fantomin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fantomin
MemberMina mõtlen seda, et kuidas 100 kõhulihast korraga teed? Mitte, et see võimatu oleks, kuid arvatavasti sa teed väga lihtsalt moodi neid. Niisama ülesse ja alla õõtsumine pole eriti tulemusterikas. Püüa teha tundega ja pressi kõhulihased ilusti kokku ning alla lastes korralikult lase venitusse. Kindlasti oleks oluline, et saad treenitud alumised ja ülemised lihased ning kindlasti võiks ka külgesid treenida. Fitnessi harjutuste andmebaasis peaks olema mõned harjutused kindlasti ja youtubest leiab muidugi ka erinevaid õpetusi. Tuharad(pepu lihased) ja selg on kindlasti ka seejuures olulised, et ei tekiks hiljem probleeme ebatasakaalu puhul. Ole tubli ja edu sulle ilusa vormi saavutamisel ning tervisliku eluviisi elamisel!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fantomin
MemberEi tahtnud teemast kõrvale kalduda, vabandan.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No siiski käis jutt lõpuni välja enam-vähem toitumise osas, seega midagi hullu vist ei ole. Lihtsalt mõnele meeldib siin väita, et kõik peale tema ja tema raamatute on idioodid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina leian, et lahendusi võib mitu ka olla, kuid eelistan enda oma rohkem.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemaalgatajale soovitan valida endale sobivaim viis. Kuna mingeid andmeid enda kohta ega toidukoguste kohta pole, siis ei oska suurt midagi arvata. Kindlasti julgen soovitada, et tuleb teha rohkem aeroobset.
MemberMa ei maininudki steroide kasutavaid tippe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kuna sa juba mainisid, siis olgem ausad – ka nemad peavad sama kõvasti treenima ja kõike tasakaalus hoidma lisaks keelatud ainetele. Ega nendegi jaoks on omad võistlused (ironman, arnold classic, mr.olympia jne), seega ei saa neid maha ka teha – siiski oma ala parimad. Eks ma mingil määral sinuga nõustun kõige selle arutelu üle, kuid siiski jäävad paljud asjad veel minu jaoks küsimärgi alla. Hetkel eelistan siiski meistri Kiivikase nõu kuulata ja sedasi ka talitada. ^^
Oli tore uut informatsiooni saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ole tubli!
fantomin
MemberMa ei hakkagi vaidlema sinu loetud katsete kohta, kuna ma pole neid ise lugenud ja ei oska öelda enda arvamust. Seda võin öelda, et kui need oleksid parimad, siis need oleks juba kasutusele võetud ka tippude poolt.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valgu puhul räägin ~40g suht max umbes 75kg kaaluva inimese kohta. Arvutused pole küll eriti täpsed, kuid seepärast ka “~”. Kogenute sõnul peaks tarbima inimene ~0,5kg kehakaalu kohta ~1,0-1,5g valke päevas.
Toidu kaalumises ja selles oleva valgu või mis iganes teise näitaja teadmises pole midagi halba ju. Mina küll neid valke väga täpselt ei jälgi, kuid umbkaudselt ikka vaatan. Tippu jõudmiseks ongi vaja järjepidevust ja kannatikkust ning õnneks või kahjuks tulebki siis kõik täpselt kontrolli all hoida.
MemberSina väitsid ise, et just sina tarbid üle 100g korraga valke ning korraga sadu gramme süsivesikuid. Nüüd juba ajad tagasi?
Olgem ausad, et ega minagi seda kõike päris ainult enda kogemuste põhjal pole võtnud. Olen seda targemate ja kogenenumate inimeste käest kuulnud ning lugenud professionaalide arvamusi, kes on just seda järginud ja maailma tippu isegi jõudnud. Ma ei saa üldsegi aru, et mis sul on “5-6 korda päevas söömise” vastu…
Mind üldse ei huvita sinu jutt – tead, et isegi kõik katsed ei ole alati täpsed ja paljud nendest üldse ei õnnestu. Kui sinu rahakott lubab sul ühe toidukorra kohta tarbida üle 100g valke iga päev, siis las aga minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fantomin
Member@Archangel Tunnen sulle kaasa, kuna sinu arusaamad ikka suht mööda reaalsusest. Parem oleks lollused enda teada hoida ja mitte teadmatutele sellist asja rääkida – võibolla teevad veel sama…
Pealegi valgu üleliigse tarbimise korral ei peaks lihased ära kukkumagi, pole mõtet asju välja mõelda. Sa võid ju korraga 100g valku sisse süüa, kuid poole sellest lased mõttetult välja ka. Kui kaal on umbes 75kg, siis päevane max norm oleks ~220g valku ja see jagatuna 5-6 toidukorra peale ehk siis ~40g ühe toidukorra kohta. Siinkohal on kindlasti oluline vahet teha kiiresti ja aeglaselt imenduvatel valkudel.
Süsivesikutega on ka nii, et ega kohe rasva % laes ei peagi olema. Oleneb mitmetest oludest, näiteks kui palju sa aeroobset teed, kui palju aega enne magama minekut sa need süsivesikupaugud sisse võtad, kui hea su ainevahetus on, mis su kehatüüp on, kui palju on sinu jaoks palju süsivesikuid, kui palju sa päevas üldse sööd jne.
