extrance
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
extrance
MemberMul oli enamvähem sama asi kunagi, et ei tundnud, et selg saaks piisavalt koormust kuigi tegin endaarust õigeid harjutusi ja korraliku tehnikaga. Siis aga soovitati mul näiteks bloki ülalt tõmmetel laia haardega ülemises osas veel rohkem blokk alla lasta ja seetõttu sirutuvad seljalihased rohkem ja tõmme hakkab “ülevalt poolt” ehk amplituud on suurem. Ja just see ülemine ots, mis tõmbele juurde tuli hakkas korralikult selja lailihast paremini läbi töötama. Sama asi kehtib ka bloki tõmmetele rinnale. Ehk et õlad võivad lõpu osas mingil määral ettepoole liikuda, et saaks kõrgemalt tõmbama hakata. Selja tunnetamine on enamikele üpris raske, aga laia haardega rahulikult lõuga tõmmates peaks ometigi selga ilusti tunnetama ja lõuatõmme vast üks paremaid massiharjutusi seljale. Kui selga tehes ilusti tunnetab küll siis kasvama kah hakkab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>extrance
MemberMida kõrgem rasva%=seda rohkem aromataasi= seda raskem lihast kasvatada!Siin räägitakse 10-17% rasva. Niiet siin pole mõtet sellist juttu ajada. Asi ongi nii, et alla 10% tekkib enamikel inimestel kehas seis, mis takistab mingil määral lihaskasvu ja üle 17% hakkab samuti rasvaprotsent keha koormama ja seeläbi lihaskasvu vähendama. Nii on see maakeeli öelduna niiet kõik aru saaks. Parim vahemik massiperioodil on olla 10-17% rasvaprotsendiga ja arvan, et see on igatpidi mõistlik, sest rasvapõletus perioodil ei ole siis vaja meeletuid kilosid rasva maha ajada. Param on olla enamik aastast sellise keskmise soovitusliku rasvaprotsendiga ja kui põletusperiood tuleb vähendad selle alla kümne protsendi ja ongi kogu moos.
juuni 17, 2009 at 1:30 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202776extrance
MemberPakun, et mine ortopeedi juurde. Nimelt tekitab valu konkreetsetes kohtades see kui on liiga kõrge jalavõlv. Ehk siis vastand lampjalgsusele. See tähendab, et talla all on toetuspunkti maaga liiga vähe, maad puudutab praktiliselt vaid suure varba alune ja kand ja seetõttu tekibki pinge konkreetsetesse kohtadesse. Pigem tundubki asi luuvaluna kui lihasvaluna. Endal oli see probleem ja lahenduseks kirjutatakse spets tallad jalatsitesse, mis siis pakuvad paremat toetust. See pole mingi haigus või imelik asi. Sellega võib leppida või siis tõesti neid lisataldu kasutada, mis ortopeet välja pakub. Endal tekib samamoodi valu kas joostes või kiiresti kõndides ilma taldadeta sinna. See vaid üks pakkumine, võib kindlasti ka muid asju olla, aga kui muid põhjuseid ei leita soovitan mõnde hea ortopeedi juurde minna. Seal astud klaasi peale ja vaadatakse palju tallast klaasi puutub altpoolt, siis on kohe näha kas on tegu kõrge jalavõlviga, sellele ka mingi spets nimi tegelikult.
extrance
MemberKes kuhu naturaalsuse mõõdupuu paneb. Whey Goldis BCAA, mingi glutamiinikogus olemas, kreatiin monohüdraat juurde ja ei ole rohkem väga midagi vaja. Ülejäänud toidulisandid on nii ehk naa paras keemia, olgugi, et siis lubatud. Laiemas mõistes kõike lubatut tarbides oled naturaal, aga igaühe enda asi kustmaalt see naturaalsus nende jaoks läheb. Purkide viisi igasugu kama sisse süües ikka päris võrdväärne sellega ei ole, kes tavatoidu peal treenib, seega jah kõik on suhteline. Valk, kreatiin, vitamiinid, omega ja võibolla ka beta-alaniin, see on enamvähem minu maksimaalne piir, kes rohkem asju sisse ajab, see nüüd päris naturaalselt neid lihaseid saanud ei ole, kuigi keegi ei keela neid legaalseid abivahendeid tarbimast. Nitrixid ja ma ei tea mis muud asjad on ikka paras ulmekeemia.
extrance
MemberOrginaal pilti näeb Exif infona. Ehk peab olema olemas mingi Exif viewer, isegi olen niimoodi orginaal pilte vaadanud. Kui mõne mõistliku programmi leian ehk siis vaatan üle kas on midagi töödeldud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>extrance
MemberNjaa, mina olen teinud nii, et olen jätkanud jõusaalis treenimist nagu alati, samas olen toonud juurde pikad aeroobsed treeningud, vähendanud süsivesikute ja mõtetute rasvade tarbimist ja samas jälginud, et ma ikkagi piisavalt valku saaks. Kehakaal püsib enamvähem sama, sest rasvaprotsent on langenud ja lihasmassi pole kadunud, vaid pigem on seda natukene juurde tulnud.
extrance
MemberEi no nii ma olengi selle FASTI-ga teinud, ega muud varianti pole, lihtsalt imestan kuidas kaks monohüdraati täiesti kardinaalse lahustuvuserinevusega on. Tai Kanet tarbides mõtlesin, et kreatiin on ülihästi lahustuv aine ja nüüd FAST-iga tundub, et on lahustumatu aine.
extrance
MemberJah FAST-i monohüdraat ei lahustu üldse, tee mis tahad. Minu jaoks oli see üllatus, kuna olin varem proovinud Tai Kane monohüdraati, mille lahustuvus oli idiaalne. Ehk siis Tai Kane puhul, kohe kui pulbri mahla panid oli see praktiliselt kadunud ka segamata ja ühtlaselt lahustunud, mingit erilist sadet klaasi põhja ei jäänud. FAST-i puhul oli pettumus suur, kuna see on täielikult lahustumatu. Ei saa aru kuidas saab kahe tootja kreatiin monohüdraat niimoodi kardinaalselt erineda. Ma ei tea kumb neist parem on, aga igatahes FAST-i on halb tarbida.
extrance
MemberDressidest niipalju, et neid ma praktiliselt ei kannagi. Linnapeale või välja ma kunagi dressidega ei liigu, meeldib selline veidi soliidsem riietus. Isegi tossusid ma ei kanna väljaspool spordi tegemist. Dresse kannaks kah vaid sporti tehes, aga üldjuhul ei kanna sedagi tehes. Ratast sõites kasutan rattariideid, jõusaalis jõusaaliriideid (lühikesed püksid ja trennisärk), jooksmas käin kah enamasti lühikestega, suusatamas käin suusariietega, sügisel ja kevadel võibolla kui jahedam võiks jooksmas käia dressidega küll. Aga niisama linnapeal jõlkumiseks on minujaoks dressid ebanormaalsed. Ei arvusta neid, kes seda praktilisest vajadusest teevad, aga ise ei ole sellega harjunud.
extrance
MemberNaljakas teema. Ma tunnistan üles, et ma olen solaariumis käinud, aga seda mõned korrad ja praktilistel kaalutlustel. Nimelt enne soojale maale reisi, kui päris päikest veel polnud saanud sai mõned korrad solaariumis käidud, et põhi alla saada. Muidu võib lõunapool randa minnes nii ära põleda, et peale esimest päeva on puhkusereis läbi ja peab hotellitoas päikesepõletusi ravima. Tean jah, et päevituskreemid olemas ja eks ma vajadusel neid kasuta kah, aga jah, nahk on tundlik ja solaariumis põhi alla saada kui vaja pole minuarust taunimist väärt. Ma ei tea kas ma olen siis kohe pede või Angeli külastaja?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Ise jälestan kah neid solaariumivendi, kes aastaringselt tumepruunina nagu neegrid ringi käivad, see on minuarust natuke liig. Kui praktilistel kaalutlustel vaja solaariumis käia mõnikord, siis minuarust ei tohiks see väga taunimisväärne olla.
extrance
MemberSiin oli küll sellest põgusalt juttu, aga palun seletage puust ja punaselt ette, mida ma peaks ette võtma kui mul on selg liiga nõgus. Ühesõnaga kõht on ees ja alaselg on ebanormaalselt nõgus. Kus täpsemalt asetseb niude-nimmelihas ja kuidas seda treenida/venitada? Mina oskaks selja ülinõgusaks muutumise põhjusena otsida vaid seda, et ma olen liiga vähe võrreldes teiste asjadega treeninud alaselga. Ühesõnaga olen rõhku pannud kõigele muule, aga olen jätnud alaselja tähelepanuta. Kas põhjus võib olla selles, et alaselg võrreldes kõhulihastega nõrk või destabiliseerivad seda mingid muud lihased? Kas jõutõmme ja ülakehatõsted seljale võiks asja parandada? Peale selja nõgususe probleem ka ette vajunud kaelaga, kuna töö juures on istumisasend lohakas. Püüan ennast kontrollida, aga see on harjumuste tõttu suht raske. Kas selle vastu kah mõne lihase treenimisega abi saab? Tean, et kõik ei ole lihaste treenimises kinni ja rühil palju pistmist oma hoiaku ja harjumuste paikasaamisega, aga kõigepealt sooviksin jõusaalis treeningud tasakaalu saada, et need ei soodustaks rühi halvenemist vaid soodustaks selle paranemist. Ma olen selle teema läbi lugenud, aga jah sooviksin nõgususe vähendamise ja kaela ettevajumise vastu konkreetseid harjutusi või soovitusi. Jooga ja pilatesega hetkel pole võimalik tegeleda, kuna elutempo on lihtsalt liiga kiire.
extrance
MemberKristjan Kirp on Fitshopi isa.
Habemetutt tema lõual on kena.
Jooksen tooma pulbrilisa,
poes näen Kirpu joogisena.
Ei saa trenni teha nii,
olgem alkoholist prii.
Lõpuks kraami kätte sain,
Kirbul juba kainem samm.
extrance
MemberOijah raske see elu
extrance
MemberMiks tahetakse üldse pulbreid nosida ? Ma ei vahetaks ealeski tavatoitu pulbri vastu , kui on võimalus saada sooja sööki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alati pole võimalik sooja sööki nosida, isegi kui tahaks. Kuna kõik toidukorrad ei pruugi ühtmoodi palju valku sisaldada, siis miks mitte puudujääv valk valgujoogi näol tarbida.

extrance
MemberJah, algajal on ka pulbreid söömata alguses arengupotensiaali küllaga, samas võib kindlalt öelda, et valgupulbri võtmine midagi halba ei tee. Muidugi peaks esialgu tegelema toitumise korda saamisega, et toidust suur kogus päevasest valguvajadusest kätte saada, aga kui päevaplaan või elutempo ei lase korralikult toituda, siis ma ei näe põhjust miks ei peaks ostetama lisavalku või toidukorra asendajat massilisaja näol. Kindlasti aitab see lihasmassi arengule kaasa, oled sa siis algaja või mitte, treenides valguvajadus kindlasti kasvab. Kreatiin on tõesti selline asi, et seda võiks tõesti võtma hakata alles siis kui areng seiskub või aeglustub. Sellisel juhul aitab see trenne intensiivistada ja arenguseisakutest üle saada. Ka minul ei ole alati võimalik täisväärtuslikku toitu saada ja siis on hea kui saad oma valguvajaduse siiski kätte.
AutorPostitused