extacy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
extacy
MemberMiks peab tal kaal 100 kg näitama?Mul tekkis sama küsimus? Aga jah seda ei saa millegagi tõestada, et keegi on steroidi kasutanud kui dopinguporoovide tulemused seda ei näita…
extacy
MemberKuidas MITTE HINGAMINE kopse treenib?Tahad kopsumahtu treenida, siis hinga läbi vooliku veepudelisse vms…
Miks sellist meetodit kasutada? Kas siis niisama joostes/ujudes jms ei treenigi kopsumahtu? Aga see hapnikuta olek… quinessi rekrdi tegi mingi vend hoides vist 8+ min. vee all hinge kinni. mängis mingite klotsidega… tähendab sellel korral ta rekordit ei teinud aga rekord oli ennem tema nimel. (~9 min?)
extacy
MemberÄra raiska aega ja mine heaga jõusaali.Ta kirjutas, et ei ole võimalik. Ise teen ka kodus trenni. Kindlasti oleks tore kui sa soetaks kangi, kuna sellega saab pea kõiki lihaseid treenida.
extacy
MemberMingi 14-15 nõksuta. kaal 68-70kg.
extacy
MemberTuleb vaadata lihtsalt Ärapanijat, sealgi väga head naljad.Sekundeerin.
extacy
Membermiks nii siis? Alguses pidi areng suur olema ja kui veel aineid kasutada siis jah pidi veel paremini minema.Aga kui mu plaaniks on kasvatada lihasmassi ehk lihaste suurust, siis kuidas ma harjutsi tegema peaks.. kas seeriatena või nagu ringkava..et ntx 20kõhulihast, siis astumine pingile kang turjal, jalapress jne jne ning siis jälle kõhulihased, jalapress jne
ootan huviga vastust
Seeriatena ikka.
extacy
Membermai tea..piim ei pidavat ju trennilõpus hää olema..imendub aeglaseltok jääb vist hera80 kuigi NO1 vist on parem, aga kallim
Ei oska öelda. Algul soovitan teha üldse aineteta trenni.
extacy
MemberAlgus oli minu arust ka parem. Aga naera sai pea igas osas mitu korda
extacy
Memberei söönud üldse palju eelmine õhtu..aga koolis läks toit juba leebemalt sisse..aega võttis aga asja sai.. nüüd ootan juba kella kolmest kohupiima tuuri
extacy
MemberWremja on tagasi
extacy
MemberEi saanud päris ausalt vastata. Polnud selliseid variante. no näiteks kui palju kulutad trennile? Mina näiteks teen kodus trenni ja ei kuluta midagi.
extacy
MemberMulle koostas Marek Kalmus toitumiskava. Hetkel olen sellega täiesti rahul
extacy
MemberElan Pärnu mk. ja trenni teen kodus
extacy
MemberSuvel korvpall ja ujumine.
extacy
MemberEt mu jutt ei tunduks siin päris enesereklaamina, võiksid inimesed, kes on abi saanud siin paar sõna kaasa rääkida, loomulikult ka need kes abi ei ole saanud. LASKE TULLA!!!No Mareki treening -ja toitumiskavaga olen vägagi rahul. Ega need kaks kokku maksnud ka metsikult palju. Kuskil 2 kuu pärast võin öelda palju ma juurde olen võtnud ja palju kilosid juurde tulnud(rinnalt mõtlen).
AutorPostitused