fender
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fender
MemberLeidsin, aitäh !
fender
MemberKust ma selle täpsemalt leida võin?
fender
MemberAhaaaa selge, olen jõusaalis seda puuri märganud küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga päris hästi aru ei saanud. Ühesõnaga seal on sellised toepinnad mis toetavad raskust ja lihtsalt kui olen raskuse peale tõstnud liigun tahapoole ja seal peaks siis olema ka piisavalt ruumi et kükkida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fender
MemberKüsiksin üle, et kui esimest korda nüüd kükkima hakata… millisele tehnikale oleks kõige mõstilkum end suunata, mõeldes sellele, et põlvedele vähe koormust lisada ja et oleks niiöelda kõige lihastesõbralikum?
Osad asjad on juba selged… näiteks kuidas kangi korralikult hoida ja et võtta ta turjale mitte kaela peale….
aga seda teemat siin lugedes just tekibki küsimus et kui laiali peaksid näiteks jalad olema… ja kas tuleks teha ikka täiskükke`?
Arvestades seda et pean ise korraliku tehnika ära õppima ja juhendamist kuskilt pole, siis ulmeliselt suurte raskustega ma ilmselt tegema ei hakka. Kordused jääksid 6-8 piirdesse.
Ühe korra jõusaalis testisin.. tegin tühja kangiga (rinnalt surumise kangiga, see suur). Aga tundsin et saaksin vabalt ilmselt 10 kilosed raskused veel peale kütta näiteks…. aga siis tekib see probleem, et ma kardan et ei jaksa seda kangi endale turjale tõsta.. kas siis on mõni muu võimalus kuidas raskus endale peale saada?
// Ning muidu, ei tea kas tegin õigesti või mitte… aga mingeid valusid nagu polnud ja tundus mõnus…
Rühimõttes nagu hoian ikka keha ja selja sirgena ja allalastes kõverdan kõigepalt tagumiku taha ja saan aru et keha tuleb hoida vertikaalselt? ja siis jalgadega lasen alla ennast.. kas ülessetulles on ka mingeid tähtsamaid punkte mida tuleks jälgida ?
fender
Member/////
fender
MemberMis lihasgruppe muidu jõutõmme üldiselt haarab? Ja kas see on hea massiharjutus ?
fender
MemberMa nii täpselt neid asju nüüd ka ei jälgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi ilmselt peaks… aga ma söön iga 2-3 tunni tagant ja jälgin proteiini ja süsivesikute hulka. Samuti vaatan et päevas ka rasvsu ja kiudaineid ja muud saaks…
Eelmine aasta mingil perioodil… kuu aega toitusin nii et iga 2 tunni tagant sõin suuri portse ja kulistasin õli ja kõike.. ma ei võtnud kuuga mitte midagi juurde.. mul on lihtsalt väga kiire ainevahetus ilmselt ja põleb nagu ahi ..
fender
MemberKavamuudatus nüüd igastahes:
1)Rinnalt surumine 3x 6-8
2)Surumine hantlitega istudes 3x 6-8
3)Surumine rööbaspuudel 3x 10-12
4)French press 3x 6-8
5)Triitsepsi sirutamine 3x 6-8
6)Ristivedu plokksüsteemil ettekallutatult 3x 6-8
7)Õlatõste hantlitega seistes 3x 6-8
8)Kõht trenažööril 3x 6-8
PÜHAPÄEV
1)Laia haardega lõuatõmbed 3x 8-15
2)Tõmbed plokil ülalt kukla taha 3x 6-8
3)Kükk kangiga 3x 6-8
4)Väljaasted 3x 6-8
5)Jõutõmme 3x 6-8
6)Pöiasirutus trenažööril seistes 3x 6-8
7)Küünarvarte kõverdamine 3x 6-8
Teine pühapäev Küki asemel Jalapress 30-50-80-85-85
fender
Memberjah ma tean et hakkavad tulema igast kommentaarid nüüd jne.. aga uskuge mind, ma olen kõike proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arstid ütlevad et on geneetiline ja pole alakaal… aga sellepärast nüüd pigem liikusingi keharaskustega harjutustelt jõusaalipeale üle ja võtsin massikava kasutusele.. lootes et äkki saan selle arvelt midagi juurdefender
Memberväga vähe… 55 äkki vms
fender
MemberMina teeksin pigem nii, kui kava enam-vähem samana püsiks:
Korralik soojendus!
1) Lamades surumine
2) Positiivse kaldpingil surumine (soovitatavalt hantlitega)
3) Rööbaspuudel surumine
4) Prantsuse surumine
5)Triitsepsi sirutamine
6) Hantlitega lendamine
7) Ristivedu plokksüsteemil ettekallutatult
KõhtKorralik soojendus!
1) Laia haardega lõuatõmbed
2) Tõmbed plokilt ülalt kukla taha
3) Kükk kangiga
4) Väljaasted
5) Jõutõmme
6) Pöiasirutus trenažööril seistes
7) Küünarvarte kõverdamine (ma kasutaks pigem lahtist kangi)
Suured suured tänud vastukaja eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fender
MemberHmm… aga võibolla osad harjutused 4sed seeriad teha `?
fender
Memberaitäh !
fender
Membernoh nendest 6 seerias tõmban 8 kordust.
Aga kui peaksin järjest tõmbama, võtame siis klassikalise peopesed endapoolesuunatuna, teeksin vabalt 25-30 vahel ära.
fender
MemberVat see ongi, juutuubis on väga palju erinevat ja halba infot. Sp pigem küsingi kellegilt kes on vast ise kokku puutund ja teab asja.
Väga skeptish lihsalt, oleks ma juutuubi järgi lõuatõmbeid õppima hakand oleks see kohutav olnud.
-
AutorPostitused