Sa tundud suht liialdav olevat. Et sadu gramme süsivesikuid sisse süüa ühe toidukorraga, peaksid sa ikka päris palju korraga suutma toitu üldse ära süüa.
Mine loe oma artikleid ja teisi erinevaid idiootsuseid edasi, kuid nendega sa keerad lihtsalt oma mõistuse segi. Netis kirjutatakse palju erinevaid versioone samadel teemadel, kuid siiski saavad vaid mõned üksikud nendest kõige õigemad olla. Sina pole vist neid päris õigeid veel ülesse leidnud või lihtsalt ei taha neid tunnistada. Pole mõtet siin teistele kärbseid pähe ajada.
See on tõsiasi, et kogemused on kõige olulisemad ja kõigi keha reageerib erinevalt, kuid sinu näidud veidi üle pingutatud.
Uskuge keda tahate (vaidlema ei viitsi hakata), mina olen enda teadmisi jaganud ja loodan, et keegi saab abi.
Member1g valku = ~4 kalorit..igaks-juhuks mainin
Ja kusjuures 150g valke sul nüüd küll iga päev vaja ei lähe. 150g valke võid max tarbida trennipäeval, muidu ikka vähem…kuid oleneb ka eesmärkidest.
Ära palju korraga söö (seejuures valgud jaga ka enam vähem võrdselt ära toidukordade peale) – väiksed portsjonid 5-6 korda päevas. Ära õhtul süsivesikutega hoogu satu, muidu läheb öösel rasvaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et ma kellegi juttu ei korranud..kõiki vastuseid polnud aega läbi lugeda praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2012 at 7:44 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #189784fantomin
MemberSool ehk naatriumkloriid on vana hea krampide vastane nipp.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma paljudele seda lisaks magneesiumile ja piisavas koguses vedeliku tarbimisele seevitanud, kuid ega keegi sellest huvitatud pole siiani eriti olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga sinu pealt siis tõestus, et abi sellest on (y)veebruar 26, 2012 at 9:44 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #192166fantomin
MemberHei!
Väike tähelepanek tehnika kohta –
– trenniringvaadet vaadates ei pea ma vihjama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli täna samuti jalapäev. Sai tehtud täna Oti õpetussõnade järgi esimest korda
. Tuleb tõdeda, et harjutus on päris raske, kuid igati tõhus. Alguses oli raske harjuda, kuid teisel ringil sain juba täita alla lasta. Sai päris korralikult peale seda veel jalgade kõverdamisi kõhuli trenažööril tehtud ning need kaks harjutust kombinatsioonina panidki vist punkti minu reie tagumistele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi tegin korraliku venituse peale trenni, siiski on reie tagumised väga läbi omadega ja pole eriti kerge liigutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea on see, et alaselga enam ei tule nii kergesti valud sisse ehk siis paranemine toimub edukalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olge mõnusad! (y)
veebruar 23, 2012 at 11:22 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #197906fantomin
MemberTere Monika. Väga huvitav viis kodus treenimiseks. (y)
Edu sulle kõigis tegemistes!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2012 at 10:10 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #225398fantomin
MemberHei jälle!
Oti kava järgides tegin täna esimest korda elus superseeriaid. Enne sai BodyJamis käidud ja siis jõusaalis oli rind + õlad + kõht. Pole nii hullu trenni veel olnud, et treenitud lihaseid paar tundi peale trenni ikka veel ei jaksa liigutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jään ootama jalapäeva – see saab kindlasti nutuselt põnev olema. Selles suhtes pean vist juba arvestama, et ega ma trepist ülesse peale trenni ei saa – pean roomama ma arvan.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2012 at 9:52 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #202709fantomin
MemberMa pean siiski hea arengu juures olulisemaks tehnikat. Kui ikka väga raskega teha ja paljud teised lihased aitavad kaasa ning jätavad peamise treenitava lihase ainult poolele koormusele, siis sellel ei näe ma ka suurt mõtet. Pigem siiski teha sellise raskusega, et saaks korralikult tunde kätte ja õige tehnika peaks lõpuni vastuv – tundub tulemusrikkam. Aga eks vahel tuleb ju maksimaalset jõudu ka proovile panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Zenjaga täitsa nõus (y)
veebruar 20, 2012 at 7:37 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #202795fantomin
MemberMinu jaoks on lendamine ja surumine kaks erinevat harjutust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks maksimumuga lendamise tehnika võibolla natukene viletsam, kuid kindlasti mitte surumine.
veebruar 20, 2012 at 12:59 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #230074fantomin
Member22kg’stega lendamist teha polegi just eriti kerge.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma teen 22stega tavaliselt siis, kui varuga 10 tuleb teha.
Max mul vist oli õige lendamise tehnikaga 6 korda teha 28kg’stega, kuid ei ole päris kindel…
Kui jõuan maksimaalnäitajate nädalani jälle, siis confirmin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üldiselt rind pole just lemmikuim, pigem jalad ja triitseps ning õlad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2012 at 8:24 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #202955fantomin
MemberSääred on ikka tõesti väga suure edasimineku teinud. Kui praegu juba nii hea, mis siis 10 nädala pärast veel..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused