la Farmi-Gabrieli esinemisi, siis võta teadmiseks, et enamik neist “hulluvatest” naistest tegelikult hoopis naeravad nende “artistide” üle, mitte ei imetle neid.
AutorPostitused