FG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FG
MemberHetkel veel Arctic Spordis, kuid õige varsti uues klubis – SpartaSama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberKäisin tööl, tulin koju, panin lapse magama, nüüd söön, joon kohvi, räägin vennaraasuga msn-is juttu ning ootan õhtust trenni…
FG
MemberVäiksed aktid?
Ma kardan Joker lööks vist küll põnnama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .FG
MemberNoh, FG, lähme teema ka ära ve?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jajah, lähme koos!

FG
MemberMa sellegipoolest ei saa, olen lihtsalt kade.Üks mulle siin just väitis, et ilusaid pilte ei suuda ükski naine vaid omale vaatamiseks hoida…
FG
MemberÄkki raatsid paar pilti oma Galeriisse üles panna?
FG
Memberväga jõulise olekuga, annab tugevaid järglasiVaevalt et ta järglasi enam üldse “annab”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Väga jube, vähemalt minu silmale
.FG
MemberMulle ka meeldib, kui paistab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Endal paistab kahjuks vaid siis, kui rasva% ikka hästi madal on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …FG
MemberNo mina olen otsapidi vägagi farmaatsiatööstuses
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Seni olen veel suutnud tervet mõistust säilitada (vähemalt mulle endal tundub nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).FG
MemberPille ei kirjutata muide ainult rasestusmise vastu, on ka muid põhjusi, miks arstid neid soovitavadOlen kursis.
Teemaalgataja kirjast ei lugenud ma aga kuskilt välja, et tal päevad ebakorrapärased oleks või esineks muid probleeme selles valdkonnas. Sestap mõtlesingi mainida, et ravimite (eriti veel hormoonravimite) soovitamine siin foorumis on natuke kohatu. Aga see on ainult minu tagassihoidlik arvamus…
FG
MemberSee küll õige põhjus pole hormoonpreparaatide tarbimiseks – et teaks päeva- või kellaajaliselt, millal päevad hakkavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ravimid on ikka tunduvalt eesmärgipärasemaks kasutamiseks ette nähtud.FG
MemberHormoonspiraal?
FG
MemberEi oskagi tegelikult nagu kaasa rääkida
“> . Trennis “juhuslikult” ja “kuidas kunagi” ei käi, ikka koguaeg ja regulaarselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Päevad pole mind isiklikult küll seganud, aga eks inimesed ja nende füsioloogiad on väga erinevad…august 26, 2008 at 8:41 e.l. in reply to: Bonsuna ja Champion Revalis ja Arcticus 1ja 2 september #164198FG
MemberArcticus minuteada ühekorra piletit polegi. Parandage kui ma eksin…
“>Aga näiteks kui omad sõpra, kes Arcticus treenib, siis saad temaga nädal aega tasuta kaasas käia.
FG
MemberPalju-palju õnne
“> !AutorPostitused