Fdvk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fdvk
MemberMis main fightist arvad siis?
Fdvk
MemberEgod ei mahtunud saali ära.
Haige värk ikka.
Fdvk
MemberVideo järgi tundub suht naljanumber. Milleks vaja näidata selja poosi, kui sul pintsak seljas.
Ühesõnaga rannafitness ainult riietega.Fdvk
MemberSee pildi keeramis viga on paljudel telefonidel. Mul mõned päevad tagasi hakkas mul ka samamoodi tegema.
Netist uurides tuleb põhimõtteliselt telefon parandusse viia. Üks proovis factory resetti, aga see ka ei aidanud, sest hakkas hiljem samamoodi tegema.
Või siis teine variant on see, et paned pildid arvutisse ja siis alles foorumisse.Fdvk
MemberTeedki seljapäeval ainult 3 harjutust ja kokku 12 tööseeriat?
Fdvk
Member10 kordust vist.
Sain sõbra ka osalema.
Rasseli etteaste – 8 kordust
Fdvk
MemberTere õhtust.
Uuendan ka oma blogi üle kahe kuu. Poolteist kuud olin praktiliselt trennita, vigastuse, haiguse ja töö pärast.
Uuel aastal uue hooga. Üritan treenida vähe targemalt, et vältida vigastusi.Tulemas on pingelised ajad, viimased eksamid, suve alguses ülikooli lõpetamine loodetavasti.
Uuel aastal hakkasin kasutama vihikut, et trennid üles kirjutada, et paremini oma progressi jälgida. Ei jõua igat trenni ka siia ülesse kirjutada ning pole mõtet ka.
Trennidest tahaks teha rohkem video materjale ning loodetavasti ka videoblogi kunagi hiljem nagu Aesthetic Projecti kutid teevad. See mõte mul juba aasta peas olnud.
Täna sai enne trenni natuke liiga kange kohv tehtud, trennis tõmbas kõva poweri sisse, aga tegin liiga intensiivselt ja tõmbas päris uimaseks ära.
Väike video ka instagramist selle teksti juurde.
jaanuar 6, 2016 at 9:18 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #384531Fdvk
MemberKas pikemaid treeningvideosi pole plaanis teha? Oleks huvitav vaadata, kuidas terve treening välja näeb.
Fdvk
MemberKus kohas seal jõutõmmet teha saab? Ma ise ei märganud, et kuskil saaks seda teha.
Fdvk
MemberVäike update.. Sain prügiautolt löögi vastu säärt ja nüüd jalgade treenimisega suht tuuga..
Käisin EMOS ära ja seal õeldi, et luu terve, aga lihas on kõva löögi saanud. Säärt ei saa üldse pingesse panna.
Ei kujuta ettegi, kaua sellest taastub, sest hetkel kõnnin nagu mingi sant.Kerge masnedus tuleb ikka sellise asjaga. Just hakkasid rekordid tulema ja raskused tõusma.
Plaanisin kevadeni kaalu ka tõsta, aga kuna treeningkoormus enam nii suur ei ole siis vist pole mõtet kaalu tõsta, kuna jalad jääks kõvasti maha.
Ma nüüd ei teagi kohe, mis edasi teha.. Ülekeha käin ikka treenimas.Fdvk
MemberMilleks sa niisama trollid siin? Sa võiks ühe kasutaja alt teha kõik oma küsimused.
Fdvk
MemberKorralik raskus! Tundub päris hea rööbaspuude pukk olevat. Mul Nõos nii lai, et rikkus rinnaku ära ja nüüd mitu aastat pole korralikult saanud rööbaspuid teha. Eks üks asi oli see ka, et lasin nii sügavale kui liigesed lasid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Sul ei ole rinnaku probleemi olnud?Kusjuures, just suht ebamugav.. aga no seal õnneks läheb ta peenemaks, et saab teha küll.
Õnneks ei ole.. Kodu jõusaalis ja koolis õnneks ei ole väga laiad.
Täna oli
Rebimine 50kg 5×3
Snatch pull 100kg 3×3
Eeskükk 90kg 3×3 Nõrgaks jäänud eeskükk mul.
Väljaasted kang peakohal 40kg 4×16(sammu)
Reie tagaosa masinal 4×15
Plank + selja hoidmine ja venitused ja rullimine.
Fdvk
MemberTõstan siin kaalu, hetkel seal 83-84kg vahel. Pole lihtne tegevus.
Jõudu vaikselt tuleb, aga küki vorm(raskused) pole ikka see, mis ta olla võiks, aga aega on seda arendada.
Harjutan veel klassikalist tõstmist. Hetkel näitajad rinnalevõtt 90kg, rebimine 60kg.
Rebimist pole veel julgenud suuremaga teha, tasa ja targu.Eeskükk hetkel 90kg 3×5
Tagakükk 120kg tuleb 5×5 äraJõutõmmet pole mitu kuud teinud, aga nüüd hakkan jälle tegema.
Surumine kaldpingil 90kg 3×5
Lõuatõmme 50kgx1
Dips 90kgx1
Sellest video ka. Hetke jõunäitajad siis.
Fdvk
MemberViimasest postitusest pea 2 kuud möödas. Suvel oli trennniga nii nagu ta oli.. Nüüd jälle uue hooga.
Üritan nüüd vaikselt kaalu tõsta, et natuke lihast juurde saada..
Väga kerge see kaalutõstmine polegi, peab jooma neid kaloreid juurde siis vähe lihtsam, ei tahaks liiga pekiseks ka minna kaalutõusuga.
Trennid 5 päeva järjest, vahel 2x päevas trenn, kuna tööga seoses ei saa vahel neljapäeviti või reedeti trennis käia ning nv on jõusaal kinni.
Trenni teen TLÜ jõusaalis enamasti, vahel harva ka kosel.
Suvel mõtlesin, et osalen ka fitness5’el, aga kuna kükk on veel nõrk siis ei hakka sinna ronima eesmärgiks võiks olla ikka koht #1.
Täna oli jalapäev
Eeskükk 70kg 4×8
Tagakükk 100kg 2×8, 110kgx6, 120kgx6
Reie tagaosa 70kg 4×15
Väljaasted hantlitega 25kg + reie tagaosa masinal
Säär ja kõht, selg.
Fdvk
MemberJa tuli juba 3 ära.
Video on privaatne.
-
AutorPostitused