ffiasco
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ffiasco
MemberVahe on võib-olla selles, et temal on lihas ilusasti doonuses, aga minul on mingi polster igalpool peal. Veebruarist hakkan lisatrennis käima: ehk siis tantsimas 3 korda nädalas (2 kord 1 tund ning 1 kord kaks tundi). Lisaks üks kord nädalas ujumas. Õhtuti teen 100 kõhulihast ning venitan vähemalt viis minutit lihaseid, et arendada panduvust ning et saaks säärelihase pikemaks. Ausõna, kõik ütlevad, et need on mul hiiglaslikud.
Igatahes kasutasin siis kaloriarvutit siin ja tegin omale homse päevamenüü:
Hommikusöök :
täisterakaerahelbed (100 g):
– Kaloreid 345 Kcal, Rasva 6 g, Valku 15 g, Süsivesikuid 67 g, Kiudaineid 14 g – kustuta
piim 1,5 % (250 g):
– Kaloreid 120 Kcal, Rasva 2.5 g, Valku 7.5 g, Süsivesikuid 12.5 g, Kiudaineid 0 g – kustuta
mustsõstar (40 g):
– Kaloreid 23.6 Kcal, Rasva 0 g, Valku 0.4 g, Süsivesikuid 4.8 g, Kiudaineid 2 g – kustuta
Vahepala:
tatar (75 g):
– Kaloreid 264 Kcal, Rasva 1.5 g, Valku 8.25 g, Süsivesikuid 54 g, Kiudaineid 0 g
Lõunasöök:
kodujuust 4 % (200 g):
– Kaloreid 220 Kcal, Rasva 8 g, Valku 32 g, Süsivesikuid 4 g, Kiudaineid 0 g
+ rohelist salatit
Vahepala
porgand (60 g):
– Kaloreid 21 Kcal, Rasva 0 g, Valku 0.6 g, Süsivesikuid 4.2 g, Kiudaineid 1.2 g
Õhtusöök
kanafilee (200 g):
– Kaloreid 230 Kcal, Rasva 2 g, Valku 48 g, Süsivesikuid 0 g, Kiudaineid 0 g
Kaloreid: 1223.6 Kcal
Rasva: 20 g.
Valku: 111.75 g.
Süsivesikuid: 146.5 g.
Kiudaineid: 17.2 g.
Lisaks tahtsin küsida, et kas kõik jahutooted on kaalulangetamise ajal kindel ei- nii leib kui ka sepik?
ffiasco
MemberOlgu, kui silm ei näe seda, siis ei näe. Kui see n-ö lihasemure kõrvale jätta, siis mis mu toitumisest arvata? Käin hetkel 2 korda nädalas trennis + 1 või 2 korda ujumas. Kevadel kavatsen hakata jooksmas käima.
ffiasco
MemberNii, kasutan siis teemat ära, ning postitan ka oma loo siia. Võib-olla on see tüüpiline pubekaneiu mure, kuid mu keha pärsib mu enesekindlust ja see on varsti juba talumatu.

Vihkan oma reisi, sest need on nii suured ning lisaks jälestan oma lihaseid, mis on nii ebanormaalselt suured. Mehised, ma ütleks.
Olen üles märkinud ka oma toitumist ning postitan siia oma kahe päeva menüü:
1) Hommik: puder marjadega, tassitäis rohelist teed
Vahepala koolis: 4 porgandit
Lõuna: Riis kanaga
Õhtu: 2 Tassitäit keefiri
2) Hommik: Smuuti(250 g maitsestamata jogurtit + 1 banaan + 1,5 peotäit vaarikaid) + 50 g Nestle fitness hommikusöögihelbeid piimaga.
Vahepala koolis: 3 porgandit
Lõuna: Küpsetatud kanafilee (150 g) kausitäie kodujuustu-kurgi-kapsa salatiga
Õhtu: Kodujuust (200 g) ja pool pomelot.
On see üldse võimalik, et ma saan omale kunagi sellise keha või võib see ainult unelmaks jääda?

-
AutorPostitused