Fdvk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fdvk
MemberKangikompleks 45kg 1 ring
Eeskükk 80kg 5×5
Kangikompleks 40kg 3 ringi
Ühe jalaga jalapress 100kg, lõuatõmbed x8, maast 20kg hantli rebimine vms käte vahetustega 8+8
4 ringi
RIppes jalatõsted x8-10, dipsx10, rulliga põlvedel 10-12 5 ringi
Fdvk
MemberTOP MEHED –
TOP NAISED –
Fdvk
MemberVäga hea, asi olemas. aga kas peaks eraldi teema tegema harjutuste kohta või ikka siin samas ja esimesse postitusse postitama eelmise kuu võitja ja harjutus ning panna selle kuu harjutus ka veel juurde.
Fdvk
MemberMis seal keerulist on ?
Fdvk
Member2 ringi ja kes saab kõige parema aja. Siis ei ole liiga overkill.
Ma ise oleks 40kg poolt, aga võib ka 45ga saabki tugevamaks.
Fdvk
MemberJääb see Janari pandud harjutus. Ise proovisin ka seda täna ja väga raske..
Tegin 1 ringi 45kg ja aeg tuli 3.50.
Hiljem proovisin siis 3 ringi läbi, aga seda 40kga ja siis unustasin aega võtta, aga päris surm oli.
Tuleb seda harjutama hakata.
Fdvk
MemberNo ma proovin täna trennis ära selle siis 45kg ja hiljem postitan siis video. Kerge ta olema ei saa igatahes.
Fdvk
Member15 vist, sest mul endal 10.31min üks video.
Plank läheks jah liiga pikaks ja igav oleks vaadata.
Fdvk
MemberMinu jaoks on arvatavasti see kõige raskem osa kangi surumine seistes.
Fdvk
MemberNo nagu ma eile või täna kirjutasin, et kui võitja õhtuks ei kirjuta miskit siis otsustame ise. Anname siis homme 12:00’ni aega, kui miskit ei tule siis teeme Janari oma.
Fdvk
MemberPaneks siis asja lukku? Ma prooviks homme kohe läbi.
Fdvk
MemberPigem jälle see 5minutit ja korduste arvu peale.
Fdvk
MemberSeda jah, see oleks päris hea variant.
Fdvk
MemberPigem siis esimene variant sellest eelviimasest postitusest, mis tegid.
Pigem oli see, et õlad olid verd täis ja raske oli eesküki ajal kangi hoida ja surumine oli ka raske.
Fdvk
MemberNo mina seda viimast varianti proovisin täna ja ei ole väga kerge see asi.
Ise sooviks teha Janari varianti #2.Valime siis hetkel pakutud variantide seast.
Pange kõik oma hääled kirja ja homme kell 12:00 paneme asja lukku siis saab tegutsema hakata.
-
AutorPostitused