FanXter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FanXter
Memberrinnalt ilma varustuseta läheb 100, kükk ilma varustuseta 150kg:D tõmbes oli trikoo ka pealpalju varustusega läheb ? . endal muidu läheb ka sada kaalun mingi 72-73
FanXter
Memberhakkasin rasketest raskustest kõrvalt tõmmati ketaid ära igakord kui surin kuni tühja kangini:DMis raskusest siis alustasid ?
FanXter
MemberVäga hea kogemus oli täna:D200kg jõutõmbes peaaegu tuli ära, pisike nõks jäi puudu, kaalu hetkel 70kg:D
päris võimas värk . Palju siis rinnalt läheb ? v ainult harjutad jõutõmmet ?
FanXter
Membersee kji ma tühjakangi alla ära surin:DKuidas see juhtus ?
oktoober 7, 2009 at 2:07 p.l. in reply to: Euroopa meistrivõistluste tulemused lamades surumises #225076FanXter
Memberkui ma enda kehakaalugi üles lükaks oleks õnnelik:DPalju kaalud ja palju üles läheb siis ?
oktoober 7, 2009 at 2:06 p.l. in reply to: Euroopa meistrivõistluste tulemused lamades surumises #225074FanXter
MemberEt nagu 56kg kaaluv mees surub 180kg, minu jaoks on see ikka ulme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on lihtsalt ulme
FanXter
Memberkaalun kuskil 72-73 ja 100kg , ise 16
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FanXter
Memberiga 4 trenni tagant. niiet 1,5 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1,5 ? ,kuidas sa seda endale ise ette kujutad ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FanXter
MemberAinuke õige tegu, mis aitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pead rohkem liikuma kui sööma .
FanXter
Membertrenn teeks parema vormi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ja näljutamine ei ole ka samas tervislik .FanXter
MemberKõik hakkab tasapidi tulema ,mitte üleöö
FanXter
MemberTäpselt , kasvata rinna lihased suureks .
FanXter
MemberKui raha on siis hea vormi on palju lihtsam saada kui seda ilma rahata teha , järelikult palju raha võrdub kiiresti hea vorm ja järeldame sellest et ilma rahata ei saa nii kiirelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
FanXter
MemberEhk siis tavaliselt need tutvustavad laused ikka natuke üle puhutud ?
FanXter
Memberpäris hea ja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused