Fdvk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fdvk
Memberma kohe lähen vaatan. 1,4grasva oli
Fdvk
Memberma 175cm ja 62kg, ja mul rasva kiht kõhupeal
Fdvk
MemberMiks ei tohi jogurtit juua???
Fdvk
MemberSa oled lihtsalt vähe teinud seda harjutust või lihtsalt kõht/selg nõrk. Olen 15.a võin neid väga palju teha valus ei hakka, klassikaaslastel hakkab ka valus.
Fdvk
MemberPane koolikott raskusi/õpikuid täis ja pane kott selga siis tee.
Fdvk
MemberKas coca annab ka kaloreid juurde?
Fdvk
MemberMa alustasin 15.a. Jõusaal kus mina käin on ikka päris odav, 20kr tund ( keegi seal kontrollima ei tule kui oled üle tunnikese olnud).
Fdvk
Memberma sõitsin 11minutit rattaga jõusaalis ja pulss oli 128-133 on see normaalne?
Fdvk
Member3x suutlikuseni siis ma peaks tegema väga palju ju. siis ma ei saaks teist trenni tehagi.
Kas nii võib teha et mingi lisa raskus rinna peal ja siis kõhulihaseid.
Fdvk
MemberMul samamoodi 15min peale trenni on nii nagu poleks trenni teinudgi aga trenni ajal suht väsinud vahest.
Fdvk
Memberseal kus ma jõusaalis käin pole peeneid masinaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu jutust lugesin välja et ma peaks tegema jalgu ka, eks ma siis teen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fdvk
MemberMa lähen võin ükskõik mis kell magama minna ikka ärkan 6:30
Fdvk
MemberSee kava jaotuna kolmeks sealt teen seda esimest(rinda) ja kolmandat ( selga). Esmaspäev rind, kolmapäev selg siis ma mõtlesin et reedel teeks segamini, ma ei viitsi eriti jalgu teha.
Trennis ma kuskil ei käi.Eks vaatab.Aitäh kõigile
Fdvk
MemberProovisin ka seda videot õpetust jõusaalis täna, päris hea.Kumba oleks parem juua kas jogurtit või piima või mõlemat?
Fdvk
Member10Kg
“> Täna esimest korda hakkasin kangi rinnalt suruma.Pole proovinud kui palju jõuan.AutorPostitused