FFF
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 17, 2009 at 2:12 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202786
FFF
MemberMinu keeras sääred p****150m lõikude jooksmine kummistaadionil. Kummi all on asfalt ja ega kumm seal peal ei pehmenda midagi, ainult pidavus on parem. Praegu üritan trenni teha 1x nädalas heal juhul. 2x ei kannata mitte kuidagi välja, kuigi nüüd teen ainult muru peal. Vahepeal läks asi nii hulluks et isegi istudes valutasid, siis sain aru et ilma koormuse alla tõmbamata need järgi ei anna.Mul ka kummistaadion, aga valutama hakkasid, juba külmal ajal, võimlas. Ma ei hakka ka üldse proovima kui valusad jalad jälle, pigem venitan ja teen muid lihased trennis, mis vähegi saan.
juuni 17, 2009 at 2:08 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202785FFF
MemberPakun, et mine ortopeedi juurde. Nimelt tekitab valu konkreetsetes kohtades see kui on liiga kõrge jalavõlv. Ehk siis vastand lampjalgsusele. See tähendab, et talla all on toetuspunkti maaga liiga vähe, maad puudutab praktiliselt vaid suure varba alune ja kand ja seetõttu tekibki pinge konkreetsetesse kohtadesse. Pigem tundubki asi luuvaluna kui lihasvaluna. Endal oli see probleem ja lahenduseks kirjutatakse spets tallad jalatsitesse, mis siis pakuvad paremat toetust. See pole mingi haigus või imelik asi. Sellega võib leppida või siis tõesti neid lisataldu kasutada, mis ortopeet välja pakub. Endal tekib samamoodi valu kas joostes või kiiresti kõndides ilma taldadeta sinna. See vaid üks pakkumine, võib kindlasti ka muid asju olla, aga kui muid põhjuseid ei leita soovitan mõnde hea ortopeedi juurde minna. Seal astud klaasi peale ja vaadatakse palju tallast klaasi puutub altpoolt, siis on kohe näha kas on tegu kõrge jalavõlviga, sellele ka mingi spets nimi tegelikult.Ok, olen konsulteerinud ka tuttava kaudu Mustamäe haigla peaarstiga
(nimelt on minu kodukandis arstiteadus suht ”heal” tasemel.), igatahes temagi arvas, et ortopeedi laks ja reuma-uuring, üldvereproov tarvis teha. ohhh:P. Arvasingi, et ehk saavad asja läbi tundnud paremini aidata. Tallad tunduvad suht võimatu abilisena, aga, kes teab kuidas tegelt mõjuvad..Tänx!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 17, 2009 at 1:12 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202770FFF
MemberOlen ka mingeid põletikuvastaseid salve proovind, aga suurt tolku neist polnud. Kõige parem ravim on ikkagi puhkus.Kui nt jooksmine ära lõpetada, siis annavad jalad iseenesest ajapikku järgi. Praegu saan joosta ainult mõõduka koormusega ja pehmel pinnasel, asfalt on välistatud.
Säärelihaste treenimine võib ka mingil määral aidata.
Olen proovinud ka dušši külma-kuuma veega, vaheldumisi, ainult jalgadele muidugi:D, pidavat aitama, leevendas küll. Kindlasti peale trenni. Jooks pole minu jaoks nii raske, kuid siiski vaevalise vahest. Kuid kas oskad vb öelda, mis ajast ja kuidas valu tekkis? Minul nt. arvatavasti trenni koormuse suurenedes ja paari nädalaga lõi välja juba valu.
juuni 17, 2009 at 12:51 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202762FFF
MemberTõenäoliselt on tegu sääre luuümbrise põletikuga. Mind vaevab sama asi ning trenni ei saa suurematel koormustel teha. Peab lihtsalt puhkama ja harvemini treenima.Jaah, treener on ka luuümbrise põletikku pakkunud. Mul samuti mida suurem koormus seda hullem ja kui juba valusaks läinud siis ei saa üldse pm. Aga mida kasutad leevenduseks? Ise määrisin Capsicammi:D, küll soojendussalv, aga ei aidanud ka, kuigi seda soovitas ka perearst.
juuni 17, 2009 at 12:47 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202761FFF
MemberMa arvan, et sellistel puhkudel peaks minema arsti juurde ja arsti nõu kuulda võtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Perearsti soovitusel saidki need vitamiinid kasutusele võetud..
juuni 17, 2009 at 11:55 e.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202749FFF
MemberMa ei tegele küll jõutreeninguga, kuid küsimus siiski selline, et tunnen pidevat valu hüppe/jooksu harjutusi tehes sääre peal ja sisemistel külgedelgi...siin peaks see olema, seeSoleus.ja vb kaExtensor hallucis..ehk sirutuslihas?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas on see nagu luuvalu. Igatahes on see mind pikalt vaevanud ning soovitatud on ka pausi treeningutest mitmeks kuuks(mis ei oleks kuigi meelepärane) kui ka B1 B6 vitamiine, mis teadagi on abiks süsivesikute lagundamisel ja närvikoe ainevahetuses, valkude reguleerimine, rasvade lagundamine. Aga ma ei usu, et mul sellised B1,B6-de puudumisest tingitud neuroloogilised sümptomid olla võiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..või siiski? Need vitamiinid tegid vb mingi aeg natuke paremaks, vb ka sellepärast, et vähendasin eelnimetatud harjutuste tegemist. Samuti söön juba pikemat aega kõvasti valku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valu on peale harjutuse tegemist seisma jäädes või nii ja kui olen juba nö. haigeks hüpanud/jooksnud siis enam jalg maksimumi välja ei anna, väga valus.
