F.Gump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
F.Gump
MemberKunagi mõned head aastad tagasi sai käidud Laagri kooli juures jõusaalis- Jõujaam vms. Sealt on küll ebameeldiv kogemus kuna olime sõbraga sisuliselt esimest korda seal ja päris võhikud. Kui siis küsisime treenerilt (!) nõu siis igakord oli sellinne tunne nagu käiksime tüübile räigelt pinda enda küsimustega… Jutustas seal enda 2-3 kaaslasega naistest jms ja kui miskit küsisid siis pilk oli sellinne dafuq-sa-jälle-tahad-kas-sa-ei-näe-masina-õpetust-seinal. Ilmselt oli see erand või siis musternäide Eesti klienditeenindusest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes need korrad jäid seal ainukeseks…F.Gump
MemberIga inimene selles suhtes erinev.
See menüü, mis välja tõid oleks selline, et ma sööks selle kõik ühe korraga ära ja küsiks veel juurdegi. Vabalt.
Näiteks minu eilne õhtusöök oli:
500g kanaliha
400g juurikaid
500g tomatipastat
400g ube
4 näkileiba
Ja mul oli ikka kõht tühi. Füüsiliselt olin täis, mis täis. Aga, kui oleks teine samasugune ports ette tõstetud, siis oleksin suure tõenäosusega söönud kuni pilt taskus. Topi sinna kõhtu seda toitu palju tahad, isud toimivad suuresti hormoonide alusel ning kõhu täituvus on vaid üks pisike asi, mis midagi määrab.
Muidugi see on minu näide. Ma tegelen hetkel lihtsalt ekstreemsustega ning mul on väga hästi selge, kus minu probleem on. Teema-algatajal võivad olla aga teised probleemid nagu mingi toitaine üleküllus või puudus ning lihtsalt ebapraktilised toiduvalikud vms. Ei tea, kuna infot pole.
No täpselt sama lugu, et topi kõhtu palju tahad isu täis ei saa. Ainuke mis nagu i-le täpi paneb on mingi süskarite laks… Ma ei tea, võibolla tegu sellega et on kõrgvererõhk, võibolla veresuhkur vale, võibolla miskit muud. Ma enda kohta laisk ei ütleks kuna tahe on olemas ja koguaeg tegelen selle probleemiga aga see on sama kui suitsetamisega- tegelt paljud teha ei tahaks aga ikka teevad sest “miski” sunnib.
Panen järgneva nädala menüü paberile siis saab vaadata mis menüüs viltu on…
-
AutorPostitused