FG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FG
MemberMida rahvas asjast arvab?Kurb teada, veel kurvem sellest valusaid tõendeid saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga mulle meeldis artikli lõpp – “…Selle lahingu me näiliselt küll kaotasime, kuid vastased said aimu meie visadusest ja sõda pole kaugeltki veel lõppenud.”
FG
MemberArvan sama
.FG
MemberAga kui annan verd siis ka kaovad need ained verest?Praegu kuur pooleli
Sul võetakse vaid 400ml verd, see on sinu orgamismis sisalduvast verehulgast väga väike osa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ise olen ka regulaarne doonor, trenni kunagi selle pärast ära pole jätnud, enesetunne alati super.
FG
MemberTekivad jah. Rätik aitab.
FG
MemberKui sul Kirsti need karvad sisse ei kasva epilaatori peale, siis oled küll suht suur erand vist.Sellisel juhul olen ka mina seda
, sest ei kasuta mitte mingit muud meetodit peale epileerimise mitte kuskil kehapiirkonnas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mitte mingit sissekasvamise probleemi ei ole.FG
MemberSee on lahe
Jah, mulle meeldis ka see kõige rohkem
(ise olen vaimuvaene
“> ).FG
MemberKui just kehaosa, siis mina vastaks et (treenitud) käed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Sest neist saab kinni võtta/hoida, ja nendega hoitakse minust (ümbert) kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ja paremat tunnet maailmas polegi (kui on õige inimese käed).Hea, et Jumal inimesele sellised mõnusad jäsemed lõi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FG
MemberHela,Olen mingil kahtlasel põhjusel lisatud sportlabi uudistelisti (vastu minu tahtmist) On veel kellelgi sellist jama olnud, et saadetakse “uudis” mis sisaldab mingeid mõttetuid ale pakkumisi?
MEE
Sama siin…
FG
MemberSportvõimlemist ehk ilusvõimlemist…Haritud tantsijana peaksid Sa ju küll teadma, et need on 2 täiesti erinevat spordiala…
FG
MemberJõusaalis käinud 3 aastat.
Erinevatel aegadel 3-5 korda nädalas, max 1,5 tundi.
Olen küll arenguga rahul (alati võiks muidugi parem olla
FG
MemberSaalis Nike Shox.
Jooksmas Asics Gel-Kayano (parim jooksutoss ever!)
Ja pilk garderoobi tuvastas, et vabal ajal armastan kõrge kontsaga jalanõusid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberKARVAEEMALDUS KREEMID-VAHUD jmsPLUSSID-MIINUSED:
– kiire ja lihtne toimetada
– tulemus püsib kauem kui raseerimisel, kuid vähem kui vahatamisel (see ka neg omadus samas!?)
– odav
– karv, mis pärast asemel kasvab on sama tugev (või ainult veidi tugevam kui varem) (see ka neg omadus samas!?)
Kreemidel-vahtudel on lisaks eelpool nimetatud miinustele veel see negatiivne pool, et väga paljud inimesed on nende kreemide mõnele komponendile allergilised, ja tulemuseks võib olla vägagi hirmus lööve üle terve selle piirkonna, mida puhastati. Allergilisust saab muidugi välja selgitada, kandes kreemi alguses vaid väiksele nahapiirkonnale (nt randme sisekülg).
FG
MemberKui toitumine kohe tõesti korras ja paigas, siis 2 x nädalas BP ja 2-3 x nädalas aeroobne trenn annavad suveks tulemuse küll.
Edu!
FG
MemberMina näen selliseid lahendusi:
1. toitumine korda (palu kindlasti kellegi spetsialisti abi, see tasub ennast ära)
2. sa siiski vajad personaaltreenerit. Tee see ühekordne väljaminek ja tee läbi personaaltreening, mille järgi saad paar esimest kuud kenasti treenitud ka üksi (ja igas korralikus jõusaalis on alati olemas treenerid, kes sind trennis ka jooksvalt nõuga aitavad kui vaja)
3. leia endale trennikaaslane, sõbranna või veel parem – sõber
, kellega koos trenni teha4. kui esimesed tulemused paitsma hakkavad (sinna ei lähe kaua), siis usu mind – saabub ka motivatsioon (veel paremaid tulemusi näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Edu!