Tänulik igasugusele abile!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FFF
MemberSee punahabe on siis Sinu maitse? Ok, nali, maitseasi nagu öeldakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte minu maitse, vaid midagi temas on lahedat;)..mitte nagu Arnoldis..ehk.
FFF
Memberaga TV3 on hoopis Chuck Norris – ka kõva mees ju ???aah, on jah ju, teda lähen vaatan küll!!! tänx
FFF
MemberKanal 2 pealt hakkas just Arnoldiga film, kui peaks kelelgile huvi pakkuma.Näen seda ise teist korda elus praegu.
Arnold pole päris minu maitse:D, keha on hea;)
FFF
MemberSuured t2nud kirjutamast!Yks vanem naisterahvas ytles, et naised armastavad armastust enda vastu

Mhm…Mis te arvate?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kindel see, kuigi seda saab võtta mitmes mõttes..FFF
MemberJah, armumine on meeletu tunne. Tunned lihtsalt ühel hetkel kuidas sind valdab mõnus soojus, ning ühel hetkel ei suuda sa enam mõelda mitte millestki peale Tema. Tema, kes tundub sulle sel hetkel täiuse kehastusena, ilma ühegi veata. Sel hetkel pole sul vaja muud,kui olla Temaga koos, ununevad söömine,joomine ja magamine, need tunduvad sel hetkel tähtsusetuna. Tunne on tugev ja äärmiselt meeldiv, selle kõrval kahvatub ka parima kvaliteediga ecstasy. Edasi on on kaks stsenaariumi: esimese korral teed sa selle otsustava sammu ning lähened temale ja teist võib saada paar.Teisel juhul aga, jätad sa kaotuse vms. hirmu tõttu selle sammu tegemata ning kaotad võimaluse leida võib-olla parim kaaslane kogu eluks. Armumine läheb mööda ning sa naased taaskord tavapärase meeleseisundi juurde, kuni järgmise armumiseni, mis kahjuks lõppeb taaaskord samamoodi. Pikapeale tekib masendus, hakkad mõtlema, miks küll on teistel olemas kaaslane, minul aga mitte. Langeb enesehinnang , sa ei tunne end enam täisväärtusliku inimesena. Sagenevad masendushood, oled pidevalt nõutu. Olukord tundub sulle välaspääsmatu, kuni ühel hetkel, mingi juhtumi tõtt, taipad sa, mis on kõik need aastad olnud sinu probleeem. Sa tunned meeletut kergendust, tulevik tundub sulle kuldsena, sa tunned kuidas hakkab toimuma paranemine. See ei juhtu päeva ega ka nädalaga, kuid sa tunned, lõpuks ometi hakkab sinu elu ülesmäge minema. Lisaks suhetele vastassoost isikutega, parandevad ka elu teised tahud, progress on silmaga nähtav.
Mina usun armumisse esimesest silmapilgust, ühel hetkel käib peast lihtsalt väike klõps läbi ja hakkab pihta eespool kirjeldatud protsess. Samas on võimalik armuda ka inimesse,keda sa tunned juba 10+ aastat, sa tunned teda läbi ja lõhki, kuid siis, mingi pimeda juhuse tõttu käib peas taaskord klõps ja oledki armunud.
Armastus ei ole üksnes naiste pärusmaa, armastus on iga hingega inimolendi pärusmaa. Milleks end niivõrd ülendavast tundest ilma jätta?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui sa tehtud vale otsus, asjata..
FFF
MemberHeh, mis see armastus üldse on? Pigem eksiteerivad lihtsalt ühised huvid, hea omavaheline keemia jneIgal ühel oma arvamus sellest, jep;)
FFF
MemberMa ei öelnud seda, ning ei ole tarvis üldistada ja arvustada mind kui inimest keda sa ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei ole öelnud, et pole kogenud armumist ja ei väida, et see mingi jama on 
Ma ainult üldistasin siiski ega arvustanud Sind kui inimest, keda ma tõesti ei tea:). Hea, et nii arvad!
FFF
MemberLoodam et sul seagripp ei ole. Seagripi tunnusteks pidavat olema keskmine palavik ja jube köha, tihtipeale kuiv köha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ...lohutav
FFF
MemberNaised oma armastusega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jep, mehed ju ongi sündinud selleks, et neid armastataks, nad muidu ei eksisteerikski. Naised oma armastusega…. mehed oma totra varju taga, jätta mulje nagu armastus on nõrgema sugupoole teema. Kõigile selge, et mehed ei suudaks hingata ilma armastuseta.
-
AutorPostitused