Skip to main content

faithu

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Magus #175411
    faithu
    Member

See on täitsa tõsijutt, et kui toitumine korras ei tohiks ka magusaisu olla. Mina sõin üsna müstilistes kogustes magusat ja toitumine oli üldse üsna jube. Otsustasin sellega tegeleda ja õppisin normaalselt toituma ning hakkasin trennis rohkem käima. Magusaisu on läinud ja kuigi plaanisin ka omale mõne aja möödudes tumedat šokolaadi lubada, ei ole selle järele mingit soovi olnud enam.

Kusjuures omal ajal sai Mustamäe Gümnaasiumis küll väga hästi süüa.

in reply to: Põlveprobleemid #173036
    faithu
    Member

Mul ka kerged põlvehädad taas päevakorral. Kunagi mängisin kõvasti võrkpalli ning põlved kulusid läbi.

Umbes poolteist aastat tagasi käisin ka spordiarsti juures (enam nime ei mäleta), kes kinnitas, et tegemist on kõhrede kulumisega. Saatis mu koju trenni tegema ja ArthroStopi sööma. Päris ära pole põlvemured kordagi kadunud.

Käin samuti BodyPumpi ja ka BodyCombatis nind vahel ka StepFitis. Üldiselt pole ühelgi treeningul otseselt probleemi olnud.

Nüüd aga mure selles, et mingi hetk tegin liiga jälle ja põlv on täitsa valus.

Oskab ehk keegi soovitada Tallinnas head arsti, kelle vastuvõtule oleks reaalne saada ka. Pole probleem ka eraldi maksta selle eest mingeid visiiditasusid.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)