fantomin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fantomin
MemberProovima ju ometigi peab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja miks mitte siis juba täna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fantomin
MemberMa mõtlen, et võiks proovida ju küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis arvad Imre?fantomin
MemberLavataguste piltide järgi sain aru miks mul kästi laval naeratada..ega kui peeglit ei ole, siis ei saa arugi, et nii koledad ilmed mul ees.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu oli võistlus tore ja loodan, et lisatakse veel pilte – ka keegi, kes publiku seas pildistas ehk. (y)
fantomin
MemberNaised bikiinifitness absoluutne võitja: Aleksandra Laer
Naised bodyfitness absoluutne võitja: Elo Ilumäe
Noorte ja juuniorite absoluutne võitja: Siim Kelner
Mehed klassikaline kulturism absoluutne võitja: Allar Vaet
Mehed kulturism absoluutne kateooria kohad 1-5 (kuna täpselt ei tea palju absoluudis lavale laseme siis ennustage top 5 paremusjärjestus)
1) Raigo Kuusnõmm
2) Allar Vaet
3) Rain Kuusnõmm
4) Siim Kelner
5) Ahti Jakson
Noored edasijõudnud
1) Marius Lemming
2) Lauri Ööpik
Bikini fitness algajad
1) Anastasija Zerdetskaja
2) Kristina Nuut
4) Jekaterina Nikitina
3) Tiina Ollema
Bikiini Fitness edasijõudnud
2) Marju Järvela
3) Olga Jakovleva
5) Kristina Aleksejeva
6) Julia Ageeva
1) Aleksandra Laer
4) Õnnela Raudsepp
Bodyfitness juuniorid
1) Julia Golubõhh
2) Kaisa Metsla
Bodyfitness naised edasijõudnud
1) Elo Ilumäe
Klassikaline kulturism algajad
1) Alesandr Kononov
3) Dmitri Mirkin
2) Ivan Galkin
Klassikaline kulturism edasijõudnud
1) Allar Vaet
2) Kaido Allikas
Mehed algajad kulturism
1) Peep Reinart
2) Eino Ainula
Mehed kulturism edasijõudnud
3) Ahti Jakson
1) Raigo Kuusnõmm
2) Rain Kuusnõmm
Juuniorid kulturism algajad
1) Rene Jaanus
2) Aimar Tamm
Juuniorid kulturism edasijõudnud
1) Siim Kelner
3) Siimo Sikut
2) Sten Richard Oskar
Sellised siis minu oletused. Muidugi ma ennast ei pane teiseks – oleks siis üldse motivatsiooni..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks hetkel päris karm tõbi kallal ja kõrge palavik – suht ei saa praegu trenni teha enne võistlust – loodan, et võistlustel siiski pakun piisavalt konkurentsi, sest osa kavatsen kindlasti võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2013 at 10:02 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #335028fantomin
MemberTere!

Pilt tehtud paar päeva tagasi..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2012 at 7:36 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #320824fantomin
MemberTean mis sa tunned Ott…aga kaal kaob miskipärast mul suvel samamoodi nagu see vesi sealt särgist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..tegelikult on kaal suht püsiv..aga nu selles suhtes, et mitte juurdetulek = kadu minu jaoks praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul peale trenni vahel läheb 2 minutit, et särk seljast saada..metsikult ajab suvel higistama..kuigi talvel saan samamoodi väänata neid särke..ma lihtsalt ei tee seda seepärast, kuna see on riidekiudele kahjulik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>*Aga motivatsiooni jaoks ei pea seda videot vaatamagi, vaid lihtsalt käima trennis ja vaatama kuidas tublid inimesed pingutavad ja sügisel kenasti vormis on..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fantomin
MemberTataratata!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kähku peale trenni panin näitamiseks mõned harjutused videosse siis..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=9SWY_g2UMXg
http://www.youtube.com/watch?v=wP6MngOBDbg
eed tulid hetkel pähe, kuna neid olen arvatavasti enamasti teinud.. P..loodan, et keegi leiab endale mõned normaalsed harjutused siit
Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fantomin
MemberSaab kodus muidugi teha kõhtu, ise tegin pikka aega enne jõusaalis alustamist kodus kõhtu.
See on küll lollus, et peaks tulema vigastus sellest variandist mis ma kirjutasin, kuna ise tegin nii mõned aastad. Ega põlvi tuleb natukene kõverdatult tõstes muidugi hoida, seda unustasin mainida.
Rasva% saad mõõta vastavates asutustes ehk siis spordiarstid jne ning spordiklubides ka mõnedes – selle jaoks jah spetsiaalne aparaat.
Rullikuga ei soovida kindlasti teha varvaste peal, see võib tõesti väga ohtlikult lõppeda. Sul päris head tasakaalu esiteks vaja, et sa sellega külili ei vajuks ja teiseks just nimelt tõmbab see korralikult seljast ka.
Näitan siis harjutusi matil kui ka trenazööridel – pigem siiski selliseid, millest olen tundnud ise rohkem kasu saavat.
MemberKüljelihaseid ei loetagi sinna alla üldse. Aga kui sul ikka rasva üle ~10, siis ega sa neid lihaseid enam nii hästi detailselt ei näegi.
