FFF
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FFF
MemberParacelsus ytlesInimene, kes ei tea midagi, ei armasta midagi. Inimene, kes ei oska midagi, ei m6ista midagi. Inimene, kes midagi ei m6ista, ei ole midagi v22rt. Aga see, kes m6istab, see ka armastab, m2rkab, n2eb… Mida rohkem on sisemist tarkust, seda suurem on armastus … Need, kes kujutavad ette, et k6ik viljad saavad kypseks maasikatega yhel ajal, ei tea viinamarjadest midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FFF
MemberTeema on võtnud huvitava pöörde:D
FFF
Memberj2lle on probleem , et olen palavikus 38,2 . ja väga jube köha on , naq kopsupõletik arvab ema seega , ma eriti ei taha süüa jms, et mu kaal on juba eilsega langenud ühe kilo võrra kuigi putru suutsin süüa võileibu puuvilja, kalamaksaõli aga ei kaal ikka langes ma olen niigi kont ega kondimaks küll minna ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mida ma peaksin tegema , üks asi on see et haigena pole mul kunagi kaalu langenud, aga ikka jah jama .
Joo palju teed eriti kui toit alla ei lähegi, söö kõrge energia sisaldusega toite. 38 pole nii hull palavik, joo hullult ja katsu teki all see vähenegi välja higistada.
Olen ise iga aasta ikka ühe korraliku haiguse, ~40~ palavikku põdend, mitu päeva haigust ja kui ei söö, kaal langeb, see on loogiline ju:D. Tervenedes tuleb isu;). head paranemist! ilusad ilmad tulevad ka varsti, vist.
FFF
MemberAga selliseid juhtumeid on palju, hiljem hakkab kahju kui peaksite lahku minema vms..
Loodame ,et ei lähe kui olete üldse koos praegu:)
Jah, kahjuks ei ole me koos, põhjusel .. ?
FFF
MemberSelle kohta on hea ütlemine:Kuigi kõht on täis, võib menüüd ikka vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kahjuks või õnneks õige..FFF
MemberSee kergelt SOE väljend oli mõeldud hääs mõttes. Eks loodus on selle asja nii paika pannud. See tekitab isastes tunde, et nad saavad pakkuda kaitset vms. Vajadus olla turvatud ja teisel poolel vajadus seda pakkuda. Ideaalis. Asi võib toimida mõnede paaride puhul ka siis kui need osad on 100%vahetuses aga mina nimetaks seda hälbeks. Loodus eksib ka vahel. Tänapäeval üha rohkem mida arenenum on meditsiin. Ennemuiste surid sellised ja teistsugused hälvikud lihtsalt varakult ära. Nüüd kohtab üha enam isendeid kelle kohta ei oska kindlalt öelda on ta mees või naine. Nad ei tea seda isegi.Paraku tõesti, on isased endast natuke paremal arvamusel alati olnud ja hooplevad sellega, kuigi naisterahvas teab mõttes, kelle käes tegelikult võim on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning paneb meheraasu ainult tundma, et ta tähtis on. Nii me – õrnem pool meestega mängimegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FFF
Membereelmine aasta tegin ring treeninkut jõusaalis st. ühes ringis 11 harjutust pealaest jalatallani kõik lihas krupid läbi ja nii jutti 5 ringi ja mitte hetgegi puhkust ei seeriate ega ringide vahel ja kõiki harjutusi 15 kordust ja raskused sellised et 16kümnendat kordust enam teha ei jõua ja ei mingit uimerdamist tempo tempo tempo……ja ni igapäev 30 päeva jutti mõnus
ja sõin meeletult tugevalt kilo liha korraga või kolm liitrit jäätist või näiteks suurvaagen tatraputru pakkvõid sisse kõrvale jõin 500g 30% hapukoort ja keefirit
või näiteks terve sai pooleks pakk rammusat taluvõid vahele ja kõrvale hammustasin otse latist vorsti ja juustu ning kurki jne mida ainult kätte sain kõik sõin ära……..
ja ühe kuuga võtsin 7kg alla nii ei ärge nälgige sööge ja tehke trenni kaal langeb iseenesest tuleks lihast samalihtsalt kui kaal langeks siis oleks ma väga rahul aga paraku mitte aastas ainult 5kg vägaheal juhul ja see on väga hea tulemus aga tegelikus on paraku et veelgi vähem……………….
Päris jõhker ja kuu ajaga 7 kg alla, väga viis! Kindlasti kõva, väga kõva trenn on seljataga. Kuigi toitumine on mehine, siis ei saa seda kõigile soovitada.
FFF
MemberNo kõik, mis selle lühikse hetkega silm haarata jõudis. Nagu puuga pähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selline ebareaalne täiuslikkus. Loomulikult ei tea ju mis seal suust seespool toimub aga kuplialnune on kõikidel naistel kergelt soe niikuinii.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noo?
FFF
MemberJärelikult ei ole õige värk, kui “ei jõua” aastaid musutada ja romantikat teha. Megaarmas on vaadata, kuidas promenaadil aastates 60+ abielupaarid käest kinni jalutavad ja säravail silmil teineteisele otsa vaatavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on tõesti lahe ja soe:).. mu emagi kes on 40-ndates, on küsinud nö. noorema geneka arvamust, mis ma arvan kui ta isaga käest kinni kudrutades linna peal käib. Olen juba selgeks teind, et väga armas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FFF
MemberSoovitav ikk ILMA aluspesuta. Hõõrdumisel on muidugi kaalufaktor ka oluline, endal oli alguses kints pekkis, siis hõõrus rohkem kokku. Pekk sulas, lihas kasvas asemele, vahepeal oli hea, nüüd hõõrub jälle. Ananb pikematel otstel tunda.Samas on lahendus üllatavalt lihtne. Vaseliin. Tõsiselt ka, kintsude siseküljed lööd vaseliiniga läikima ja ei mingit hõõrdumist. Kui meestel on teated, ee.. ihuliikmega probleeme, siis võib ka, vabandage väga, kotid vaselliniga sisse hõõruda.
Vaseliin on alati abiks, ka matkasaabaste sees;)..aga aluspesu kohta, see on vist individuaalne:D
FFF
MemberJooskupüksid on väga mugavad, soovitatavalt aluspesuga. Nende materjal on üldjuhul väga nahasõbralik (hargivahelt), suht kallid küll, aga osta kindlalt. Otsi endale meelepärased:)
FFF
Memberusun armastusse isegi esimest silmapilgust, endal selline juhtus:DNüüd 2 aastat koos olnud õnnelikult ütleme niimoodi:D
Saime poe nurga peal kokku:)
Nii lahe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mina armusin äkki inimesse, kes oli koguaeg mind igapäeva elus ümbritsenud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, polnud ennem lihtsalt märganud..FFF
MemberJaaa, see on tõesti imaarmas:)
FFF
MemberLugedes pealkirja, ei tahaks mainimata jätta, et valk=proteiin.
Njaah, huh, shame on me!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FFF
MemberHeaküll, aitäh. Võtan teadmiseks!
-
AutorPostitused