FFF
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FFF
MemberMichael Jackson on ja jääb parimaks! Arvatavasti saab temast elav legend!..kõigi aegade andekaim staar!..vaadates mööda tema veidrustele, kõik on erinevad.
Parim, kahju, et tema kontserdi elamust pole tunda saanud..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FFF
MemberEraldi väiksed korrigeerivad tallad sisse..Käi igaksjuhuks ka perearsti juures ära ja lase pöiapiltidele suunata..
Kas taldu ise kasutanud?
FFF
MemberKa minul oli mingi aeg sama probleem, tallad jäävad haigeks pikemast sõidust ja lõdvemaks lastes hakkas ka parem..
juuni 18, 2009 at 7:55 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #203067FFF
Memberhttp://treener.eok.ee/dokument_open.php?do…33bd5e8f26cffec siin natuke juttu sellest.Aitäh:)
juuni 17, 2009 at 8:58 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202907FFF
MemberOskab äkki keegi mingit kindlat leevendust, kui on üldse kuidagigi aru saada millega mul tegemist on..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FFF
MemberArmastus on väga ilus seda ei saa sõnadega väljendada, aga armastus võib olla ka väga valus.Kahjuks küll.
FFF
MemberPeale meie kenjaalse spetsi kenjaalsete soovituste ära kuulamist tutvu la tõelise spetsialisti seisukohtadega siinAitäh:)
juuni 17, 2009 at 6:45 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202859FFF
Membermul pole luupealse põletikku nagu old aga endal ka hüppeharjutustel lõi valu, eriti max. hüpetel. mõnel aitavad salvid ja kreemid valu vähendada ja samas mõnele on soovitand arst lihtsalt jalale puhkust anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jajah, hüpped, see on hull.
FFF
MemberMa ei tea mul on yldse teistsugusem toitumine .Kaalun 80 ja tarbin v2hemalt 150g valku p2evas ja sysivesikuid 400-500g .
Aga sinu puhul on tegemist vist mingi dieediga, ja selles osas pean ma ise n6u kysima .
Ei dieediga nüüd mitte:D, aga nagu öeldud siis mõttes keha arendamine, süües kasulikku ja vajalikku, eelduseks kaalu oluliselt mitte suurendada:), olen ka uurinud, kaal peaks mul olema normaalne, mitte rasvunud, ega alakaalus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FFF
MemberJälle torkas silma, et siinne postituste arvu järgi tiitli omamine (tegija jne) võib halbu tagajärgi tuua.Mõni on siin 80 postitust mingit crappi kirjutanud.Kui kellegile uuele nõu annab, vaatab uus, et vana tegija näiteks ja võtab kohe sõnu puhta kullana.Panen kõigi arvamused kõrva taha, ausalt öeldes sai siia kategooriasse see postitus suhteliselt lampi lisatud..mõtlesin lihtsalt, et..
FFF
MemberTa on naine kui sa ei m2rganud ja ta ei tegele nii intensiivselt .V6ib ka 1g valku kehakaalu kohta max 1,5g .
Minuarust on tal plaanis vormi hoida v6i veel rohkem kaalust alla v6tta .
Ei ytleks et sul toitumine v2ga sassis oleks, oleneb su eesm2rgist .
Hea suhe oleks 1:2 (valgud:sysivesikud)
Rasvu v6iks piirata .
Yldiselt kui sul pole plaanis kasvatada lihaseid, siis v6iks su kalorivajadus olla 2000-2500 Kcal .
Sealt siis otsusta 1g valke/sysivesikuid annavad 4 Kcal, 1g rasva aga 9 Kcal .
Minu n2gemuse j2rgi (need targad kes minu kallal norivad lykkavad kindlasti selle ymber aga vahet pole, ma eksin ju alati sest pole teievanune) v6iks su p2evane vajadus olla u. 100g valke, 250g sysivesikuid ja u. 70g rasva (seda pole m6tet nyyd t2pipealt j2rgima hakata sest ma ei ole kindel ja rasvu piirata pole kh eriti m6tet: hoiab naha tervena)
Eks vaata ise, v6ibolla targem oskab paremini 8elda .
Aitähh, arvan, et eesmärgiks olekski just lihaste kasvatamine ja kaalu hoidmine. Kas 250g süsivesikuid liiga palju pole?
juuni 17, 2009 at 5:27 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202836FFF
Memberendal oli ka trenni alustades sääre pealpool luu peal valu, vahest oli isegi raskusi käimisega, (2km) aga se valu oli mingi kuu aega, ja siis kadus äraKõndides on mul ok.
juuni 17, 2009 at 5:26 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202835FFF
MemberEndalgi sääred valutanud. Algul arvasin, et ainult väljas, veidike külma käes korvpalli mängides, aga kui sai ka sees treenitud, valu jätkus. Määrisin salvidega ning mõtlesin, et prooviks kuidas jõusaalis asi toimib. Enne seda olin jalale pausi teinud kuskil 3 nädalat jõusaalist. Trenn jõusaalis aitas mul hädast välja, valu kadus ning asi oli endine.Võibolla peaksin siis jõusaalis jalgadele eraldi koormust andma teatud harjutustega?
FFF
MemberTööriistade alt leiad BAV arvuti ja soovitaks ka toitumiskava tellida.Seega on mu toitumine suht paha?
FFF
MemberMis kell sa magama lähed, et peale 18.00 pole ühtegi toidukorda?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja miks iga päev kõhulihaseid, sääri ja käsi?
Toitainete kogused umbes 100g rasva(toiduõlid, munakollane jne.), valku 1,5-2g keha kilo kohta ja siis ülejäänud süsivesikud vastavalt selle, kas tahad kaalust juurde või alla. Või siis rohkem rasvu ja vähem süsivesikuid.
Lähen magama suht hilja ikka 11-12, aga kui tunnen vastupandamatut nälga siis söön nt õuna või joon kodust õunamahla.(suht väikese suhkru sisaldusega)
Aaga lihaseid treenin, kuna ma pole kuigi vormis.
Thanke.
-
AutorPostitused