FG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FG
MemberKindad (hoiavad paksendid päris hästi ära)
Joogipudel
Vahel harva iPod
FG
MemberMina olen lasknud lõigata (umbes 4 aastat tagasi vist oli). Näo pealt 2 ja kaela pealt 2 tükki. Ühe opi käigus, lokaalse anesteesiaga. Dr Jüri Kullamaa juures Viimsis, Fertilitases.
Lõikuse variante pakuti 2.
Ühe puhul lõigatakse nö naha pinnaga tasaseks see sünnimärk, õmblusi ei tehta (nahale jääb endise sünnimärgi suurune arm ja hoiatati, et sünnimärk võib põhimõtteliselt aja jooksul taastuda).
Teise variandi puhul tehakse sügav pikilõige ja lõigatakse sünnimärk sõna otseses mõttes välja, lõige õmmeldakse kinni (nahale jääb sisselõike arm).
Mina valisin teise variandi. Haavad paranesid nädalaga. Kui oskad vaadata, siis armid on küll alles (ega neist pääse), aga tõeliselt väikesed ja nahaga täiesti ühte värvi (ja no naisterahvana poleks neid raske ka peita kui tõesti vaja oleks).
FG
MemberMingi Sport juust on küll olemas ja rasvaprotsent on sellel palju väiksem, kui tavalistel juustudel.Kusjuures vägagi söödav juust minuarvates
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberMina ka Borjomi austaja, jube maitsev minuarvates ja piisavalt karboniseeritud.
FG
MemberAsjaarmastaja-tervisesportlasena olen hetkel täiskohaga emme oma 5-kuusele tirtsule
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Enne tema aega olin läbi ja lõhki kontorirott.FG
MemberMina olen kuulnud, et paar tundi võiks mitte pesta jah. Siis pidavat paremini peale hakkama. Ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ise käin küll alati kohe nii saunas kui pesus… Ja midagi on peal ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberHehehee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , viimane oli hea! 
FG
MemberPalju-palju õnne!
FG
MemberEinoh, kuna laulda ei oska
ja reality ei paku pinget
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis on kindel tee ju olemas… stripp!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
MemberMina panin:
1. materjal – hingama peab ja mõnus peab naha vastas olema
2. lõige – hästi peab seljas istuma ja mulle sobima, ning paras olema. ei armasta liiga paljastavaid riideid, samas päris üleni dressidega ka saalis ei käi
3. värv – minujaoks samuti millegipärast päris oluline. eelistan musta, vahel juures nt midagi valget, aga piirdun alati 2 värviga.
FG
MemberSeeria sooritamise ajal mõtlen lihasele nagu kaasa, et harjutust võimalikult puhtalt ja õieti teha. Ja ka seda, et ei tea kas varsti võiks raskust lisada.
Harjutuste sooritamise vahepeal mõtlen järgmise seeria või harjutuse peale, ja kui nüüd hästi järele mõelda, siis tegelikult vaatan ka mehi (no ikka täitsa konkreetselt et kellel ilus proportsioonis keha
??:”> ). Ju siis kisub ka mul mõte sinna kanti… 
FG
MemberAga mina nautisin hoopis interjööre…

FG
Membermis mõttes tühjendad?
Süsivesikute mõttes. Ehk et 3-5 päeva enne maratoni süüakse enamikus valgurikkaid asju, süsikaid hästi vähe. Ja siis 1-2 päeva enne laetakse süsikatega (selline eelnev tühjendamine pidi andma tunduvalt parema “laksu” sisse kui lihtsalt laadides).
FG
Memberma tean ühte meest, kes ütles oma naisele, et kui ta 10kg allavõtab, siis ostab talle auto. See stiimul oli naisele väga hea. naine võtiski 10kg alla ja sai auto.
päris hea!FG
MemberMõned päevad enne tühjendada ja siis paar päeva enne maratoni laadida jah.
-
AutorPostitused