fact0ry
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fact0ry
Memberkas sa oled olematu rasvaprotsendiga musklimägi või?sry kehakaalu tahaks umbes 5kg alandada.
fact0ry
MemberPigem tekib küsimus, et miks ainult 2x nädalas eriala? Ma ikka leiaks võimaluse eriala teha 3-4 korda nädalas kui ala huvi pakub ja siis jõudu juurde kui jaksu on…Kuna alustasin baaskursusega ja pole võimalik lihtsalt hetkel rohkem teha.
fact0ry
MemberSaab keegi siis äkki mingise treenigkava taolise asja koostada, et mida ma siis jõusaalis teeks.
Ja kas need päevad on õiged E(mma) K(mma) R ja L (jõusaal). Või võiks reede ja lapäeva asemel olla ka näiteks teisipäev ja reede.
Eesmärk on siis lihasmassi vähendada(~5kg)
fact0ry
MemberAga kas seda võib tarvitada koos muscle+ ?
ning kaua peaks seda tarvitama ja tuleks pigem koguaeg?
fact0ry
MemberOskab keegi seletada mis see täpslet on?käin jõusaalis 2korda nädalas ja MMAs 2korda nädalas ning tarbin ka muscle+
On mul mõtekas see endale soetada?
fact0ry
MemberOskab keegi seletada mis see täpslet on?
käin jõusaalis 2korda nädalas ja MMAs 2korda nädalas ning tarbin ka muscle+
On mul mõtekas see endale soetada?
fact0ry
MemberPane paika omale nö. võtmetrennid, kus sa pead kohal käima. Need võikski olla MMA ja jõusaalitrennid. Ülejäänud ajal vaata lihtsalt kuidas energiat on, kui ennast hästi tunned, mine raqhulikult ujuma või tee jooksutiir. Kõike ei saa kivisse raiuda, kuula enda keha.okey, sain nüüd palju targemaks, SUURED TÄNUD!
fact0ry
MemberEi ole väga halb, kui su jalad esmaspäevaks ära jõuavad taastuda. Vaata ja katseta, elu ongi üks suur katsetamine.Aga nende kõrvalt võib aeroobset ka veel mingi päev teha (ujumine, ratas, jooks) ?
fact0ry
MemberProovi esmaspäeval MMA, kolmapäeval MMA, reedel ülakeha, laupäeval alakeha ja kõht.oleks see väga halb kui laupäeva asemel pühapäev?
fact0ry
MemberNo siis kõik ok ju 6kg 2 kuuga on juba väga hästi
Miks sa veel kiiremini tahad? Palju veel kaalu millest vaja lahti saada?
umbes 6-7 kg tahaks veel
fact0ry
MemberJärgid seda korralikult?ligi 2 kuud kasutanud ja u 6 kg läinud
fact0ry
Memberno kui tahad tulevikus välja näha nagu Bob Sapp, siis lase aga käia:D ma ei näe ka sellel tohutl raual siin erilist mõtet. nii algaja kui ma ka olen, saan sellest aru, et suur lihas-mass teeb sind lõppkokkuvõttes aeglaseks ja loiuks(võibolla eksin).Aga oleks noormalne siis nii : Esmaspäev MMA, kolmapäev MMA, neljapäev alakeha, pühapäev jalad ?
fact0ry
MemberMul on see juba tellitud ,aga mõtlesin et äkki aitab see juurde midagi .
fact0ry
MemberMida peale hera80 veel soovitate?
Kui seda võtta aastaringselt, saab siis keha piisavad ained kätte?
fact0ry
MemberSõltub palju sellest, millise treeningkoormusega oled harjunud treenima ja mida sa jõusaalis teed.Kui sind huvitab MMAga seotud jõutreening, siis siin on asi, mida lugeda: http://krxtraining.blogspot.com/
enne MMA-d käisin ainult jõuaalis 3 korda nädalas. Jõusaalis teen peamiselt rind, biceps, triceps, kõht, selg, õlg ja vahel arva jalad. Treeningi pikkus tavaliselt 1,5h
-
AutorPostitused