fatness.ee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fatness.ee
Memberburnerid ei toimi
fatness.ee
Member11 korda järjest eesti meister olla, ja mitte dopingukontrollis feilida, retsept mees!
fatness.ee
MemberWIN!
fatness.ee
MemberKõigile loomakogustes vitamiinide sööjatele:selge siis, miks Kiivikas oma animal-paki müüa tahab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fatness.ee
Memberkes tahab suureks saada vaadaku seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
dang!
fatness.ee
MemberSüüa tuleb valku, mis on keha jaoks vajalik ehitusmaterjal. Katsu saada üle 100g valku päevas. Muidugi on kehale vajalikud süsivesikud ja rasvad, katsu kvaliteedile siin rõhku pöörata, st mitte süüa rämpstoitu(vähe toitaineid), siis saab keha maksimaalse kiirusega areneda.
fatness.ee
MemberSellessuhtes, et plaan ei ole peale projekti asi pooleli jätta, vaid jäädagi tegelema ikka regulaarselt trenniga,kunangi olin 9 aastat ujuja jätsin pooleli ja kilod kogunesid, 3 aastaga pea 30 kilo.. ja nüdü tahax selle kõik alla saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mitte kõike ,kuid normaalkaalus olla.Minu arust võiksid sa selle kaalunumbri unustada, kuna teised hindavad ju sinu välimust kehakuju kaudu, mitte kaalunumbrile vaadates.
fatness.ee
Memberkui trenni teen ja söön seda mis õige siis tahtsin küsida,kas soolaube võib süüa,enne trenni küll mitte(seedimisprotsess aeglane)
fatness.ee
Memberkui ma nii sööks .. tuleks 3-4 kilo juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma oleksin surnud.
fatness.ee
MemberKui ma ei eksi siis 2000 EEK’i2k pole pahaaaa
“>fatness.ee
MemberVäga, väga huvitav lugemine ja tõesti inspireeriv. Kahju, et ise ei oska kuskilt alustadaMis siin ikka nii erilist alustada on? Mitu korda päevas sööd? Kiirema ainevahetuse nimel võiksid süüa 5-6 korda. Trenni teed? Mis trenni? Kaua peaks/võiks? uuri natuke, google on sinu sõber! Küll kõik sinu juurde tuleb, ilma alustamata ei jõua sa kuhugile. Toidulisandid ei ole -absolut must-.
-
AutorPostitused