Oleneb mis kõhulihase harjutusi sa teinud oled. Kui oled peamiselt ainult crunche teinud nagu ikka enamuselt tehakse ja sa ei käi jõusaalis vaid treenid kodus, siis lihtsalt hoia jalad sirged keretõsteid tehes ja ära neid kuhugi toe alla ka pane. Võid täitsa sedasi teha, et tõstad alakeha ja ülakeha korraga.
Nu ma ei oska sulle praegu sedasi harjutusi soovitama hakata, kuna ma ei tea mis võimalused sul nende tegemiseks on. Aga ma luban, et järgmine nädal teen mingi aeg video, kus näitan ära palju erinevaid kõhulihaseharjutusi ja siis annn lingi – saad siis ise vaadata milliseid saad teha ja milliseid mitte.
Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2012 at 3:35 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #319677fantomin
MemberMa jäin üldse haigeks eilsest. Suvi isegi päris kaval nagu näha – ei oska küll ette kujutada, et kus ja millal see tuul/külm mind kimbutas. See nädal ei saa seega rohkem trenni teha kuni pole ära paranenud. Nüüd õgin ennast kodus paksuks ja siis on hiljem mille arvelt midagi kasvatada/põletada, hehehe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga edu kõigile treenimisel ja toitumisel ja nautige suve mõnuga. Igastahes Revalikad, järgmine nädal siis näeb jälle!
MemberTubli Kirp!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilusad jõutõmbed ja selg on ikka piltidel ka märgatavalt paremaks läinud. (y)Ott ütles hästi – see on ju huumor noh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..haha..pead rohkem pingutama ja vähem huumorit tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2012 at 8:55 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #319527fantomin
MemberSelliste trennidega nagu sa viimane kord Revalis tegid sa väga kaugele ei jõua….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamuse aja võttis noorik kes kaasas oli….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alguses polnudki trenn – väike harjutuste tutvustamine jne oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu trenn algas alles peale seda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega ehk mul ikka lootust on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega minu siht on maailma tippu seatud, seega vähemaga ma ei kavatsegi leppida.
Kusjuures sa arvad, et ma vist teen ikka päris palju aeroobset, kuid tegelikult ma see suvi aeroobset heal juhul üks kord nädalas teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See rattasõit mis viimati tegin oli ka üle pika aja üldse ja see suvi kusjuures esimene rattasõit ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaalis olen hakanud veidi teist meetodit treenimisel kasutama nüüd, seega peaks tulemused ka kiiremini hakkama tulema. Vähemalt ise tunnen, et olen rohkem pingutanud ja lihast lagundanud, kui seda varasemalt tundisin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd ongi pigem asi toitumises kinni, mille loodan ka peagi siiski järjele paremini saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2012 at 11:30 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #319292fantomin
MemberHakkab jalg juba joonistama küll, kui seda liha ka luude peale tuleb, siis võib asja ka saada…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nu eks seda ikka tuleb juurde ka. Trenni teen ja söön ka..lihtsalt pean rohkem/tihemini hakkama sööma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegu selline töö ka, et ajab veidi toitumise sassi, kuna vahel öösel ja vahel päeval. Aga nu karbikesi püüan ikka kaasas kanda küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hea on see, et ma olen noor ja tegelikult rajan endale alles baasi alla. Ütleme nii, et reaalselt tippu tahaks siiski jõuda ~10-aasta pärast. Enne seda on siiski pigem niisama võistlemised ja värki. Aga päris tõsiste tulemuste jaoks siiski treenin ehk siis mis võiks hakata jah tulema siis, kui ma umbes 30-aastane olen.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sügisel peaks massi saamine minema kergemaks, praegu suvel veidi nõme lugu sellega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2012 at 6:23 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #319252fantomin
MemberHei!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna oli kahtlane jalatrenn, mille peale Ott (vist irooniaga) ütles, et varsti hakkan vastupidavusalal võistlema või mdiagi sellist. Aga ma jään siiski kulturismi juurde ja siin ka väikesed klipid minu tänasest trennist (60km jalgrattaga ja peale seda Revalis jalatrenn [natukene lühem kui tavaliselt]).
Tänan vaatamast, trennis ehk näeme!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olge tublid ja tugevad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=n24j-gUm-mk
juuni 21, 2012 at 9:23 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #55544fantomin
MemberHei!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna oli selg + biitseps.
Täpseid seeriaid, korduseid ja raskuseid ma ei mäleta. Ma ei tea tavaliselt jõusaali sisse astudes, et mis harjutused mind täpselt ees ootavad ja kui palju korduseid ning seeriaid, kuna kõik käib siiski tunde järgi. Lihasgrupid on nädala peale ära jaotatud – see on tõesti kindel mida tean.
Trenn oli mõnus ja sain laksu kätte, seega olen rahul nagu alati.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned videod jälle lisasin youtube ka – endast ja teistest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellel huvi, vaadake üle ja kommenteerida võib ikka ka julgelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=FRPiqlYTJms
Seda harjutust teen ikka raudsel iga nädal
http://www.youtube.com/user/fantomin
Siin siis ikka aeg-ajalt laekub videosid minu ja isegi paljude teiste tegemistest
http://www.youtube.com/watch?v=IuVii8mxdvU
Kirp oli ka täna trennis, seega minge külastage tema topicut ka kindasti uuenduste kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellega siis tänaseks lõpetan.
Olge kõik mõnusad ja tugevad ning head jaanipäeva ka juba ette ära!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused