extrance
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 2, 2009 at 9:51 e.l. in reply to: Kumb sobiks paremini – Mass2 või kreatiin monohüdraat? #231935
extrance
MemberNädalaga on kreatiini mõju juba ilusti tunda, olen seda korduvalt täheldanud. Seeriate vaheline taastumine kiireneb ja energiat kõvemini treenida kindlasti rohkem.
extrance
MemberOptimum Nutrition NITROCORE 24 peaks olema selline segatud valgupulber, kus on nii vadak kui ka kaseiin olemas. Samas minuarust sobib Whey Gold Standard ka, niiet eraldi valku pole mõtet minuarust osta. Inimene suudab 2 tunniga vaid teatud koguse valku omastada, niiet pole oluline, kas see valgukogus imendub sul kiiresti või aeglaselt.
extrance
MemberKui seal viimasel pildil on tõesti sama mees siis ma ka ei usu, et ta 7 aastaga sellises vanuses naturaalselt selle vormi saavutas. Vorm on muidugi hea, aga 7 aastaga sellises vanuses nii hullu arenguhüpet lihtsalt ei ole võimalik teha. Vähemalt praegu arvan küll nii.
extrance
MemberMõnel lihtsalt pole võimalik enne trenni mingit uinakut teha. Endal on sama probleem, mis teemaalgatajal. Lõpetan töö mingi 17.30 või 18.00 ja siis koju sööma, asjad kokku ja seitsmest trenni. Nii väikese ajaga ei jõua seal midagi und lasta. Isegi kui vahepeal viskan pikali siis hakkab küll unekas peale tulema ja olen enne trenni veel uimasem. Peale tööd on selline uni peal, et see segab trennis maksimaalselt pingutamast, nagu suur energiapuudus oleks. Puhkepäevadel trennis käies sellist probleemi ei ole. Olen kah mõelnud kofeiini või tauriini peale, aga kuna mul niigi uinumisega probleeme siis need vist ei sobi. Saan vast kuidagi ilma kah hakkama. Teemaalgatajale kah rohkem ei oska soovitada, et kas osta siis neid kalleid lisandeid mida enne trenni võtta, või proovi mõne energiajoogiga. Minuarust need viimased sisaldavad samas pea kõik kas tauriini, kofeiini või mõlemit. Võid proovida muudmoodi kah und ära ajada, nagu siin juba mõni soovitas, iseasi, kas need aitavad.
extrance
MemberNo cosmo on väga naljakas ajakiri. Nendest nõuannetest pole küll kõik valed, aga üleüldiselt on küll tegemist sellise koomilise lugemisega.
extrance
MemberPole viga, ma ise ametilt nats meedik:D Selga tegin ka ikka, kõhtu minimaalselt, sest seda teen kodus. jalgu teen vähe, sest jooksen ülepäeva ja igapäevaselt läbin 10+ km
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Njaa ise mõtlesin kah kunagi nii, et mägirattasõit, suusatamine, jooksmine ja muu aeroobne on jalgadele piisav, aga ei. Tehes jõusaali vaid ülakehale areneb see kiiremini kui ülakeha ja kui sul just tänu geneetikale juba praegu pakud all ei ole, peaks jõusaalis kindlasti ka jalga korralikult tegema. See tagab, et sa ühel päeval ei avasta, et proportsioonid paigast ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>extrance
MemberMina soovitaks rasvapõletuseks 45 minutit kergete raskuste ja pikkade seeriatega kogu keha hõlmavaid harjutusi. Võid teha kõhulihastele 4-5 seeriat. Võid teha sõudmisharjutust, võib teha kerge raskusega pikki kükiseeriaid jne. Kui nüüd 45 minutit jooksmist otsa teed siis selleks ajaks võiks kehal juba tavapärased energiavarud kulutatud olla ja teoorias võiks jooksu käigus energia tulla mujalt kui esmastest energiaallikatest. Nii ei ole vaja poolteist tundi joosta, et treening aeroobse treeningu mõttes mõtet omaks. Pärast poolteist tundi võib siis saunas käia või kus iganes. Saun ei vähenda kaalu mitte higistamise näol vaid selle näol, et ka see kulutab kaloreid, kuna keha peab soojusregulatsiooni säilimiseks energiat kulutama. Niiet halba see ei tee, peab vaid jälgima, et vedelikukaotus trenni ja sauna käigus kriitiliseks ei muutuks. Pärast treeningut 1 osa süsivesikuid ja 2 osa valku ja eeldatavasti võiks kaal kah mingi aja pärast alanema hakata. Kui ei alane siis peab treeningute intensiivsust tõstma ja süsivesikute hulka veelgi alandama. Valguvajaduse võiks keha ikkagi täidetud saada. Kuigi tuleb silmas pidada, et suure energiapuuduse korral hakatakse ka valke energiaks muundama, aga ka see peaks olema parem kui lihtsalt süsivesikuid sisse süüa.
extrance
MemberIlma igasuguste toodeteta saab kah massiivsust ja jõudu kui trenni teha ja enamvähem mõistlikult süüa. Kui oled juba edasijõudnud siis võib arengu kiirendamiseks ja tõhustamiseks mõningaid toidulisandeid tarbida küll. Ise arvan, et asjaarmastajast jõusaalis käiatele piisab valgust ja kreatiinist küll. Valgust võib soovitada Whey Gold Standardit, millele minuarust vastast ei ole ja kreatiinist midagi konkreetset soovitada ei oskagi, monohüdraatide puhul väga vahet pole. Muidugi igasugu kre-alkalyn ja kreatiin etüülester on võibolla efektiivsemad.
extrance
MemberJube! Kui see on tahtlikult nii treenitud, siis ei ole mõistusega kõik korras. See on lihtsalt enda värdjaks tegemine.
extrance
MemberMinuarust väga isoleeritud harjutused pole just kõige paremad massi treenimiseks. Ise soovitan kah kangi või hantlitega surumist nii horisontaal kui ka kaldpingil. Samuti võid aegajalt teha seda negatiivse kaldega. Samuti soovitan pulloverit teha. Igasugu isoleerivaid harjutusi võib kah teha, aga need annavad minuarvates rohkem reljeefi kui massi. Massi jaoks see isoleeritus nii oluline pole. Pigem üritada kasutada võimalikult suuri raskuseid. Vahemik võiks jääda 5-10 vahele. Samuti nagu ka mitmetes artiklites kirjas, siis seeria võiks kesta vähemalt 30 sekundit, veelparem kui kuni 45 sekundit. See pidi hea tõuke lihase arenguks andma. Rohkem nagu midagi ei oskagi soovitada esmapilgul. Korralikult tehes peaks ikka kasvama kah hakkama.
extrance
MemberKahju, et just sellised nö pehmed end paljaks koorivad. Aga jh eks need juuakse ilusaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei suuda nii palju alkoholi vist ära juua! Ennem joon ennast koledaks kui neid ilusaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>extrance
MemberEnamasti 3 korda nädalas.
extrance
MemberPäris õudne tõesti. Tõesti ei mõista kuidas mõnel nii ebaadekvaatne enesehinnang saab olla. Samamoodi nagu ronitakse Eesti otsib superstaari või naistevahetusse ennast lolliks tegema, täpselt niisamuti ka paljalt lavale, ilma et arvestataks, et teised inimesed võivad sellest õudusest ära minestada. Ma loodan, et see peki vohamine noorte neidude seas väga tavaliseks ei muutu, muidu polegi varsti midagi muud järel. Peki vohamisele üritatakse piiri panema hakata alles siis kui see juba ammu üle käte on läinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>extrance
MemberKas sellel jutul on alust, et pärast laserlõikust pole väga suur füüsiline pingutamine soovitatav, samuti nagu sukeldumine sügavamale vette? Nagu ma aru saan võib sellistes olukordades silmas rõhk tõusta ja kuna sarvkest on nõrgestatud operatsiooni tagajärjel siis võib silm puruneda. See väide tundub iseenesest kahtlane, ei taha seda hästi uskuda, aga kas sellel võib mingit tagapõhja olla? Endal kah kunagi plaanis opil ära käia, aga seetõttu mingeid muutusi ei tahaks elus sisse viia.
extrance
MemberParimad lisandid minu arvates 100% WHEY GOLD PROTEIN (Optimum Nutrition).
AutorPostitused