extrance
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
extrance
MemberMul tekkis kratiini tarbima hakates sama küsimus, nimelt teen talvel suht palju suusatamist, samas jõusaalis käin kah edasi.
extrance
MemberAga kui ma teen nii jõusaali kui suusatamist, kuidas see võiks mõjuda. Kas suusatamine mõjub lihasmassile väga laastavalt?
extrance
MemberTahaks kah teada, sest mul näiteks 45-60 kraadise nurga all eriti hästi rinna ülaosa ei mõjuta, tähendab ma ei tunne seda töötavat, kas peaksin nurka siis vähendama, või on miskit muud tehnikaga viga. Mõjutab nagu rohkem käsi.
extrance
MemberMul kah sama asi, mingil määral võtab selga kah, aga üldiselt jah väsitab käsi ja õlgu tunduvalt rohkem. Ainuke, mis tõesti selga võtab on siis laia haardega lõua tõmbamine, mille juures ei saa midagi eriti valesti teha. Aga jah kuigi olen nii kaua jõusaali teinud on selja treenimine üks paras jama. Samuti on mul sama probleem kaldpingil rinnalt surumisega, kus ei ole tunda, et rinnalihased töötaksid, olen küll proovinud erinevate kallete ja käte laiustega, aga päris kätte pole saanud.
extrance
MemberPäris hea oli see hommiku tv asi, kuna ei ole ise ka varasemaid, ega hilisemaid nõuandeid kuulnud siis selline küsimus, et kas kusagilt need veel kättesaadavad on?
Ja ikkagi küsimus, et mis valku soovitate? Kas Protein No. 1 Tai Kanelt on piisavalt hea või tasuks midagi muud proovida? Mida ise kasutate ja mis teie kogemusi arvestades paremini töötavad/toimivad?
Ise vaatasin veel, et Evolution Whey 2 tundub normaalne olevat.
extrance
MemberEks ma siis ostan mingi uue valgu, aga mis valku soovitate? Varem kasutasin Protein No. 1-i, et kas see kõlbab või oleks mingi muu asi parem?
Niiet 140 g valku päevas ja võimalikult palju süsivesikuid. Mina ennast rasva või paksuks süüa ei suuda, kuna ainevahetus on ikka väga kiire. 140 g valku siis tähendab, et 2 g iga kehakilogrammi kohta päevas?
Samas seda valku pean niimoodi sööma ka nendel päevadel kui trenni ei tee, nagu ma aru olen saanud?
extrance
MemberNii mul on kah massi saamisega suured probleemid. Nimelt on mul korrapärase söömisega kooli tõttu väga suured raskused, esiteks ma ei söö mõningatel päevadel piisavalt kaloreid ja kui sööngi siis ei pruugi ma siiski piisavalt valku saada. Suvel kui korralikult sõin tuli kaalu juurde küll, aga nüüd on jälle kõik kadunud ja tundub nagu trenni tegemine on mõtetu. Seega ma olen küll proovinud vadakuvalku süüa, aga sellest üksi on vähe, kuna minu puhul läheb see tõenäoliselt energiaks. Ma olen kusagil 176-178cm pikk, ja kaalun ainult 65-67 kg. Samas olen juba 20 aastane ja trenni peaaegu 21 kuud teinud. Ma tahaks võimalikult kiiresti saada puhta lihasmassi abiga vähemalt 70 kg kätte, samas minule kui hardgainerile, kellel toitumisega raskusi on seda raske saavutada. Proovin küll toitumist parandada, aga tahaks, et te soovitaks mingit kindlat massilisajat või muid aineid, millest kindlasti kasu oleks ja mida ma kasvõi söögikorra asemel tarvitada võiks, et oma eesmärgid täita. Samuti võite öelda asju, mida oma menüüsse võiks lisada. Palju küsimusi, aga tõesti minujaoks on suur probleem, kuna tahan tõesti midagi saavutada. Palun aidake
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>extrance
MemberMul sama küsimus, mis Strongil. Mul oli nii, et asi arenes arenes rinnalt surumisel, kuni 82,5 kg-ini kuhu jõudsin juba eelmise aasta augustis ja areng oli sealsamas seisnud kuni kahe kolme viimase nädalani, nüüd kui olen rinnale vähem kordi nädalas trenni teinud on areng hakanud jälle edasi minema. Ongi küsimus, et kas siis kord nädalas piisab sellistele lihastele nagu rinna ja selja lihased, kui piisab siis kui intensiivselt neid kord nädalas treenima peab. Mind huvitaks kah see west side kava, millest siin räägiti. Mitu harjutust peaks ühele lihasgrupile tegema?
Kuidas kava jägada?
Praegu mul:
Esmaspäev – rind, triitseps, biitseps, kõht
Kolmapäev – õlad, ülaselg, alaselg, biitsps, kõht
Reede – muidu tegin jälle rind, triitseps, biitseps, kõht, aga väiksema intensiivsusega, nüüd pole kindel, kas see on hea
Laupäev või pühapäev vastupidavus, rattasõit, jooksmine, jalgpall jne.
Mis oleks hea, olen üle aasta teinud, aga areng pole see mida tahaks. Oleks abi vaja. Thx ette.
-
AutorPostitused