Skip to main content

Face

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ninaplaastrid #250655
    Face
    Member

Kommentaar nende järjekordade kohta. Ma käisin eelmise aasta oktoobri lõpus arsti juures ning märtsi alguses saan opile. Oleks saanud isegi kiiremini, kuid mul pikem puhkus vahel. Ehk õnneks ei ole need järjekorrad nii meeletud.

in reply to: Figuuri kombo toimed ? #247671
    Face
    Member

Ma küsiks nii, et kui on olemas toitumis- ja treeningkava (mida ka järgin), kas on sisu seda kombot tarbida? Või on kasutegur nii väike, et ei ole mõtet raha raisata?

in reply to: Veredoonoritele #211298
    Face
    Member

Mismoodi nad eraldi seda plasmat võtavad? ja mis nad peale hakkavad sellega?

Võetakse koos verega, aparaat eraldab plasma ning asendab selle mingi vedelikuga (ei mäleta enam mis) ning surub tagasi sisse. Aparaat imeb ja pumpab, seda tsüklit tehakse ca 6-8 korda ja kestab umbes tunnikese.

Plasmat saab samamoodi patsinetidele üle kanda nagu verd. Eelis peaks olema, et ei teki veregruppi konflikte.

in reply to: Veredoonoritele #211291
    Face
    Member

Olin aastaid aktiivne veredoonor. Iga korraga hakkas Hg tase langema. Jätsin 1a. pausi sisse, siis taastus.

Nüüd olen aktiivne plasmadoonor – see ei mõju Hg tasemele. Trennile otseselt mingit mõju ei adu va et üks treeningpäev jääb reeglina vahele:)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)